Hogyan találja meg elveszett telefonját a Lookout segítségével

Elvesztette okostelefonját vagy táblagépét, vagy ellopták az eszközt? A Lookout nyomkövető alkalmazásnak köszönhetően könnyedén nyomon követheti telefonját a böngészőn keresztül, ha bejelentkezik Lookout fiókjába. A telefon pedig csörögni fog, amikor megtalálja és pingelni fogja. Ha nem tudja, hogyan találja meg elveszett vagy ellopott telefonját a Lookout segítségével, olvassa el ezt a cikket a végéig. Segít megérteni, hogyan találhatja meg telefonját a Lookout.com telefonkeresés funkciójával, és részletesebben ismerteti a Lookout for Android és a Google szolgáltatást. Azt is megtudhatja, miért hívják Lookout nyomkövető alkalmazásnak. Szóval, kezdjük!

Hogyan találja meg elveszett telefonját a Lookout segítségével

Elveszett telefonját megtalálhatja a Lookout.com find my phone használatával a Lookout webhely Saját eszközök részében. Folytassa az olvasást, hogy megtalálja azokat a lépéseket, amelyek részletesen elmagyarázzák ugyanezt, hasznos illusztrációkkal a jobb megértés érdekében.

Mi az a Lookout App?

A Lookout egy teljes körű mobilbiztonsági és víruskereső alkalmazás, amely védi eszközét, adatait és személyazonosságát. Az alkalmazás Android, iOS és Kindle operációs rendszerrel kompatibilis. Bár a Lookout alkalmazás ingyenesen használható, van néhány olyan funkciója, amelyek eléréséhez prémium tagság szükséges. Az alkalmazás alapvető funkciói közé tartozik a víruskereső, a telefon gyökérfelismerése, a víruskereső és az eszköz helymeghatározása. A prémium szolgáltatások közé tartozik az összes alapvető funkció, valamint a lopási figyelmeztetések, a jogsértési jelentések, a biztonságos Wi-Fi, a biztonságos böngészés, az adatvédelmi tanácsadó, valamint a zárolás és törlés.

  A funkcióbillentyűk multimédiás műveleteinek engedélyezése/letiltása

Mi az a Lookout for Work?

A Lookout for Work a Lookout for Work programba beiratkozott üzleti felhasználók számára készült. Ez az alkalmazás teljes védelmet nyújt mobileszközének, például a Lookout alkalmazásnak. Megóvja eszközét a fenyegetésektől és jogsértésektől. A Lookout.com find my phone for work folyamatosan keresi a vírusokat vagy fenyegetéseket. Ha fenyegetést talál, figyelmezteti Önt és a vállalati adminisztrációt.

Hogyan találhatja meg telefonját a Lookout segítségével?

A Lookout segítségével könnyű telefont találni. Kövesse az alábbi lépéseket a Lookout.com telefonom keresési folyamatában:

Megjegyzés: Az eszköz megtalálásához be kell kapcsolni, és hálózati kapcsolattal kell rendelkeznie.

1. Keresse fel a Lookout fiók bejelentkezési oldalát a böngészőjében.

2. Adja meg e-mail címét és jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

3. Ezután kattintson a SAJÁT KÉSZÜLÉK KERESÉSE opcióra a Saját eszközök részben a csatlakoztatott eszköz megkereséséhez.

A Lookout segítségével megkeresheti telefonját, ha az ki van kapcsolva?

Nem, a Lookout segítségével nem találhatja meg telefonját, ha az ki van kapcsolva. A telefonnak bekapcsolt állapotban kell lennie, és hálózati kapcsolattal kell rendelkeznie a megtalálásához. Még ha az eszköze Repülőgép módban van is, akkor sem tudja nyomon követni. Ellenőrizheti eszköze korábbi helyét. A hely lekéréséhez a Lookout GPS-t használ. A hálózat azonban blokkolva lesz, ha a készülék ki van kapcsolva vagy Repülőgép módban van. Így a Lookout nem fogja tudni megtalálni az Ön tartózkodási helyét, ha az eszköz ki van kapcsolva.

  Hogyan lehet távolról kijelentkezni a Skype-ból

Használható a Lookout nyomkövető alkalmazásként a telefonján?

Igen, a Lookout használható nyomkövető alkalmazásként a telefonján. Amint a Lookout megkeresi az eszköz új helyét, automatikusan elhagyja az előző helyet. A helyelőzményekből nyomon követheti telefonja aktuális helyét.

A Lookout 100%-ban pontos?

Igen, a Lookout 100%-ban pontos és megbízható. Megadja a készülék pontos koordinátáit. Ezenkívül GPS-technológiát használ az eszköz helyének lekéréséhez. Megkeresi az eszközén lévő vírusokat és rosszindulatú programokat, és nyomon tudja követni az eszközt. A Lookout alkalmazás frissített verziója sokkal több funkciót kínál, például fenyegetés- és incidens-észlelést a Lookout.com telefonkereső webhelyen. Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy biztonsági másolatot készítsen a felhőalapú tárolójában lévő adatokról, és zárolási és törlési funkciót biztosít.

Hogyan készíthet biztonsági másolatot adatairól a Lookout segítségével?

Adatairól biztonsági másolatot készíthet a Lookout segítségével, ha követi az alábbi lépéseket Android- és iOS-eszközökön egyaránt:

Megjegyzés: Frissítsen prémium verzióra a biztonsági mentési lehetőség engedélyezéséhez.

1. Indítsa el a Lookout alkalmazást.

2. Érintse meg a hamburger ikont a bal felső sarokban.

3. Érintse meg a Biztonsági mentés gombot a biztonsági mentési eszköz megnyitásához.

4. Érintse meg a Biztonsági mentés most elemet, hogy biztonsági másolatot készítsen az eszközről.

Mi az a Lookout Mobile Security Androidon?

A Lookout mobilbiztonság egy olyan alkalmazás, amely megvédi eszközét és személyes adatait a fenyegetésektől és jogsértésektől. A Lookout for Android ingyenesen letölthető a Play Áruházból. A Lookout olyan alapvető funkciókat kínál, mint a víruskereső, az eszközgyökér-észlelés és a fenyegetésészlelés, és megkeresi az eszközt, ha prémiumra frissítik. Több funkciót is kínál, beleértve a biztonsági mentést, az adatok zárolását és törlését, ha az eszköz elveszik, biztonságos Wi-Fi-t, lopási riasztást és adatsértési jelentést. A Lookout.com szerint a telefonom az egyik leggyakrabban használt funkció ebben az alkalmazásban.

  Hogyan tekintheti meg statisztikáit a Spotify-on

Miben különbözik a Google Lookout a normál alkalmazástól?

A Lookout for Google egy mesterséges intelligencia-alapú alkalmazás, amely arra készült, hogy segítse a látásvesztésben szenvedőket a világ felfedezésében. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szövegeket, képeket, dokumentumokat és pénznemeket szkenneljenek, és leírják azokat. Megnyitja az alkalmazást, a kamerát az objektumra irányítja, és bumm, a leírás készen áll. A Google Lookout ingyenesen letölthető és használható. Másrészt a Lookout alkalmazás célja, hogy biztonságot nyújtson a mobileszközök számára olyan funkciókkal, mint a víruskereső, a fenyegetés-ellenőrző, a készülékem helyének meghatározása és még sok más. Az olyan extra funkciók használatához, mint a biztonságos Wi-Fi és a biztonsági mentés, frissítenie kell a prémium verzióra.

Eltávolítható a Lookout alkalmazás?

Igen, a Lookout alkalmazás eltávolítható eszközéről. Ez ugyanaz, mint bármely más alkalmazás eltávolítása Android- vagy iOS-eszközéről. Ez egy nagyon hasznos alkalmazás. Abban az esetben, ha elveszítené telefonját, vagy ellopnák, a Lookout webhelyén megkeresheti eszközét. Az alkalmazás eltávolítása nem törli a fiókját.

***

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtanítani arra, hogyan találja meg eszközét a Lookout.com find my phone segítségével, és betekintést nyújtott a Lookout for Google-hoz és az Android rendszerbe. Bármilyen kérdése van ezzel a cikkel kapcsolatban, vagy bármilyen más témával kapcsolatos javaslatot tehet, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.