Hogyan találhatja meg névjegyeit a TikTokon

Több mint egymilliárd ember van a TikTokon, és lehet, hogy te is egyike vagy. Lehet, hogy sok követőd van, és te is követsz közülük többet. De hányat ismersz közülük, és közülük hányan ismernek téged? Annak ellenére, hogy kezdő vagy, kapcsolatba léphetsz barátaiddal a TikTokon, megnézheted videóikat, és kapcsolatba léphetsz velük. Ha valaki útmutatót keres a névjegyeinek megtalálásához a TikTokon, olvassa el ezt az útmutatót a végéig. Ez a cikk elvezeti Önt ahhoz, hogy a TikTok telefonszámával keressen rájuk. Ezenkívül a TikTok-profilból megismerheti a felhasználónév nélküli kapcsolatkeresést.

Hogyan találhatja meg névjegyeit a TikTokon

Névjegyeit a barátok keresése képernyőn találhatja meg, ha megérinti a Névjegyek keresése ikont a TikTok-profiljában. Folytassa az olvasást, hogy megtalálja azokat a lépéseket, amelyek részletesen elmagyarázzák ugyanezt, hasznos illusztrációkkal a jobb megértés érdekében.

Találhat valakit a TikTokon, ha nincs fiókja?

Nem, nem talál valakit a TikTokon, ha nincs fiókja. A TikTok használatához fiókkal kell rendelkeznie. Ha nincs fiókja, létrehozhat egyet a TikTok webhelyéről.

  6 tipp az iPhone éjszakai vagy sötétben való használatához

Megtalálhatja névjegyeit a TikTokon a felhasználónevük nélkül?

Igen, a névjegyeit felhasználónevük nélkül is megtalálhatja a TikTokon. Rákereshet a nevükre a TikTokon, és megpróbálhatja véletlenszerűen megtalálni őket, vagy megkeresheti a telefonszámuk segítségével. Az első módszer nem garantálja az eredményt, de a második módszer biztosan megadja a kívánt eredményt. Ha valakit a TikTokon a telefonszám használatával keres, a legjobb módszer a felhasználónév nélküli keresésre.

Megtalálhatja barátait a TikTokon a telefonszámuk segítségével?

Igen, megtalálhatja barátait a TikTokon a telefonszámuk segítségével. A TikTok lehetőséget kínál arra, hogy közvetlenül csatlakozzon a telefon névjegyzékéhez. Engedélyeznie kell. A telefonon lévő összes névjegy látható lesz az Ön számára. Azok, akik a TikTokon vannak, követhetik őket, és azok, akik nem a TikTokon, meghívhatják őket. A névjegyek telefonszám alapján történő keresése nem jelenti azt, hogy telefonszámmal kell keresnie a TikTokon. Megtalálhatja, ha engedélyezi a névjegyek keresésének lehetőségét.

Kap-e értesítést egy TikTok-felhasználó, ha telefonszám alapján keresi őket?

Nem, a TikTok-felhasználó nem küld értesítést a telefonszám alapján történő keresés után. Még ha a felhasználóneve alapján keres egy TikTok-felhasználót, és megtekinti a profilját, nem kap erről értesítést. De az övék egy lehetőség ennek engedélyezésére. A felhasználó megtekintheti azokat az embereket, akik az elmúlt 30 napban megtekintették a profiljukat.

Hogyan találhat valakit a névjegyei közül a TikTokon?

Ha valakit a névjegyei alapján szeretne megtalálni a TikTokon, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket a névjegyek megtalálásához a TikTokon:

  Az előzmények parancs használata Linuxon

Megjegyzés: Android és iOS telefon használóknak egyaránt. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy bejelentkezett fiókjába.

1. Nyissa meg a TikTok alkalmazást a telefonján.

2. Érintse meg a profil ikont a jobb alsó sarokban.

3. Érintse meg a Névjegyek keresése ikont a bal felső sarokban.

4. Az Ismerősök keresése képernyőn érintse meg a Névjegyek mellett található Keresés gombot.

5. Érintse meg a Folytatás gombot a telefonos névjegyek szinkronizálásához a TikTok alkalmazással.

6. Érintse meg az Engedélyezés gombot, hogy hozzáférést biztosítson a névjegyeihez a felugró ablakban.

7. A telefonon lévő összes névjegy lista formátumban látható lesz az Ön számára. Azok, akik a TikTokon vannak, követhetik őket, azokat pedig, akik nem a TikTokon, meghívhatják őket.

Meg lehet találni valakinek követőit a telefonszáma alapján?

Igen, csak akkor találhat valaki más követőit a telefonszáma alapján, ha az illetőnek nyilvános fiókja van. Engedélyezze a névjegyek keresése opciót a TikTok alkalmazásban, lépjen az adott személy profiljára, koppintson a követőkre az adott személy követőinek listájának megtekintéséhez. Ha a személynek privát fiókja van, akkor a követőinek és követőinek számát tekintheti meg, nem pedig a követők vagy követők listáját.

Meghívhatja névjegyeit a TikTok használatára?

Igen, meghívhatja ismerőseit a TikTok használatára. A TikTok névjegylistájában ki kell választania egy fiókot, és meg kell érintenie a Meghívás elemet, hogy meghívja a névjegyet a TikTokon. Meghívó hivatkozás jön létre, amikor megérinti a Meghívás elemet. Ezt a linket ezután megoszthatja ismerőseivel, mint meghívót a TikTok-hoz való csatlakozásra.

  Hogyan kereshet a szöveges üzenetekben iPhone vagy iPad készüléken

Kapsz értesítést, ha valaki a telefonszámod használatával keres téged?

Nem, nem kap értesítést, ha valaki a telefonszámával vagy akár a felhasználónevével keres rád. Egy személy csak akkor kap értesítést, ha valakinek tetszik a videója, követi és megcímkézi a TikTokon. Bárkit kereshet, és megtekintheti a profilját. Nem kapnak értesítést, de nem láthatod a videókat, a követőket és a privát fiókok alábbi listáját.

Hogyan lehet elrejteni telefonszámát a TikTokban?

Miközben tudja, hogyan találhatja meg névjegyeit a TikTokon, aggódhat a telefonszám elrejtése miatt. Alapértelmezés szerint a telefonszám el van rejtve a TikTokon a felhasználó biztonsága érdekében. Fiókodat priváttá teheted, hogy mások ne lássák követőid és bejegyzéseid. Eltávolíthatja telefonszámát a TikTok szolgáltatásból, így senki sem találhat meg a TikTokon a telefonszáma alapján.

***

Reméljük, hogy ez a cikk segített abban, hogy hogyan találja meg kapcsolatait a TikTokon. A cikk elolvasása után bátran ossza meg velünk tapasztalatait. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, tegye fel őket az alábbi megjegyzés szakaszban. Azt is tudassa velünk, hogy mit szeretne legközelebb megtanulni.