Hogyan találhat véletlenszerű életeket az Instagramon

Az Instagram közösségi hálózati platformot Kevin Systrom vezette be 2010-ben. Lehetővé teszi a felhasználóknak fényképek és videók megosztását. Annak ellenére, hogy sokféle funkcióval rendelkezik, az Instagram felülete elsősorban lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ingyenes fiók létrehozása után tartalmakat küldjenek be, beleértve a képeket és videókat is. A felhasználók ezután szűrők segítségével szerkeszthetik a feltöltött médiát, és csoportosíthatják a képeket hashtagek és földrajzi adatok segítségével. Az Instagram Live egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élő videókat sugározzanak más Instagram-felhasználóknak. Ez az Instagram Stories része. Az Instagram-történetek a hírfolyam fejében jelennek meg. Az „Élő” jelző minden jelenleg aktív fiókon megjelenik. A Random Lives az Instagramon videósorozatot olyan emberek teszik közzé, akik véletlenszerű életesemények közepén vannak. A kommentárt vagy magyarázatot általában a videó tartalmazza, aminek az a célja, hogy bemutassa a közönségnek, milyen ilyen körülmények között lenni. Megfigyelni, hogyan reagál valaki egy bizarr forgatókönyvre, meglehetősen érdekes lehet, és szinte mindig friss betekintést nyerhet, ha meghallja, amit mond. Ez a cikk segít megérteni, hogyan találhat véletlenszerű életeket az Instagramon, és hogyan kereshet életeket az Instagramon. Azt is megtudhatja, hogyan nézheti véletlenszerű emberek életét az Instagramon, és hogyan kaphat életet Instagramon.

Hogyan találhat véletlenszerű életeket az Instagramon

Olvasson tovább, és találja meg azokat a lépéseket, amelyek részletesen elmagyarázzák, hogyan kereshet és találhat véletlenszerű életeket az Instagramon, hasznos illusztrációkkal a jobb megértés érdekében.

Az IGTV még mindig valami?

Nem, az IGTV már nem számít. 2018-ban az Instagram bemutatta az IGTV-t azzal a szándékkal, hogy a YouTube mobil verziója legyen. A kiterjesztett formátum azonban sohasem terjedt el igazán, különösen akkor, amikor a TikTok két hónappal később debütált az Egyesült Államokban. A TikTokon található rövid formátumú videóanyag népszerűbb volt a közösségi média felhasználók körében. Annak érdekében, hogy jobban összpontosítson a videótartalomra, az Instagram megszabadult az IGTV laptól, és 2021 októberében frissítette a videó formátumát.

  A Netflix webhelyhibájának kijavítása (Nem tudtuk feldolgozni kérését)

Láthatják az arcodat az Instagram Live-on?

Attól függ. Ha csatlakozol egy élő adáshoz, senki sem láthatja az arcodat, hacsak nem te kezdeményezed. A többiek, akik az élő adást nézik, beleértve azt is, akinek a streamjéhez csatlakoztál, láthatják, hogy ezt tetted. De csak csevegésen keresztül kommunikálhat, amíg nem kéri a képernyő megosztását, és ők bele nem egyeznek.

Honnan lehet tudni, hogy ki él most az Instagramon?

Íme a lépések, amelyek segítségével megtudhatja, kik élnek jelenleg az Instagramon a követői és a nem követői közül:

I. lehetőség: Követőknek

Ha meg szeretné tudni, hogy követői mikor kezdenek élni, keresse meg az IG Live értesítést az értesítési sávon. Vagy tudsz:

1. Látogassa meg a Story részt a webhelyen Instagram.

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy be van jelentkezve fiókjába.

2. Minden történet elején ellenőrizheted, hogy élőben van-e valaki. A profilfotójukon az ÉLŐ kifejezés szerepel, alatta pedig egy színes gyűrű.

II. lehetőség: Nem követőknek

1. Indítsa el az Instagram alkalmazást Android és iOS eszközöket.

2. Érintse meg a Keresés fület az alsó sávban.

3. Írja be az Élő vagy Élő közvetítést a keresősávba, és váltson át a Címkék lapra.

4. Az összes keresési eredmény megtekintése. Tekintse át a hosszabb videók elérhető választékát. Jelen lesz egy címke, amely kijelenti, hogy a felhasználó ÉLŐ.

5. Az ÉLŐ gomb megérintése után húzza felfelé az ujját.

Más releváns életeket is biztosítunk Önnek.

Hogyan kereshet életeket az Instagramon?

Most, hogy tudja, hogyan találja meg, hogy kik élnek az Instagramon, tudassa velünk, hogyan kereshetünk életeket az Instagramon. Íme a lépések az életek kereséséhez az IG alkalmazásban:

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást.

2. Az alsó sávban érintse meg a Keresés fület.

3. Érintse meg a keresősávot.

4. Ezután keresse meg a kívánt tárgyat vagy keresőkifejezést.

5. Válassza a Fiókok lapot.

6. Véletlenszerű élő videó megtekintéséhez válassza ki az ÉLŐ feliratú profilikont.

  8 Feladatautomatizálási szoftver az ismétlődő feladatok optimalizálásához

Hogyan szerezhetsz Instagram Live-ot?

Véletlenszerű Instagram Lives megtekinthető. Ennek két fő módja a felfedező oldal megnyitása és további felhasználók követése. Nincs egy bizonyos hely, ahol tetszőleges Instagram-életeket nézhetsz, de vannak bizonyos dolgok, amelyeket megtehetsz.

1. módszer: Értesítések beolvasása

Fontos, hogy a saját eszközöd értesítéseit hagyd engedélyezve és nyitva, ha szeretnéd látni, hogy kik aktívak az Instagramon. Célszerű gondoskodni arról, hogy az Instagram értesítési beállításai be legyenek kapcsolva, így értesítéseket kaphat, ha valaki élőben indul. És ha problémái vannak az Instagram-értesítésekkel, olvassa el és kövesse az Instagram-értesítések nem működnek című útmutatóját? Íme 9 módszer a javításra! hogy azonnal megjavítsa.

2. módszer: Vizsgálja meg az Instagram felfedező oldalát

A következő lehetőség az Instagram Felfedezés oldala, hogy megkeresse azokat a felhasználókat, akik élhetnek az Instagramon. A Felfedezés nevű lapot használhatja más Instagram-felhasználók és anyagaik keresésére az Ön érdeklődési köre és a potenciális egyezések alapján. Az Instagram Explorer használatával megtekintheti az Ön által követett személyek, követői és számos más Instagram-felhasználó profilját.

3. módszer: Kövessen több IG-profilt

További alternatívaként az Instagramon található Követés gombot kell használni. Más szavakkal, érdemes megfontolni több ember követését, ha látni szeretné azokat, akik élőben mentek. Minél több embert követ, annál nagyobb az esélye annak, hogy élő fiókokat lásson.

Meg kell látogatnia a kívánt IG-felhasználó profiloldalát, és meg kell érintenie a Követés lehetőséget.

4. módszer: Látogassa meg a TikTok Lives Instagram-profilját

Ők is mindig élnek az IG-n. A TikTok-felhasználók által közzétett élő videók keresése az utolsó lehetőség a menüben. Ha valaki élesben lép az egyik közösségi média oldalon, akkor végső soron egyidejűleg aktív lesz a többi közösségimédia-platformon is, mivel világszerte sok személy fér hozzá számos közösségi média platformhoz.

Hogyan szerezheti meg a legjobb élő helyezést az Instagram 2022-ben?

Íme néhány módja annak, hogy az Instagram 2022-ben a legjobbak legyenek élőben:

  • Keresse meg és kövesse azt az Instagram-felhasználót, akivel élő videókat szeretne nézni: Mivel az IGTV megszűnt, többé nem lehet véletlenszerű élő Instagram-hírcsatornákat vagy adásfelvételeket nézegetni. Egy felvételt közzétett Instagram-fiókban megtekintheti a videóarchívumot.

  • Keresés emberek szerint: Bár vannak más módok is a keresésre, a személykereső funkció használata az élő közvetítés ismétlésének felfedezésére a leggyorsabb lehetőség, mert az emberek az élő adások.

  • Keresés hely szerint: Ha meg szeretné találni a legnépszerűbb IG Live-okat a régiójában, látogasson el a hely felfedezése szakaszba.

Hogyan találhatok véletlenszerű Instagram-életeket? Hogyan találhatok véletlenszerű életeket az Instagramon?

Most, hogy tudja, hogyan szerezheti meg élőben a legjobbakat az Instagram 2022-ben, tudassa velünk, hogyan nézhetjük meg véletlenszerű emberek életét az Instagramon. Íme néhány módja annak, hogy véletlenszerű Instagram-életeket találjon az Instagramon:

1. Indítsa el az Instagram alkalmazást, és érintse meg a Keresés lapot.

2. A keresősávba írja be a kulcsszavakat, például IGTV vagy élő, és keressen rájuk.

3. Érintse meg a Címkék fület.

4. Az eredményoldalon megtekintheti az #igtv vagy az #élő adást.

5. A kívánt hashtaghoz kapcsolódó bejegyzés azonnal megjelenik, amikor kiválasztja a lehetőséget.

Az adott IGTV vagy élő hashtag segítségével több száz videót láthat. A videók rájuk kattintva lejátszhatók.

Hogyan nézed a Random Peoples Live-okat az Instagramon? Hogyan nézel Random Lives-t az Instagramon?

A fent említett lépéseket követve kereshet és nézhet véletlenszerű IG-életeket az IG alkalmazásban.

Hogyan találhat véletlenszerű életeket az Instagramon IGTV nélkül?

Az Instagram IGTV funkciójának meglátogatásával véletlenszerű személyek életét tekintheti meg. Azonban annak érdekében, hogy jobban összpontosítson a platform videótartalmára, az Instagram 2021 októberében törölte az IGTV funkciót. Csak akkor nézhetsz élő videókat, ha követed az élőben induló alkotót.

Az Instagram-hírcsatorna tetején található Történetek sávot egyszerűen megnyithatja. Meg kell tudnia állapítani, hogy valaki élőben indul-e, ha a neve mellett megkeresi az élő jelzőt. Az élő profilok általában a Story bar elejére érkeznek. Nem okozhat gondot, ha egyszerre látja azokat, amelyek élőben vannak, mert az Instagram az élő közvetítést részesíti előnyben a normál történeteknél. Nézheti az olyan felhasználók élő adásait, akiket nem követ, de ehhez meg kell látogatnia a profiljukat. Kövesse a cikkben korábban említett módszereket, hogy megtanulja, hogyan találhat véletlenszerű életeket az IG-n.

Az Instagram a népszerű történetek és életek megjelenítésére szolgált a Felfedezés lapon; azonban az egyik újabb módosítás megszüntette ezt a funkciót. Keresési és megtekintési előzményei alapján csak most böngészhet a népszerű képek és videók között.

***

Reméljük, hogy megtanulta, hogyan találhat véletlenszerű életeket az Instagramon, és hogyan kereshet rájuk különböző módszerekkel. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.

  Hogyan változtassuk meg a találkozó házigazdáját a Zoomban