Hogyan találhat valakit szám nélkül a WhatsApp-on

Az egyik olyan alkalmazás, amely a mindennapi életünk alapvető részévé vált, a WhatsApp Messenger. Értelemszerűen ez egy népszerű többplatformos központosított üzenetküldő alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy bárkivel kapcsolatba léphessen. Ehhez azonban a személy telefonszámát el kell menteni a Kapcsolat alkalmazásban. Másrészt azért van itt, hogy megtalálja a választ arra a kérdésre, hogyan lehet szám nélkül találni valakit a WhatsApp-on. Más közösségi média platformoktól, például az Instagramtól és a LinkedIntől eltérően előfordulhat, hogy nincs közvetlen kapcsolatfelvételi lehetősége a személlyel. Tehát hogyan találhat barátokat a WhatsApp-on szám nélkül? Engedje el a szorongását, és próbálja meg a cikkben leírt módszereket megvalósítani, hogy megtaláljon valakit a száma nélkül. A cikkben megválaszoljuk a választ arra a kérdésre, hogy hogyan keressünk barátokat a WhatsApp-on telefonszám nélkül.

Hogyan találhat valakit szám nélkül a WhatsApp-on

Az alábbiakban bemutattuk az összes lehetséges módot, hogy megtaláljon valakit a webhelyen WhatsApp szám nélkül.

1. módszer: Telefonszám beszerzése a Referenciából

Az első módszer arra, hogy valakit a WhatsApp-on találjon, az, hogy bármilyen hiteles forrásból megkéri a számát. Ez segít elkerülni, hogy a címzett blokkolja telefonszámát.

I. lehetőség: Kapcsolatfelvétel a barátokkal

Ha elvesztette egy személy számát, és hogyan találhat valakit a Whatsapp-on szám nélkül, hogy fontos információkat küldjön neki, megpróbálhatja felvenni a kapcsolatot közös barátaival a számukért. A kapott kapcsolatok segítségével üzeneteket küldhet nekik a WhatsApp-on.

II. lehetőség: Hivatalos webhelyen keresztül

A második lehetőség a telefonszám beszerzése a cég hivatalos webhelyéről. Ha az a személy, akivel kapcsolatba akar lépni, jó hírű cégtulajdonos, vagy egy neves cégnél dolgozik, az adatai megjelennek a hivatalos webhelyen.

Ha választ szeretne kapni arra a kérdésre, hogyan találhat valakit a WhatsApp-on szám nélkül, lépjen a kapcsolatfelvételi adatok részhez. Általában egy vállalat alkalmazottaival kapcsolatos információk a következő részekben lesznek elérhetők.

 • Lépjen kapcsolatba velünk,
 • Rólunk,
 • Csapatunk, ill
 • A vezetőség.

III. lehetőség: közösségi média hálózatokon keresztül

Egy másik lehetőség a telefonszám nélküli személy megtalálására a közösségi média hálózatok használata. Ha más adatokkal is rendelkezik, mint például a személy vagy cég neve, könnyen megtalálhatja a személyt ezen platformok bármelyikén. Ez a lehetőség csak akkor alkalmazható, ha a személy megosztotta kapcsolattartóját a platformon. Az alábbi közösségi hálózatokon megkeresheti az adott személy elérhetőségeit, majd SMS-t küldhet neki a WhatsApp-on.

 • LinkedIn,
 • Instagram,
 • Facebook, és
 • Twitter.

2. módszer: Névlekérdezési webhelyek használata

Egy jobb megközelítés arra a kérdésre, hogy hogyan kereshet barátokat a WhatsApp-on telefonszám nélkül, a fordított keresési eszközök használata. Ezek segítenének megtalálni a személyre vonatkozó releváns információkat a rendelkezésre álló adatok segítségével.

I. lehetőség: Google Keresés

Ha a személy egy neves szervezet magas beosztású alkalmazottja, vagy rendelkezik fiókkal olyan népszerű közösségi médiaplatformokon, mint a LinkedIn, megpróbálhat rákeresni a nevére a Google keresőmotorjában. A legfontosabb lehetőség arra, hogy megtalálja a választ arra a kérdésre, hogyan találhat valakit a WhatsApp-on szám nélkül, egy Google-keresés futtatása.

1. Nyomja meg a Windows billentyűt, írja be, hogy Google Chrome, és kattintson a Megnyitás gombra.

  Hogyan védheti meg WhatsApp-fiókját

2. Nyissa meg a Google keresőt, írja be a személy nevét a keresősávba, és kattintson a keresés ikonra.

3. Szerezze meg a telefonszámot a megfelelő keresési eredmények közül, és vegye fel a kapcsolatot a személlyel a WhatsApp-on.

II. lehetőség: BeenVerified

Válaszként arra a kérdésre, hogy hogyan találhat barátokat a WhatsApp-on szám nélkül, használhatja ezt a platformot. A legkedveltebb emberek keresőmotorja, amellyel egy személy elérhetőségi adatait megtalálhatja, a BeenVerified. Ez a keresőmotor csak az Egyesült Államok lakosairól tartalmaz információkat, és Ön csak az Egyesült Államokban használhatja ezt a webhelyet.

Jellemzők:

A BeenVerified szolgáltatásai az alábbiakat tartalmazzák.

 • Frissített adatbázis – Az adatbázist rendszeresen frissítik, és az emberekről szóló összes információ hozzáadódik a részletekhez.

 • Eredmény – A keresőmotor gyors, pontos és részletes találatot biztosít a keresett személyről. Így a telefonszámon kívül egyéb személyes adatokat is kaphat.

További információ:

A keresett személy telefonszámán kívül az alábbi információkat kaphatja meg az online nyilvántartások elérhetősége alapján. Ezek segíthetnek a személyazonosságuk megerősítésében, miután megtalálta a választ arra a kérdésre, hogy hogyan lehet szám nélkül találni valakit a WhatsApp-on.

 • Személyes elérhetőségi adatok, például otthoni cím.
 • Közösségi média profilok, például Facebook ID.
 • Társkereső profil, ha a személy regisztrált néhány társkereső alkalmazásra.
 • Családi háttér.
 • Saját tulajdonú ingatlanok.
 • Házassági nyilvántartási információk.

A BeenVerified használata

Az alábbiakban ismertetjük a BeenVerified keresőmotor használatával a választ arra a kérdésre, hogy hogyan kereshet barátait a WhatsApp-on telefonszám nélkül.

1. Nyissa meg a hivatalos webhelyét BeenVerifiedírja be a nevet a keresősáv mezőibe.

2. Kattintson a KERESÉS gombra.

3A. Válassza ki a várost és az államot a mezőkben, majd kattintson a Folytatás gombra.

3B. Ha a hely nem pontos, kattintson a Nem vagyok biztos lehetőségre.

4. Az eredmény alapján a telefonszám segítségével keresse meg barátját, és lépjen kapcsolatba vele a WhatsApp-on.

III. lehetőség: Spokeo

A visszakereső eszköz, amely ellenőrzött és használható a személyes adatokhoz való azonnali hozzáféréshez, a Spokeo. Adatokat gyűjt a kormányzati oldalakhoz hozzáadott adatokból, így fizetős szolgáltatás. Az eszköz segítségével könnyen megtalálhatja a választ arra a kérdésre, hogyan lehet szám nélkül találni valakit a WhatsApp-on.

1. Nyissa meg a Spokeo weboldalon kattintson a jobb felső sarokban található REGISZTRÁCIÓ lehetőségre.

2. Válassza ki a tervet, és adja meg a fizetési információkat.

3. Töltse ki a mezőket a fiók létrehozásához és a kezdőlapra való visszatéréshez, kattintson a LOGIN opcióra, és jelentkezzen be a bejelentkezési adataival.

4. A főoldalon válassza a NÉV lehetőséget, írja be a nevet a mezőbe, és kattintson a KERESÉS MOST gombra.

5. Várja meg, amíg a keresés befejeződik, kattintson a megfelelő fiókra, hogy megtalálja a megfelelő kapcsolat telefonszámát, és használja azt SMS-küldéshez a WhatsApp-on.

IV. lehetőség: Kiwi

Egy másik válasz arra a kérdésre, hogy hogyan találhat barátokat a WhatsApp-on szám nélkül, egy háttérellenőrző motor, például a Kiwi használata.

1. Nyissa meg a Kiwi weboldalírja be a nevet a keresősávba.

2. Válassza ki az állapotot a legördülő menüből, majd kattintson a keresés ikonra.

3. A folytatáshoz kattintson a CONTINUE gombra a figyelmeztető üzeneten.

4. Használja az eredményoldalon található telefonszámot, és küldje el nekik SMS-ben a WhatsApp-on.

V. lehetőség: Fehér oldalak

A White Pages megbízható válasz arra a kérdésre, hogy hogyan lehet szám nélkül találni valakit a WhatsApp-on. Ha üzleti vagy szakmai tulajdonost keres, használhatja a hitelesített online forrást. A webhely csak az Egyesült Államokban érhető el, és a kapcsolattartási adatok eléréséhez prémium tagsággal kell rendelkeznie.

1. Nyissa meg a Fehér oldalak webhelyen, keresse meg a nevet a mezőben.

2. Válassza ki az állapotot a legördülő menüből, majd kattintson a Keresés gombra.

3. Jelölje be az Elfogadom a Szolgáltatási feltételeket és az Adatvédelmi szabályzatot opciót, majd kattintson a Tovább az eredményekhez gombra.

4. Kattintson a Telefon opcióra a megfelelő találatnál, és használja fel a kapcsolatot velük a WhatsApp-on.

VI. lehetőség: PagineBianche

A PagineBianche egy olasz platform, amellyel telefonszámot lehet szerezni. Ez alkalmazásként elérhető a legtöbb eszközön. A platform webes verziója hasonló élményt nyújt. A fő előnye, hogy a vezetékes számok az eredményoldalon is megjelennek, amikor arra a kérdésre keresi a választ, hogyan lehet szám nélkül találni valakit a WhatsApp-on.

1. Nyissa meg a PagineBianche weboldalon, és kattintson az ACCETTA gombra a cookie-k elfogadásához.

2. Válassza a Név opciót, írja be a nevet és a helyet a mezőkbe, majd kattintson a keresés ikonra.

3. Görgessen le, kattintson a SZÁM MUTATÁSA lehetőségre a szám megtekintéséhez, és használja azt a WhatsApp-on való kapcsolatfelvételhez.

Megjegyzés: A személyt a MEGTEKINTÉS A TÉRKÉPEN gombra kattintva is megkeresheti.

VII. lehetőség: 411.com

Egy másik ellenőrzött webhely, amely választ ad arra a kérdésre, hogy hogyan találhat barátokat a WhatsApp-on szám nélkül, a 411.com. Ez az online forrás hasonló a White Pages platformhoz.

1. Nyissa meg a 411.com webhelyet, írja be a nevet és a várost a mezőkbe, majd kattintson a keresés ikonra.

2. Fogadja el a Felhasználási feltételek ablak szerződési szabályzatát, és kattintson az ablakon a Tovább az eredményekhez gombra.

3. Kattintson a Telefon opcióra, és a rendszer átirányítja a Forrás webhelyre.

4. Kövesse a korábban ismertetett utasításokat a kapcsolati szám beszerzéséhez, és vegye fel velük a kapcsolatot a WhatsApp-on.

VIII. lehetőség: PeekYou

A PeekYou egy keresőmotor, amely válaszként használható arra a kérdésre, hogy hogyan lehet szám nélkül találni valakit a WhatsApp-on. Segítségével telefonszámokat szerezhet be az internet különböző forrásaiból.

1. Nyissa meg a PeekYou webhelyen, írja be a nevet a mezőkbe, válassza ki a helyet a legördülő menüből, és kattintson a keresés ikonra.

2. Az életkor és a hely alapján kattintson a megfelelő eredményre.

3. Ha a profil adatai nyilvánosak, az adott személy adatait a Nyilvános nyilvántartások részben találja.

4. Az eredményt átirányítjuk arra az online forrásra, amelyben az elérhetőségi adatok szerepelnek; használja a telefonszámot, és lépjen kapcsolatba velük a WhatsApp-on.

IX. lehetőség: Number Tracker Pro

A Number Tracker Pro egy keresőmotor, amely lehetővé teszi, hogy megtalálja a személy tartózkodási helyét a telefonszámmal együtt. Használhatja ezt a szolgáltatást válaszként arra a kérdésre, hogy hogyan kereshet barátokat a WhatsApp-on telefonszám nélkül. Ez fizetős szolgáltatás, és elő kell írnia a csomagra. Az előfizetés két kredit alapú csomagban fizethető, és a platform korlátlan keresést tesz lehetővé a rendelkezésre álló kredit alapján.

1. Nyissa meg a Number Tracker Pro weboldalon, és kattintson a Regisztráció gombra.

2. Adja meg az adatokat, és kattintson a REGISZTRÁCIÓ gombra, hogy létrehozzon egy fiókot a platformon.

3. Jelentkezzen be a bejelentkezési adatokkal, használja a szolgáltatást a telefonszám megkereséséhez, és vegye fel velük a kapcsolatot a WhatsApp-on.

3. módszer: Használja a Truecaller alkalmazást

A legmegbízhatóbb válasz arra a kérdésre, hogy hogyan lehet szám nélkül találni valakit a WhatsApp-on, a Truecaller alkalmazás, amely megtudja az adott személyről szóló alapvető információkat. Az alkalmazás használatához a telefonszám megtalálásához prémium fizetős előfizetéssel kell rendelkeznie. Ezenkívül a személynek el kell fogadnia a mobilszámának az adatbázissal való megosztását, hogy adatai láthatóak legyenek.

A Truecaller alkalmazás használatával választ találhat arra a kérdésre, hogy hogyan találhat barátokat a WhatsApp-on szám nélkül.

1. Húzza felfelé a képernyőt, és érintse meg a Truecaller alkalmazást.

2. Keresse meg a személy nevét a keresősáv segítségével, és érintse meg a KERESÉS TRUECALLER-BEN opciót.

3. Érintse meg a TOVÁBBI MUTATÁS opciót, és érintse meg az adott névjegyet a megjelenített hely alapján.

4. Válassza ki a számot, és érintse meg a Másolás opciót.

Más módok valaki megtalálására a WhatsApp-on

Az ebben a szakaszban található tippek segítségével megtudhatja a telefonszámot, és kapcsolatba léphet velük a WhatsApp-on.

I. lehetőség: Kapcsolattartó a WhatsApp-on

Miután bármilyen megfelelő módszerrel választ talált arra a kérdésre, hogyan lehet szám nélkül találni valakit a WhatsApp-on, ezen utasítások segítségével kapcsolatba léphet vele a WhatsApp-on. Ebben a részben ismertetjük, hogyan lehet kapcsolatba lépni a WhatsApp-on lévő személlyel azon a számon, amelyet valamelyik szolgáltatás használatával talált.

1. Nyissa meg a főmenüt, és érintse meg a WhatsApp elemet.

2. Érintse meg az üzenet ikont a jobb alsó sarokban.

3. Érintse meg a keresés ikont, hosszan érintse meg a sávot, majd érintse meg a Beillesztés opciót.

4. Érintse meg a névjegyet, és küldje el az üzenetet.

II. lehetőség: Telefonszám manuális generálása

Utolsó megközelítésként megpróbálhatja manuálisan megkeresni a számot, ha emlékszik néhány számjegyre és azok helyére a telefonszámban. Használhatja ezt a lehetőséget, hogy új barátokat találjon a WhatsApp-on a telefonszámok manuális generálásával.

1. Indítsa el a Google Chrome alkalmazást a Windows keresősávjáról.

2. Keresse meg azt az országkódot, amellyel kapcsolatba szeretne lépni. Például egy indiai számmal való kapcsolatfelvételhez a telefonszám országkódja +91.

3. Keresse meg a telefonszám számjegyeinek számát a google keresés segítségével. Például egy telefonszám számjegyeinek száma Indiában 10.

4. Írja be manuálisan a telefonszám számjegyeit, és keresse meg, hogy a személy elérhető-e a WhatsApp-on.

***

A cikkben megvitatták a válaszokat arra a kérdésre, hogy hogyan lehet szám nélkül találni valakit a WhatsApp-on. Kérjük, adja meg értékes javaslatait és kérdéseit az alábbi megjegyzések részben, hogy követni tudjuk. Kérjük, ossza meg velünk, hogy az alábbi módszerek közül melyik oldotta meg a kérdését, hogyan kereshet barátokat a WhatsApp-on telefonszám nélkül.