Hogyan találhat népszerű cikkeket a Twitter-hálózatában

A Twitteren nehéz eligazodni, és a trollok mindig számottevőek. Elgondolkodtat, miért használják az emberek a hálózatot. Annak ellenére, hogy a Twitter problémája van a trollokkal, ez egy jó hely arra, hogy kapcsolatba lépjen egy adott résben lévő emberekkel. Ön szabályozhatja, hogy kit követ, és ez lehetővé teszi, hogy szabályozza, mit lát az idővonalon. Ha gyakran hiányzik arról, amiről a hálózatában élők beszélnek, van mód arra, hogy népszerű cikkeket találjon a Twitter-hálózatában.

Ez a módszer csak akkor működik, ha a Twittert használja okostelefonján, azaz iOS vagy Android Twitter-alkalmazásokon.

Népszerű cikkek a Twitter hálózatában

Nyissa meg a Twitter alkalmazást, és lépjen a Keresés fülre. Alapértelmezés szerint az öt legfelkapottabb hashtaget fogja látni, alatta a „További megjelenítés” lehetőséggel. Görgessen végig a hashtagek listáján, és megjelenik egy „Népszerű cikkek” rész.

Ezek a népszerű cikkek az Ön Twitter-hálózatában. Megnézheti, melyik fiók(ok) tweetelték a cikket, és bizonyos esetekben azt is láthatja, hogy hányszor tweeteltek egy cikket az emberek.

Megtekintheti majd a húsz legnépszerűbb cikket a Twitter-hálózatában. A lista, úgy tűnik, nincs népszerűség szerint rendezve. Ehelyett úgy tűnik, időrendi sorrendben. Ez azt jelenti, hogy naponta többször is felkeresheti a keresési lapot, hogy megtudja, mi a trend. Ez azt is jelenti, hogy a lista a nap folyamán változik. Ha azt tervezi, hogy később elolvas valamit, érdemes elmenteni vagy könyvjelzővel ellátni.

Kár, hogy ez nem működik asztali gépen. A Twitter webes felületén a felkapott hashtagek jelzik, hogy az Ön által követett népszerű fiókok tweeteltek-e egy adott hashtagról, de ennyi.

Próbálja ki a listákat

Ha lépést szeretne tartani mindennel, ami népszerű a Twitter-hálózatában, és a Twitter-alkalmazások húsz tételkorlátja túlságosan korlátozó, fontolja meg a listák használatát. Nem kaphat összefoglaló listát az összes népszerű cikkről egy listában, de sokkal könnyebb lépést tartani a listán belüli hírekkel. Például, ha követi a technológiai híreket, a technológiáról tweetelő fiókok külön listája csökkenti annak valószínűségét, hogy lemaradjon valami fontosról.

Megtalálhatja azokat a nyilvános listákat, amelyeket más Twitter-felhasználók hoztak létre, és követheti őket. A nyilvános lista időt és energiát takarít meg, amelyet egyébként egy egyéni lista létrehozására fordítana. A felhasználókat bármikor másolhatja egy nyilvános Twitter-listáról, és hozzáadhatja őket saját listájához.