Hogyan szerezzünk Bulbasaur-t Pokémon Yellow-ban?

A Nintendo legnagyobb slágere Game Boy-jával, a Pokémonnal és annak többszörös kiadásával, amely először 1996-ban jelent meg Japánban, majd később más országokban is, őrült rajongótáborral rendelkezik. 2016-ban ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját a Pokémon franchise 20. évfordulója alkalmából, a Nintendo a Red és a Blue mellett kiadta a Pokémon Yellow-t a Nintendo 3DS virtuális konzolra. A Pokémon Yellow a Pokémon Red and Blue továbbfejlesztett változata, és része az évtizedekkel ezelőtt elindított első játéksorozatnak. Ha most először próbálja ki a Pokémon Yellow-t, vagy ha a Pokémon anime show-hoz vagy azokhoz a játékokhoz, amelyeket még gyerekkorában játszott, akkor ez az útmutató biztosan segít néhány kérdésben. Ezek a kérdések merülhetnek fel a játék során, például, hogyan lehet Bulbasaur-t Pokémon Yellow-ban szerezni, és hogyan lehet Pikachut boldoggá tenni Pokémon Yellow-ban.

Hogyan szerezzünk Bulbasaur-t Pokémon Yellow-ban?

Megtudhatod, hogyan szerezheted be Bulbasaur-t Pokémon Yellow-ban, és hogyan teheted boldoggá Pikachut Pokémon sárga tovább ebben a cikkben. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Hogyan lehet Bulbasaur-t szerezni Pokémon Yellow-ban?

A Pokémon Red és Blue színben a három kezdő Pokémon közül választhat: Bulbasaur, Squirtle és Charmander. De a Pokémon Yellow-ban a Pikachu az egyetlen lehetőség. Azonban mind a három könnyen megszerezhető a játék elején. Az alábbiakban bemutatunk néhány módszert a Bulbasaur Pokémon Yellow-ban való megszerzésére kereskedés nélkül vagy ingyen:

I. lépés: Tedd boldoggá Pikachut

Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Pikachuja boldog, először ellenőrizze a boldogság szintjét Pikachu felé fordulva, és megnyomja a Game Boy A gombját. Ez segít abban, hogy kapcsolatba léphess vele, és ha Pikachunak jó a boldogságszintje, egy szívnek kell lebegnie a feje fölött.

II. lépés: Használj bájitalokat Pikachu-n

A leggyorsabb módja annak, hogy Pikachu boldogságát növeljük, ha bájitalokat használunk Pikachu-n. Az egészségi bájitalokat játékban szerezheti be az üzletben, és ismételten fel kell használnia őket Pikachu-n. Ha Pikachu-n használod a bájitalt, úgy tűnik, hogy nem lesz hatása. De a bájitalok segítenek Pikachu boldogságának növelésében még akkor is, ha Pikachu teljes egészségben van. Tehát szükség esetén használjon sok főzetet.

  A VNC asztali megosztás beállítása Linuxon a TigerVNC segítségével

III. lépés: Gondoskodjon arról, hogy legyen hely a partiján

Bármely város Pokémon központjába kell menned, hogy legalább egy helyet felszabadíts a Bulbasaur számára, mivel egyszerre csak 6 Pokémont vihetsz magaddal. Tehát, ha nincs helyed, menj a központba, és helyezd el az egyik Pokémonodat. De ügyeljen arra, hogy ne tegye le Pikachut.

IV. lépés: Találkozz Melanie-val Cerulean Cityben

A Cerulean City csata után menj a Cerulean City Pokémon Központtól balra lévő házhoz. A házban találsz egy lányt, aki a Bulbasaurjával közvetlenül mellette áll, és a lány neve Melanie. Lépj kapcsolatba vele, és észre fogja venni, hogy gondoskodsz Pikachuról. Tehát, ha Pikachu boldogságszintje magas, megkérdezi, hogy vigyáznál-e a Bulbasaurjára. Mondj igent, és Melanie hozzáadja a Bulbasaur-t az üres slot partihoz.

Gratulálunk, nemrég hozzáadtad Bulbasaur-t az egyre növekvő Pokémon csapatodhoz!

Hogyan szerezzünk Squirtle-t Pokémon Yellow-ban?

Szerencsére Squirtle a könnyebben beszerezhető víz típusú vadállatok közé tartozik. A három kezdő Pokémon, a Fire-type Charmander, a Grass-típusú Bulbasaur és a Water-type Squirtle közül mindegyik nagyszerű önmagában. Az előző fejezetben már megtanultad, hogyan szerezheted be a Bulbasaur-t Pokémon Yellow-ban. De ha szeretne elkapni egy Squirtle-t Pokémon Yellow színben, kövesse az alábbi lépéseket.

I. lépés: Menjen Vermilion Citybe

Miután befejezte az összes eseményt Cerulean Cityben, dél felé kell mennie attól a várostól, a földalatti átjárótól, és tovább kell mennie dél felé, amíg meg nem érkezik Vermilion Citybe, hogy megtalálja és megszerezze Squirtle-t.

II. lépés: Győzd le az edzőterem vezetőjét, Surge hadnagyot

Mivel Ön már legyőzte a Cerulean City edzőtermi vezetőjét, Mistyt, Surge hadnagy legyőzése nem lehet olyan nehéz. Lt. Surge egy Electric típusú 28-as szintű Raichuval rendelkezik, így könnyedén legyőzheti Surge hadnagy Raichuját. Ehhez pedig egy Ground vagy Rock típusú Pokémonnak kell a rendelkezésére állnia. A földi vagy szikla típusú Pokémonok előnyben vannak az elektromos típusú Pokémonokkal szemben a csatákban, mivel az elektromos képességek nem működnek rajtuk.

III. lépés: Teremts teret a pártodban

Miután legyőzte Lt. Surge-t, ellenőrizze, hogy a pártján van-e üres hely. Ha nincs hely, menj a Pokémon központba, és helyezz el egy Pokémont, hogy biztosan legyen helyed a Squirtle számára. Ha már van egy üres hely a 6 Pokémon névsoron, folytassa a következő lépéssel.

  A Netflix nagyítása és elforgatása Chrome-ban

IV. lépés: Lépjen kapcsolatba Jenny tiszttel

Menjen Vermilion város központjába, és lépjen kapcsolatba az egyszerűen ott álló rendőrtiszttel. Miután beszélt vele, tájékoztatni fogja, hogy elfogott egy Squirtle-t, és erős trénert keresett, aki odaadná nekik. Ha követte a fenti lépéseket, és legyőzte Surge hadnagyot, Jenny tiszt egyszerűen átadja Önnek a Squirtle-t.

Nesze! Hozzáadtad a Squirtle-t a pártodhoz. Olvassa el ezt a cikket az elejétől fogva, hogy megtudja, hogyan szerezheti be a Bulbasaur-t Pokémon Yellow-ban.

Hogyan lehet Pikachut boldoggá tenni Pokémon sárga színben?

A Pokémon Yellow-ban egy nagyon egyszerű boldogságrendszer működik társad, Pikachu számára. Pikachu boldogsága bármikor ellenőrizhető, ha csak Pikachu felé nézünk, és kapcsolatba lépünk vele. Ha Pikachu boldogságszintje jó, azaz 146 felett van, akkor Pikachu feje fölött szív lebeg. Tehát nézzük meg, hogyan lehet növelni Pikachu boldogságszintjét.

  • Használjon tárgyakat Pikachu-n: Használhat olyan bájitalokat, amelyeket a boltban vásárolhat. Mivel a bájitalok ismételt használata Pikachu-n az egyik leggyorsabb módja Pikachu boldogságának növelésének. Ha Pikachu-n egészségi bájitalt használsz, még akkor is, ha az életerő megtelt, a Nem lesz hatása szöveg jelenik meg. De nem kell aggódnia, mivel a bájital növeli Pikachu boldogságszintjét.

  • Pikachu szintje feljebb: Pikachu boldogságszintje minden alkalommal növekszik, amikor Pikachu szintre lép. Növelheted Pikachu szintjét, ha egyszerűen részt veszel minden csatában, és amennyire csak tudod, használod Pikachut a csatákban. Ez abban is segít, hogy Pikachu gyorsabban szintre lépjen a többi Pokémonhoz képest. Használhat ritka cukorkákat is.

  • Kerüld el, hogy Pikachut boldogtalanná tedd: Pikachu boldogságszintje csökken, ha elájul a csatában, vagy ha egy Pokémon központban tárolod Pikachut. Mindig tartsa Pikachut a 6 Pokémon névsorában, hogy ne rontsa Pikachu boldogságát.

  • Használd Pikachut az edzőterem vezetői elleni csatában: Ha Pikachut használod az edzőtermi vezetők elleni meccsen, bónusz boldogságot ad. De a helyzet az, hogy a játékban az edzőtermi vezetők száma véges, és Pikachu boldogságbesorolásának ilyen módon történő növelése következetlen lehet.

Mi az a Pokémon Yellow Squirtle helye?

Mivel mindhárom játékban, a Pokémon Redben, a Blueban és a Yellowban nincs vad Squirtle, de a Yellow verzióban ingyen beszerezhetsz egyet. A korábbi két verzióban a játék elején választhatod a Squirtle-t a három kezdő Pokémon közül. A Pokémonban pedig a Yellow Squirtle ingyen beszerezhető Vermilion Cityben. Először, miután befejezte a Cerulean Cityben zajló eseményeket, Vermilion Citybe kell mennie, és le kell győznie a város edzőtermének vezetőjét, Surge hadnagyot. Miután legyőzte Surge hadnagyot, el kell mennie Vermilion City központjába, és kapcsolatba kell lépnie Jenny rendőrtiszttel, aki egyszerűen ott áll. Ő adja a Squirtle-jét. Olvassa el ezt a cikket az elejétől fogva, hogy megtudja, hogyan szerezheti be a Bulbasaur-t Pokémon Yellow-ban.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Miért jelenik meg egy szív Pikachu feje fölött?

Ans. Amikor kapcsolatba lépsz Pikachuval, egy szív jelenik meg a feje fölött. A szív Pikachu boldogságszintjét jelezte. Tehát, ha meglát egy szívet Pikachu feje fölött, tudni fogja, hogy Pikachu boldogságértékelése nagyon jó.

Q2. Milyen szintű lesz a Bulbasaur, ha megszerzem?

Ans. Amikor megkapod a Bulbasaur-t Melanie-tól, az a 10. szinten lesz.

Q3. Melanie nem ad nekem Bulbasaur-t, bár a Pokémonom boldog.

Ans. Ügyeljen arra, hogy legyen üres hely a partiban, mivel egyszerre csak 6 Pokémont vihetsz magaddal. Ha megtelt, helyezzen el egy Pokémont bármelyik Pokémon központba, és beszéljen Melanie-val. Ő adja a Bulbasaur-t. Nézze meg Pikachu boldogságértékelését is. A szívnek meg kell jelennie, amikor kapcsolatba lép Pikachuval, ha jó boldogságszinttel rendelkezik.

***

A Pokémon animéhez fűződő nosztalgia, amelyért a rajongók világszerte megőrültek, mivel gyerekkori emlékeik része volt, és a játék az eredeti anime show eseményeire hasonlít. Két évtized után a 2000-es évek retro játékának újraindítása rendkívül különlegessé teszi azok számára, akik ismerik az anime show-t, valamint a híres főszereplőt, Ash Ketchumot és társát, Pikachut. Reméljük, azt is tudja, hogyan szerezheti be Bulbasaur-t Pokémon Yellow-ban, és hogyan teheti boldoggá Pikachut Pokémon Yellow-ban. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, mondja el nekünk az alábbi megjegyzés részben.

  Belső hivatkozások létrehozása a 10 legnépszerűbb WordPress beépülő modul segítségével