Hogyan szerezzünk Apex érméket ingyen

Az Apex Legends egy ingyenesen játszható játék, amely a Respawn Entertainment által kifejlesztett Battle royal típuson alapul, és az Electronic arts által világszerte kiadott. Nagyon népszerűvé vált, és számos játékplatformon megjelent. Az Apex legends játékon belüli elemei Apex érmékkel vásárolhatók meg. Alapvetően a csúcsérmék az Apex Legendsben használt elsődleges valutaformák. A további tartalom mennyisége számtalan, ami felbecsülhetetlen értékűvé teszi ezen Apex érmék birtoklását. Annak ellenére, hogy a csúcsérmék felhasználhatók tárgyak vásárlására, sok játékos nem engedheti meg magának az említett játékbeli valutát, mivel drága megvenni. Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan szerezhet be ingyenes csúcsérméket PC-n, PS4-en vagy Xboxon, és hogyan szerezhet korlátlan számú csúcsérmét. Olvassa el a cikket, hogy többet megtudjon, és szerezzen Apex-érméket, és vásároljon játékon belüli tárgyakat, hogy a legjobb élményben legyen része.

Hogyan szerezzünk Apex érméket ingyen

Az alábbiakban felsoroltuk az Apex Coins ingyenes beszerzési módját PC-n, PS4-en és Xbox konzolon.

1. módszer: Vegyen részt játékon belüli versenyeken

Azok, akik kíváncsiak, hogyan szerezhetnek ingyenes csúcsérméket, kipróbálhatják a versenyeket. A versenyek az egyik legjobb módja annak, hogy csúcsérméket szerezzenek. Csak játssz a versenyeken egy megbízható játékossal, hogy csapatot alkoss, és rengeteg jutalmat és csúcsérmét nyerhetsz a verseny megnyerésével. A megbízható csapat kiválasztása kulcsfontosságú, mivel nagyobb esélyt adnak a játék megnyerésére.

2. módszer: Battle Pass-on keresztül

Rengeteg Apex érmét is nyerhetsz, ha veszel egy csatabérletet. Egy szabványos csatabérlet 950 Apex érmével vásárolható meg, és 1000 Apex érme szerezhető magával a játékmenettel, ami lehetővé teszi a Battle pass vásárlását. Versenyző mérkőzéseket kell nyerned, hogy esélyed legyen ingyenes csúcsérméket nyerni.

3. módszer: Kövesd a közösségeket a Redditen

Számos Apex Legends közösség létezik a Reddit platformon. Ezek a közösségek segítenek a játékosoknak ingyenes csúcsérméket keresni. Ezekben a közösségekben több nyereményjáték is zajlik, és ha részt vesz ezekben a közösségekben és ajándékozásokban, akkor a csúcsérméket is megnyerheti az ajándékok révén.

Számos bejegyzés is jelen van, amelyek megbízható tippeket és trükköket nyújtanak a játékosok csúcsérméinek kereséséhez. Ha el szeretné kezdeni, csatlakozzon a Apex Legends Reddit közösség. Ez a subreddit gyakran szervez ajándékokat. Emellett értesítenek minden jövőbeni ajándékozásról, amely a jövőben történik. Ez a módszer a csúcsérmék ingyenes beszerzésére egyszerűbb, mint csak versenyeken játszani.

4. módszer: Nyerj ingyenes Apex-érméket a Giveaway-ből

Nemcsak a Redditen, hanem más platformokon is vannak olyan emberek, akik időben adnak ajándékokat. Például számos YouTuber és Twitch platform streamer van, akik ajándékokat adnak ingyenes Apex érméket. Általában a szerencse választja ki ezeket az ajándékokat, de ha szerencséd lesz, akkor ezekből rengeteg nyereményt nyerhetsz megbízhatóan. Az ajándékozásban való aktív részvétel növelheti a nyerési esélyeit.

  A Flat Remix ikontéma telepítése Linuxon

5. módszer: Apex ingyenes érmegenerátorokon keresztül (nem ajánlott)

Számos oktatóanyag arról, hogyan szerezhet be ingyenesen apex-érméket PC-n, PS4-en és Xbox-on, tartalmaz egy módszert az Apex Free coin-hoz, és hogyan nem ajánlott olyan webhelyet találni, ahol kódokat kereshet. Vannak generátorok is az ingyenes Apex-érmék beszerzéséhez. Sok webhely azt állítja, hogy generátorként látja el az embereket csúcsérmékkel. Vigyázz, ezek a generátorok többsége csalás, és esetleg rosszindulatú programokat juttat be a felhasználókba. Így nehezebb olyan működő ingyenes csúcsérmegenerátorokat találni, amelyek nem átverés.

6. módszer: Használja a Coupert Cashback alkalmazást

Ha online vásárol, használhatja a Coupert, amely pénzvisszatérítést biztosít. Lehetőség van arra is, hogy pénzt keressen egy barát vagy családtag meghívásával, aki 20 dollárt kereshet, amelyet Apex érmék vásárlására használhat fel. A Coupert a Google Chrome bővítményén keresztül telepíthető. Ha felkeres egy online webhelyet, a coupert megmondja, hogy van-e kuponja az oldalhoz.

1. Látogassa meg Coupert – Automatikus kuponkereső és pénzvisszatérítés bővítmény oldalt, és kattintson a Hozzáadás a Brave-hez lehetőségre a bővítmény hozzáadásához.

Megjegyzés: A lépést a Brave Browserrel hajtották végre.

7. módszer: Keressen Apex-érméket webhelyeken keresztül

1. FreeCash

Az ingyenes készpénz az egyik legjobb elérhető GPT-szolgáltatás. A GPT azt jelenti, hogy pénzt kap. Az igazi haszna az, hogy pontokat szerezhet, amelyeket valódi pénzre válthat. Ingyenes pénz kereséséhez kövesse a megadott lépéseket.

1. Regisztráljon a Ingyenes készpénz a weboldal jobb felső sarkában található Regisztráció gombra kattintva.

2. Adja meg az e-mail címet, a felhasználónevet, a jelszót és a jelszó megerősítését.

3. Jelölje be a négyzetet a feltételek elfogadásához, majd kattintson a Regisztráció gombra a regisztrációhoz.

Megjegyzés: Google fiókkal vagy Steam ügyfélfiókkal is be lehet jelentkezni. Csak kattintson a Google-ra vagy a Steamre a regisztrációhoz.

4. Regisztráció után bejelentkezhet az Ingyenes készpénzbe.

5. Most érméket kell keresnie a Freecash webhelyről.

Ezt megteheti olyan műveletekkel, mint például a felmérésben való részvétel vagy a hirdetések megtekintése. Kövesse az alábbi lépéseket:

1. Kattintson a Keresni fülre, amely a webhely alsó részén található.

2. Itt nézheti meg a hirdetéseket és részt vehet felmérésekben, ezekkel a műveletekkel érméket kereshet.

3. Miután részt vett különböző tevékenységekben, és elegendő érmét szerzett. Kiválthatja a megszerzett érméket, így valódi pénzt kereshet.

4. Kattintson az Earn fül közelében található Kifizetés fülre.

5. A Kifizetés részben a megszerzett érméket közvetlenül bankszámlájára utalhatja. Ez lehetővé teszi, hogy valós pénzt keressen. Akár ajándékkártyákkal is kiválthatja a pénzt.

6. Miután megkerested a pénzt, felhasználhatod az Apex-érméket az Apex legends játékból.

2. Buff

A Buff egy olyan webhely, amely lehetővé teszi, hogy játék közben keressen. Ez az over-wolf API miatt lehetséges. Ez az API ellenőrzi a játékokban nyújtott teljesítményét, és ez alapján nyeri el a díjakat. A következő lépések az ingyenes Apex Coins PS4 vagy Xbox rendszeren való beszerzéséhez szükséges lépések.

  14 legjobb játékfejlesztés 14 online tanfolyam 2022-ben

1. Először is le kell töltenie a Buff Game az asztalra, és telepítse.

2. Ezzel telepíti az Overworks API-t is, amely a játék teljesítményének nyomon követéséért felelős.

3. A szolgáltatás használata előtt először regisztrálnia kell, kattintson a Regisztráció gombra.

4. Mostantól e-mail, Google Fiók vagy Discord fiók használatával is regisztrálhat.

5. A regisztráció után az alkalmazáson belül le kell játszania az általuk ajánlott játékokat, amelyek segítségével buff pontokat szerezhet.

6. A buff lehetővé teszi a buff-pontok megszerzését is fizetett felméréseken és bizonyos egyéb feladatokon keresztül, nem csak játékkal. Ezek nagyon nagyszerű alternatívák, miközben buff pontokat is szerezhetsz, ha egyedül játszol.

7. Végül, miután elég buff pontot gyűjtöttél, vásárolhatsz egy apex ajándékkártyát.

Azok számára, akik kíváncsiak arra, hogyan szerezzenek ingyenes csúcsérméket Xboxon, és hogyan szerezzenek ingyenes csúcsérméket, a PS4 hasznosnak találhatja ezt a módszert, mivel a buff-pontokat beválthatják egy apex coins ajándékkártya közvetlen megvásárlásával.

3. Idle Empire

Az Idle Empire egy GPT-webhely, amely lehetővé teszi, hogy pénzt keressen, amelyet könnyen felhasználhat Apex-érmék vásárlására. Azok, akik azt keresik, hogyan szerezhetnek be ingyenes csúcsérméket, hasznosnak találják ezt a módszert.

1. Használat előtt Idle Empire szolgáltatásokra, regisztrálnia kell a szolgáltatásra.

2. Kattintson a Regisztráció gombra, amely a webhelyen található a regisztrációhoz.

3. A regisztráció után el kell navigálnia a különböző részekhez, ahol bizonyos ajánlatokat teljesíthet, hogy IdleEmpire pontokat szerezzen. A feladat magában foglalja a videók nézését és a játékokat, valamint a felmérések kitöltését.

4. A pontszerzéshez tehát teljesítenie kell azokat a feladatokat, amelyek plusz jutalomban is részesülnek.

5. A pontok készpénzre váltásához a weboldalon a profilikonon található pénzfelvételi részhez kell navigálnia. Ezen a menün keresztül könnyedén beválthatod ajándékkártyák vásárlásával eddig megszerzett pontjaidat. A megszerzett pontokat valós pénzre is beválthatod.

6. A visszavonási oldalon PlayStation és Xbox ajándékkártyákat is beválthat, amelyeken keresztül megtudhatja, hogyan szerezhet ingyen csúcsérméket.

4. GameGleam

Gamegleam egy újabb platform az ingyenes csúcspontok megszerzésére. A weboldalon van egy külön oldal, ahol ingyenes érméket kereshet az Apex legendák számára. Ez egyértelmű válasz lehet azoknak, akik azt keresik, hogyan szerezhetnek csúcspontokat ingyen. A weboldalon bizonyos tevékenységek elvégzésével pontokat szerezhet, ideértve a videók nézését, tartalomkészítést, játékokat. Ezenkívül rendelkezik egy dedikált lehetőséggel a webhelyről szerzett pontok visszavonására, hogy közvetlenül konvertálhasson ingyenes csúcspontokat PS4-en vagy Xbox konzolon.

1. A kezdéshez kattintson a bejelentkezési lehetőségre.

2. Kattintson az Új fiók létrehozása fülre.

3. Adja meg e-mail címét és jelszavát, majd kattintson a FIÓK LÉTREHOZÁSA gombra a fiók létrehozásának folytatásához.

4. Alternatív megoldásként a lehetőségre kattintva Google vagy Steam fiókkal is bejelentkezhet.

5. InboxDollars

InboxDollars egy másik webhely, amely valódi pénzt keres különböző műveletek elvégzésével, például felmérés kitöltésével, hirdetések megtekintésével stb. A visszaadott pontokat PayPal jóváírással lehet beváltani, amelyen keresztül megvásárolhatja a csúcsérméket. Az egyik plusz pont az, hogy az Inboxdollars 5 dollár bónuszt kínál, ha csak bejelentkezik.

  Használjon elülső és hátsó kamerát video-videó filmek rögzítéséhez iPhone-ján

6. SwagBucks

Swagbucks egy népszerű webhely, amely ajándékkártyákkal jutalmazza Önt. Pontokat szerezhet a webhelyen online vásárlással, hirdetések és videók megtekintésével, felmérések kitöltésével stb. Elegendő ponttal Amazon ajándékkártyákat vásárolhat, amelyekkel Apex érméket vásárolhat. Ez a módszer magában foglalja az ajándékkártyák vásárlását, amelyek megfelelő megoldást jelenthetnek a csúcsérmék ingyenes beszerzésére.

7. Pontok Nyeremények

Pontdíjak hasonló a Swagbuckshoz, és ajándékkártyák beváltására használható. Előfordulhat, hogy bizonyos tevékenységeket kell végrehajtania, mint például a napi bejelentkezés, felmérések kitöltése stb. A tevékenységek elvégzése után beválthatja a pontokat egy Amazon-ajándékkártya vásárlásához.

Hogyan használjunk kódokat az ingyenes Apex-érmékhez

Az alábbiakban bemutatjuk az ingyenes Apex Coin kódok használatának lépéseit.

I. lehetőség: PC-n

Miután megszerezte az Apex Coin kódot, aktiválnia kell azt, PC-n pedig az EA platformon keresztül.

Megjegyzés: Az EA Play felváltja az EA Origint egy asztali kliensre, ezt követően a fiókod egy webböngészőn keresztül is elérhető lesz.

1. Látogassa meg az Electronic Arts oldalt PC-játék letöltési oldal és kattintson a weboldal jobb felső sarkában található profil ikonra.

2. Kattintson a Bejelentkezés gombra.

3. Adja meg fiókja adatait, majd kattintson a BEJELENTKEZÉS gombra.

4. Most görgessen le, és kattintson a Kód beváltása lehetőségre.

5. Kattintson a Beváltás gombra, hogy az oldalra lépjen, ahol meg kell adnia a kódot.

6. Írja be a kódot, és kattintson a Tovább gombra, ezzel aktiválja a kódot, hogy csúcsérméket kapjon.

II. lehetőség: PS4-en

Most, hogy tudja, hogyan szerezheti be az ingyenes Apex Coins PS4-et, az alábbiakban bemutatjuk a kódok beváltásának lépéseit a PS4-ben.

1. Nyissa meg a PlayStation Store-t.

2. Nyomja meg a Redeem Codes (Kódok beváltása) gombot, és írja be a kódot, a csúcsérmék megjelennek a fiókjában.

III. lehetőség: Xboxon

1. Nyissa meg az Xbox Game Store-t.

2. Válassza a Beváltás opciót.

3. Írja be a kapott kódot, és nyomja meg a Tovább gombot a kód aktiválásához, amely csúcsérmékkel jutalmazza.

***

Reméljük, hogy a fenti cikk az Apex Coins ingyenes beszerzéséről hasznos volt, és sikerült megtalálnia az Ön számára legmegfelelőbb módszert. Az alábbi megjegyzésben tudassa velünk, hogy melyik módszer vált be Önnek. Továbbá, ha bármilyen javaslata van a cikkel kapcsolatban, említse meg azokat a megjegyzésekben, köszönöm.