Hogyan szerezhet CoD-pontokat ingyen

A Call of Duty az egyik leghíresebb akció-kaland háborús játék. A játék online többjátékos módban is játszható, és híres a játékközösség körében. Csakúgy, mint bármely más többjátékos játék, a CoD játékmenet is különféle interaktív tulajdonságokkal rendelkezik, például skinekkel és CoD-pontokkal. A CoD-pontok a CoD-élmény fontos részét képezik. A CoD-pontok a Call of Duty: Warfare játékbeli pénznemeként működnek, és különféle játékon belüli tárgyak vásárlására használhatók fel. A játékosok azonban csak néhány lehetőség közül választhatnak, hogy ingyenes pontokat szerezzenek, mivel a legtöbb pont csak prémium szolgáltatások vásárlásával szerezhető meg. Ezért a felhasználók mindig olyan módszereket keresnek, amelyek segítségével ingyen szerezhetnek CoD-pontokat. Ebben az útmutatóban összegyűjtöttük a leghatékonyabb módszereket annak megoldására, hogyan szerezhet ingyenes CoD-pontokat a warzone-ban, és hogyan szerezhet CP-t a call of duty lekérdezések során. Tehát ha azt keresi, hogyan szerezhet CP-t a Warzone-ban, ne keressen tovább.

Hogyan szerezhet CoD-pontokat ingyen

Itt elmagyaráztuk a CoD-pontokat, hogyan szerezhetsz CoD-pontokat ingyen.

Mik azok a CoD pontok?

A CoD-pontok vagy a Call of Duty Points egy játékon belüli pénznem a népszerű játéksorozatban. A felhasználók CoD-pontokat használhatnak a játékban különféle játékelemek és jutalmak vásárlására. Ahogy a felhasználók feljebb lépnek a rangsorban a játékban, nő az esélyük arra, hogy több CoD-pontot szerezzenek. Ezért a CoD-pontok a CoD-játék elengedhetetlen részét képezik, és a felhasználók mindig új módszereket keresnek, hogy több CoD-pontot szerezzenek, a következő részekben ugyanerről fogunk beszélni.

Számos módszer létezik annak megértésére, hogyan szerezhet CoD-pontokat ingyenesen. Az alábbiakban felsorolunk néhány leghatékonyabb módszert.

1. módszer: Teljesítsd a Battle Pass küldetést

Az egyik legalapvetőbb módszer a CP megszerzésére a CoD: Warzone-on, ha teljesíted a csatajellegű küldetéseket a játékban. Ahogy teljesíted a küldetéseket és feljebb lépsz a szinteken, jobb jutalmakat és több CoD-pontot kapsz. Amikor eléred a 98-as szintet, 13,00 CoD-pontot kapsz. Az ingyenes szintekért azonban csak 300 pont jár. A maradék 1000 pont megszerzéséhez csatlakoznia kell a Premium Passhoz. Az alábbiakban a CoD: Warfare által kínált Tier szintek és jutalmak listája található. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan szerezhet ingyenes CoD-pontokat a warzone-ban, hogyan szerezhet CP-t call of duty-ban, és hogyan szerezhet CP-t a warzone-ban.

  A sorban álló letöltések javítása Androidon

Jutalmak
Szint szint
Szint típusa
100 CoD pont
6. szint
Ingyenes
100 CoD pont
12. szint
Prémium
100 CoD pont
17. szint
Prémium
100 CoD pont
23. szint
Prémium
100 CoD pont
32. szint
Prémium
100 CoD pont
41. szint
Prémium
100 CoD pont
48. szint
Ingyenes
100 CoD pont
56. szint
Prémium
100 CoD pont
66. szint
Prémium
100 CoD pont
74. szint
Prémium
100 CoD pont
82. szint
Prémium
100 CoD pont
91. szint
Prémium
100 CoD pont
98. szint
Ingyenes

2. módszer: A GameKit használatával jutalmakat szerezhet a Steamen

A Steam az egyik legmegbízhatóbb online játékplatform, és sok videojátékos számára ez lett az első választás kedvenc játékaihoz. A Steamben van néhány kulcsfontosságú funkció, amellyel a játékosok jutalmakat szerezhetnek. Az egyik ilyen funkció a Steam ajándékkártya rendszer, ez a rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy krediteket szerezzenek és használják fel, amelyeket később különböző online játékokra válthatnak be. De ezt az élményt még jobbá teheted, ha párosítod a Gamekittel.

  • A Gamekit lehetőséget biztosít a szakembereknek és az elkötelezett online játékosoknak, hogy visszakapjanak valamit kedvenc játékaikkal játszva. Ilyen játékosok ezrei használják ezt a platformot passzív jutalmak megszerzésére.
  • A Gamekit az egyik legjobb lehetőség, ha jutalmakat szeretne kapni, amelyeket később felhasználhat arra, hogy CoD-pontokat szerezzen a Call of Duty-ban, és megtudja, hogyan szerezhet CoD-pontokat ingyen.

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan szerezhetsz ingyenes CoD-pontokat warzone-ban, hogyan szerezhetsz CP-t a call of duty-ban, hogyan szerezhetsz CP-t a warzone-ban, hogyan szerezhetsz CP-t a Warzone-ban, és jutalmakat szerezhetsz a Gamekit-felhasználóknak, játékokat kell játszaniuk és játékon belüli feladatokat kell végrehajtaniuk, kalandok és küldetések pontszerzésre. Ezek a pontok később beválthatók játékon belüli pénzre. Ezeket a pontokat más játékon belüli vásárlásokra is felhasználhatod, például skineket vagy akár teljes játékokat.

  Total Security 2018 61% kedvezménnyel (érvényes december 6-án)

3. módszer: Részvétel az ajándékozásban

Különféle Instagram- és YouTube-befolyásolók gyakran együttműködnek a játékfejlesztőkkel, hogy népszerűsítsék vállalkozásukat. Az ilyen promóciók egyik gyakori módja a Giveaway versenyek. Mivel a CoD egy híres játék, nagyon gyakran szerepel az ilyen ajándékokban. Egy adott Giveaway ára változhat, de jó eséllyel CoD érméket is tartalmaz. Ezért mindig tartsa szemmel a játék befolyásolóit az Instagramon, a YouTube-on, a Twitteren és az összes többi közösségi média platformon.

Megjegyzés: A Giveaway versenyen való részvétel nem garantálja a jutalmat. Az ilyen versenyek nyerteseit legtöbbször szerencsés sorsolással választják ki.

4. módszer: Használja a Google véleménynyilvánítási jutalmakat

Az egyik legjobb módja annak, hogy kitaláljuk, hogyan lehet ingyenesen szerezni CoD-pontokat a Google vélemény jutalmak kb. Az alkalmazás nagyon népszerű a felhasználók körében, akik érméket és egyéb játékjutalmakat keresnek. A felhasználók érméket szerezhetnek CoD-ért a Google véleménynyilvánítási jutalmakkal a Google Play-egyenleg használatával. A Google Play-egyenleg használata ingyenes szolgáltatás. Rengeteg alkalmazás és webhely kínál ingyenes jutalmakat különböző játékokért, de a Google Opinion Rewards egy megbízható és megbízható platform annak megértéséhez, hogyan szerezhetsz ingyenes CoD-pontokat a warzone-ban, hogyan szerezhetsz CP-t call of duty-ban, és hogyan szerezhetsz CP-t a játékban. warzone. Az alkalmazás letölthető Android-alkalmazására, és könnyen navigálható. A felhasználókat arra kérik, hogy vegyenek részt különféle felmérésekben, amelyek pénzt keresnek. Ebből a pénzből érméket lehet vásárolni a CoD: Warfare számára.

További módszerek

Az alábbiakban felsorolunk néhány további hasznos módszert a CoD-pontok megszerzésére a CoD: Warfare-ban.

1. módszer: CoD Points Bundle vásárlás

Néha lehet találni CoD pontok kedvezményes áron megvásárolható. Ez azonban csak ritkán fordul elő, és nagyon csekély az esély egy ilyen ajánlatra. Tehát ha ilyen ajánlatot kap, a legjobb, ha ingyenes CoD-pontokat szerez egy CoD-pontcsomag megvásárlásával. A CoD-pontok vásárlása nem ingyenes módszer, és nem oldja meg, hogyan lehet CoD-pontokat szerezni egy ingyenes lekérdezéshez. Azonban ez az egyik legmegbízhatóbb módszer a CP pontok megszerzésére a Call of Duty: Warfare-ban.

  Íme egy ártalmatlan tréfa, amelyet Bolondok napján játszhatsz

2. módszer: Használjon különféle GPT-alkalmazásokat és webhelyeket

Ha nem talál aktív felmérést a Google véleménynyilvánítási jutalmakkal kapcsolatban, akkor más GPT-alkalmazásokat és webhelyeket is kipróbálhat. Különféle GPT (Get-paid-to) platformok léteznek, amelyek pénzjutalmat adnak a felmérésekben és egyéb online feladatokban való részvételért cserébe. Később ebből a pénzből érméket vásárolhat a CoD: Warfare-ban.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Hol tudok játszani a Call of Duty-val?

Ans. A híres Call of Duty játék különféle platformokon játszható, például PC-n és Mobilon. A játék Steamen is elérhető.

Q2. Hogyan szerezhetek több CoD pontot?

Ans. A játékban a felhasználók a magasabb rangot elérhetik, hogy több Call of Duty pontot szerezzenek. A felhasználók akár a 98-as szintig is besorolhatnak.

Q3. Hol használhatom a CoD pontokat?

Ans. A CoD-pontok a CoD játékbeli pénzneme, és különféle játékon belüli tárgyak, például skinek és új fegyverek vásárlására használhatók fel. Használhatók más játékfunkciók feloldására is.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt az Ön számára, és sikerült kitalálnia, hogyan szerezhet ingyenes CoD-pontokat. Ossza meg velünk, melyik módszer vált be Önnek. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van számunkra, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés részben.