Hogyan szerezhet be Time Warp Scan szűrőt

Szinte minden közösségi média alkalmazás végtelen számú szűrőt használ a felhasználók vonzására. A szűrők különböző típusú fotóeffektusok, amelyeket a fényképekre alkalmaznak, mielőtt azokat rögzítik vagy feltöltik a közösségi médiára. Különféle kategóriájú szűrők léteznek, például arc, fekete-fehér, színváltó és még sok más. A Time Warp Scan szűrő a legnépszerűbb és legkedveltebb ezek közül. A szűrő a közelmúltban számos trendben létezik a felhasználók körében. Ha valaki tippeket keres ugyanerre vonatkozóan, kínálunk egy hasznos útmutatót, amely megtanítja, hogyan szerezheti be a Time Warp alkalmazást és hogyan használhatja azt. Olvassa el ezt a cikket a végéig, hogy megtudja, hogyan kell átfogóan használni a Time Warp Scan szűrőt az Instagramon.

Hogyan szerezhet be Time Warp Scan szűrőt

Olvassa el ezt a cikket a végéig, hogy megtanulja azokat a lépéseket, amelyek bemutatják, hogyan lehet részletesen beszerezni a Time Warp Scan szűrőt a képek segítségével a jobb megértés érdekében.

Mi az a Time Warper?

A Time Warp szűrő az időgörbe animáció elméletén alapul. Az animáció időgörbéje egyetlen görbe, amely két tengelyből áll, ami megkönnyíti a módosítást és elkerüli a többidős görbék módosításával járó bonyodalmakat. Ezt az időgörbét főleg olyan animációkhoz használják, ahol két különböző idővonalból származó forgatókönyv egyesíthető, hogy egyetlen képet kapjunk.

  Steam-fiók leválasztása a FACEIT-ről

Mit csinálnak a Time Warp szűrők?

A Time Warp szűrő az egyik kedvenc szűrő a közösségi média felhasználók körében. Ez a szűrő ugyanúgy működik, mint egy Time Warp, és képes egyesíteni a különböző klipeket. Ez a szűrő játszik az idővel, ahol felgyorsíthatja vagy lelassíthatja a klipeket, megfordíthatja a klipeket stb. Ezután két különböző típusú klipet egyesíthet, hogy egyetlen klipvé váljon. Ez a szűrő egy kék vonalat tartalmaz, amely különböző irányokba mozog a telefon képernyőjén. Ha valaki mozgat valamit a kék vonal mentén, az új klipet rögzít.

Hol található a Time Warp Scan Filter?

A Time Warp szűrő a főbb közösségi média alkalmazások szűrők tallózó részében található. Ezek a szűrők böngészési szakaszai különböző nevekkel rendelkeznek a különböző alkalmazásokhoz, amelyeket a cikk későbbi részében említünk. A Time Warp Scan szűrőalkalmazásokat a Google Play Áruházból és az App Store-ból is beszerezheti. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni ezekről az alkalmazásokról.

Létezik Time Warp alkalmazás?

Igen, néhány Time Warp alkalmazás elérhető a Google Play Áruházban és az App Store-ban.

Melyik alkalmazáson van a Time Warp Scan?

Az idővetemítési szkennelés megtalálható a közösségi média alkalmazásokban, mint például a TikTok, az Instagram és a Snapchat. Ezen kívül az alkalmazások a Google Play Áruházban és az App Store-ban is elérhetők, amelyek ingyenesen használhatók. Kezdetben ezt a szűrőt a TikTok alkalmazásban vezették be.

Hogyan érheti el a szkennelési effektust az Instagramon?

A vetemedés hatásának eléréséhez az Instagramon, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa el az Instagram alkalmazást Android és iOS eszközöket.

2. Csúsztassa balra a kamera rész megnyitásához.

3. Itt megtalálja az összes mentett effektust kis kerek ikonokban. Húzza jobbra az ikonsáv végét, és koppintson a nagyító ikonra.

  Hogyan hozhatja ki a legtöbbet egy 3D nyomtatóból Linuxon a SuperSlicer segítségével

4. Ezután érintse meg a keresés ikont, és keresse meg az időeltolódást a keresősávban.

5. Válassza ki a kívánt Time Warp szűrőt a gyűjteményből, és érintse meg a könyvjelző ikont a mentéséhez.

Mostantól bármikor könnyedén megtalálhatja és használhatja anélkül, hogy ismételten keresne a szűrőben.

Hogyan szerezheti be a Time Warp szűrőt?

A Time Wrap szűrőt a fent említett lépések segítségével szerezheti be Instagram alkalmazásában.

Hogyan szerezhető be a Time Warp Scan szűrő az Instagramon?

Az idővetemítés szűrő Instagram-fiókjában való megjelenítéséhez kövesse a következő lépéseket.

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást, és pöccintsen balra a kamera rész megnyitásához.

2. Húzza ujját az ikonsáv végére, és érintse meg a nagyító ikont.

3. Ezután keresse meg az idővetem szűrőt, és érintse meg a kívánt szűrőt a kiválasztásához.

4. Érintse meg a könyvjelző ikont, hogy elmentse későbbi használatra.

Így szerezhet be Time Warp Scan szűrőt az IG alkalmazásban.

Hogyan készíthetsz Time Warp videót az Instagramon?

Ön is kíváncsi, hogyan használhatja minden idők legmenőbb szűrőjét? Ha igen, vegyen kezet egy Time Warp szűrővel, és kövesse az alábbi lépéseket a videó rögzítéséhez:

1. Indítsa el az Instagramot eszközén.

2. Ezután a Kezdőlap lapról jobbra csúsztatva lépjen a kamera részhez.

3. Ezután érintse meg a mentett Time Warp szűrőt, és tartsa lenyomva a felvétel ikont videó rögzítéséhez.

Ezek voltak az alapvető lépések, amelyeket követve használhatja a Time Warp Scan effektust az Instagramon, és csodálatos klipet készíthet.

Hogyan használhatja a Time Warp Scan szűrőket?

A különböző alkalmazásokban különböző helyeken találhatja meg a Time Warp szűrőt. Az idővetemítési szűrő használatának módja pedig majdnem ugyanaz minden olyan alkalmazásban, amelyben elérhető. Az időgörbe szűrő használatának lépéseinek megismeréséhez olvassa el a fent említett lépéseket.

Hogyan lehet szűrőt hozzáadni az Instagramhoz?

Bármilyen szűrőt hozzáadhat fotóihoz az Instagram-sztoriban, ha megnyitja az IG alkalmazást, és navigál az oldalra kamera szakasz > Effektusok tallózása > keresse meg a kívánt szűrőt. Érintse meg a könyvjelző ikont, hogy elmentse az ikonsávba.

  Mennyibe kerül a Planet Fitness lemondása

A Time Warp Scan szűrő a Snapchaten van?

Igen, az időgörbe szűrő elérhető a Snapchat szűrők részében.

Hogyan használhatod a Snapchat Time Warp Scannert?

A Snapchat idővetem-szkennert is biztosít, mint például az Instagram alkalmazás. A Snapchat idővetem-leolvasójának használatához kövesse az alábbi lépéseket:

1. Nyissa meg a Snapchat alkalmazást Android vagy iOS eszköz.

2. Érintse meg a felvétel ikon mellett található smiley ikont.

3. Ezután érintse meg a Felfedezés fület a jobb alsó sarokban.

4. Írja be a Time Warp kifejezést a keresősávba, hogy megtekinthesse a Time Warp szűrőket.

5. Tartsa lenyomva a felvétel ikont, alkalmazza a szűrőt és rögzítse a videót egyidejűleg. Miután megállt, a fotó megjelenik a Time Warp szűrőben.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és megtudta, hogyan szerezheti be és használhatja a Time Warp Scan szűrőt, és hol szerezheti be. Reméljük, hogy megtanulta a Time Warp Scan szűrő használatát az Instagramon. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Következő cikkünkben azt is tudassa velünk, hogy milyen témáról szeretne tájékozódni.