Hogyan oszthat meg Twitter bejegyzést a Facebookon

A Twitter és a Facebook a két legnépszerűbb közösségi média platform, több millió felhasználóval. Ha van blogja, vagy gyakori felhasználója a Twitternek és a Facebooknak, érdemes alkalmanként keresztbe tenni a két platform között. A keresztküldés azt a folyamatot jelenti, amikor egy bejegyzést egyik közösségi média platformról a másikra teszünk közzé. Sok blogger és közösségimédia-felhasználó szeret keresztbe posztolni a közösségi média platformok között, hogy a legtöbb nézőt elérje posztjainak. A keresztküldés azt is lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy ne tegye fel újra ugyanazt a bejegyzést egy másik közösségi oldalon. Könnyebbé teszi Twitter-videók közzétételét a Facebookon, és segíthet elérni a legnagyobb közönséget. A Twitter azonban megszüntette a Twitter-bejegyzések Facebookon való megosztásának funkcióját, és többé nem lehet automatikusan Twitter-bejegyzést közzétenni a Facebookon. Számos közösségi médiaplatform lehetővé teszi a keresztküldési funkció elérését, a Twitter pedig a keresztpostázási funkciókat, például az automatikus bejegyzést a Facebookról a Twitterre. Ebben az útmutatóban megvitatjuk a Twitter-bejegyzések megosztásának módszereit a Facebookon számítógépéről és Android-eszközéről. Megvitatjuk a Facebookról a Twitterre való bejegyzések megosztásának módszereit is.

Hogyan oszthat meg Twitter bejegyzést a Facebookon

Folytassa az olvasást, hogy megtudja, hogyan oszthat meg részletesen Twitter-bejegyzéseket a Facebookon.

Megoszthatom a Twitter-bejegyzést a Facebookon?

A Twitter korábban lehetővé tette felhasználóinak, hogy keresztbe tegyenek a Twitter és a Facebook között. 2018 óta azonban megszűnt a Facebookon való automatikus közzététel funkció. Korábban, ha tweetet szeretett volna közzétenni a Facebook-fiókjában, csak néhány egyszerű lépést kellett követnie, hogy engedélyezze a Facebook-bejegyzéseket a Twitterről. Mivel a Twitterről történő automatikus közzététel funkció már nem érhető el, a felhasználóknak más módszerekkel is ki kell próbálniuk a Twitterről a Facebookra való bejegyzéshez. A következő részekben összegyűjtöttük az összes lehetséges módszert, amellyel egy Twitter-bejegyzést megoszthatunk a Facebookon.

  Mi történik, ha törli a Firestick regisztrációját?

Tweet megosztása a Facebookon manuálisan számítógépről

Mivel már megállapítottuk, hogy a Twitter automatikus közzététele le van tiltva, manuálisan kell közzétennie egy Twitter-bejegyzést a Facebookon. A következő lépések a Twitterről a Facebookra való manuális közzétételhez szükségesek.

1. Nyissa meg webböngészőjét, és jelentkezzen be Twitter fiókot.

2. Keresse meg a megosztani kívánt tweetet, és kattintson a Megosztás ikonra.

3. Most kattintson a Hivatkozás másolása tweetbe lehetőségre.

4. Nyissa meg Facebook-fiókját egy új lapon.

5. Itt kattintson a Mi jár a fejében mezőre.

6. Illessze be a Twitter-bejegyzés hivatkozását a Bejegyzés létrehozása szövegmezőbe.

7. Végül kattintson a Közzététel gombra, ha tweeteket szeretne közzétenni a Facebookon.

Ez a legegyszerűbb módja Twitter-videó közzétételének a Facebookon, ha a Twittert használja Android-eszközén. Folytassa az olvasást, és találjon módszereket a Twitter-bejegyzések megosztására a Facebookon Android-eszközéről. Továbbá folytassa az olvasást, hogy megtalálja a Facebookról a Twitterre való automatikus bejegyzés módját.

Tweet megosztása a Facebookon manuálisan Androidról

A Twitter-bejegyzés megosztása a Facebook idővonalán egyszerű, és néhány egyszerű lépést követve megtehető. Ha azonban Android-eszköze van, kimásolhat egy Twitter-bejegyzés hivatkozását a Twitter alkalmazásból, és közzéteheti a Facebookon.

Megjegyzés: Mivel az okostelefonok nem rendelkeznek ugyanazokkal a beállítási lehetőségekkel, és ezek gyártónként eltérőek, győződjön meg a megfelelő beállításokról, mielőtt bármelyiket módosítaná. A következő módszerek a Moto G60 okostelefonról származnak.

1. Nyissa meg a Twittert a telefon menüjéből.

2. Keresse meg a Facebookon közzétenni kívánt tweetet, és érintse meg a Megosztás ikont.

3. Itt keresse meg és érintse meg a Facebook hírfolyam opciót.

  Hogyan szervezzük meg Spotify-könyvtárunkat

4. Végül érintse meg a KÖZZÉTÉTEL lehetőséget a tweet megosztásához a Facebook-profiljában.

A fenti lépések végrehajtásával Twitter-videót is közzétehet a Facebookon Android-eszközön.

Hogyan oszthat meg egy tweetet a Facebookon privát módon

Ha privátban szeretnél megosztani egy tweetet valamelyik Facebook-ismerősöddel, megteheted úgy, hogy megosztod velük a Twitter-bejegyzés linkjét. A következő lépések a Twitter-bejegyzések Facebookon való privát megosztásához Facebook-ismerősökkel.

1. Nyissa meg webböngészőjét, és jelentkezzen be Twitter-fiókjába.

2. Keresse meg a megosztani kívánt bejegyzést, és kattintson a Megosztás ikonra.

3. Itt kattintson a Hivatkozás másolása tweetbe lehetőségre.

4. Nyissa meg Facebook-fiókját egy új lapon.

5. Kattintson az Új üzenet ikonra.

6. Keresse meg a barátot, és illessze be a Tweet hivatkozást a csevegőmezőbe.

7. Nyomja meg az Enter billentyűt az üzenet elküldéséhez és a tweetek privát közzétételéhez a Facebookon.

Ha privátban szeretne Twitter-videót közzétenni a Facebookon egy Facebook-ismerősével, megteheti a link privát megosztásával. Olvassa el a következő részt, hogy megtudja, lehet-e automatikusan közzétenni a Facebookról a Twitterre, és megtudhatja, hogyan oszthat meg bejegyzéseket a Facebookról a Twitterre.

Facebook-bejegyzés megosztása a Twitteren

Facebook-bejegyzéseit a Twitteren is megoszthatja. Ne feledje azonban, hogy a Twitter korlátozza a karaktereket és szavakat a tweeteknél. Ezért tartózkodjon a hosszú Facebook-bejegyzések megosztásától a Twitteren. Erre a legjobb megoldás egy Facebook-bejegyzés linkjének megosztása. Ehhez a következő egyszerű lépéseket használhatja.

1. Jelentkezzen be Facebook fiókot.

2. Most navigáljon a Facebook-bejegyzéshez, amelyet meg szeretne osztani a Twitteren.

3. Itt kattintson a bejegyzés idejére és dátumára az egyes bejegyzések megnyitásához.

4. Győződjön meg arról, hogy a közzétett adatvédelem Nyilvánosra van állítva.

5. Most másolja ki a hivatkozást a keresősávból.

6. Most egy új lapon nyissa meg, és jelentkezzen be Twitter-fiókjába.

7. Kattintson a Mi történik? szövegdobozba, és illessze be a másolt hivatkozást.

  Webhely mentése PDF formátumban iPhone és iPad készüléken

8. Végül kattintson a Tweet gombra a bejegyzés megosztásához a Twitter idővonalán.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Posztolhatok egyszerre a Twitteren és a Facebookon?

Ans. 2018 óta megszűnt a Twitter keresztposta szolgáltatása a Facebook számára. Így már nem posztolhat egyszerre mindkét platformon.

Q2. Hozzáadhatom a Facebook-fiókomat a Twitter-fiókomhoz?

És. Nem, többé nem adhatja hozzá Facebook-fiókját Twitter-fiókjához. Ez a funkció azonban továbbra is elérhető bizonyos platformokon, például a WordPressen.

Q3. Hogyan tehetek keresztbe a Twitter és a Facebook között?

Ans. Mivel az automatikus megosztási lehetőség már nem elérhető, a bejegyzés linkjének megosztásával megpróbálhatja megosztani a bejegyzéseket a két platformon.

Q4. Hogyan oszthatok meg egy Facebook-bejegyzést a Twitteren?

Ans. Ha meg szeretne osztani egy Facebook-bejegyzést a Twitteren, egyszerűen másolja a bejegyzés URL-címét a Twitterre, és tegye közzé az idővonalon.

Q5. Megoszthatok egy tweetet egy Facebook-barátommal?

Ans. Igen, kimásolhat egy Tweet-linket, és beillesztheti az üzenetmezőbe, hogy megoszthassa Facebook-ismerősével.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt az Ön számára, és sikerült kitalálnia, hogyan ossza meg Twitter-bejegyzését a Facebookon. Ossza meg velünk, melyik módszer vált be Önnek. Ha bármilyen javaslata van számunkra, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés rovatban.