Hogyan oszthat meg egy bejegyzést az Instagram Story-n

Az Instagram egy olyan platform minden felhasználó számára, ahol megoszthatják gondolataikat, tehetségeiket, munkáikat, termékeiket, emlékeiket és eseményeiket a világgal. Noha az Instagram már számos funkcióval rendelkezik, a történet ezek egyike. Az Instagram történet azoknak szól, akik szeretik a közösségi interakciókat, és azt szeretnék, hogy követőik értesüljenek a napjukról és arról, hogy mi történik az életükkel. Alapértelmezés szerint a történetek nem maradnak meg örökké, mint a bejegyzések, hanem egy bizonyos idő elteltével eltűnnek, és senki sem láthatja őket újra. Egy Instagram-sztorihoz bármit csatolhatsz, legyen az fotó, videó vagy valamilyen gyönyörű háttérrel rendelkező szöveg. Rajtad múlik, hogy mit szeretnél megosztani. És nem csak te oszthatod meg a bejegyzéseidet a történetedhez, hanem csatolhatod mások bejegyzéseit is, amelyeket az Instagramon látsz. Ha nem tudtad, hogy egy bejegyzést Instagram-sztoriként osztanak meg, és most szeretnéd tudni, hogyan oszthatsz meg egy bejegyzést az Instagram-sztoriban, ez a cikk segít ebben. Ez végigvezeti Önt a bejegyzések Instagram-sztoriban való megosztásának lépéseiben, és abban is segít, hogy megtudja, miért nem oszthatja meg a bejegyzést az Instagram történetében. Azt is megtudhatja, miért jobbak az Instagram-sztoriként megosztott bejegyzések, mint a normál bejegyzések.

Hogyan oszthat meg egy bejegyzést az Instagram Story-n

Olvassa el ezt a cikket a végéig, hogy megtanulja azokat a lépéseket, amelyek bemutatják, hogyan lehet részletesen megosztani egy bejegyzést az Instagram-történetben a képek segítségével a jobb megértés érdekében.

  Hogyan változtasd meg az Instagram-betűtípusokat a profilodhoz és a feliratokhoz

Mi az Instagram-sztori?

Az Instagram-sztori a felhasználó médiatartalma, amelyet megoszthat a világgal, nem akarja, hogy ragaszkodjon a profiljához, és 24 óra elteltével eltűnjön. Az Instagram sztori olyan, mint egy nap; amikor a nap véget ér, csak eltűnik, és csak az emlékei maradnak róla. A történet esetében is, ahogy a történet időtartama véget ér, eltűnik, csak az emlékek maradnak. A történet lehetővé teszi, hogy megosszák mindennapi történetét barátaival vagy bárkivel a világon, aki követi Önt, és szeretne tudni a napjáról. Ez az, ami egy Instagram-sztori.

Mi értelme van egy történetet közzétenni?

A történet közzétételének egyetlen értelme az, hogy minden módon kifejezze magát. Ezzel megoszthatod a napodat másokkal, akik érdeklődnek a napodról, és tudathatod velük, hogy ez történik a napodban. Privát fiók esetén csak a követők láthatják történetedet. Nyilvános profil esetén azonban bárki megtekintheti azokat. Mivel a történetek egy idő után eltűnnek, senki sem fogja látni a történeteit, és eltűnnek. A legtöbb országban az időtartam 24 óra; másoknál 48 óra. Ha egyszer elkezded a napot, annak véget kell érnie, és a történetek ilyenek: eltűnnek, ha lejár az időtartam.

Hogyan oszthatunk meg egy bejegyzést az Instagram Story-n az újonnan frissített funkcióval?

Ha meg szeretné tudni, hogyan oszthat meg egy bejegyzést az Instagram történetében az újonnan frissített funkcióval, kövesse az alábbi lépéseket:

Megjegyzés: Bármelyik bejegyzést kiválaszthatja, és kövesse az alábbi lépéseket.

1. Indítsa el az Instagram alkalmazást Android és iOS eszközöket.

2. Érintse meg a Profil fület a képernyő jobb alsó sarkában.

3. Érintse meg a kívánt bejegyzést a profiljában.

4. Érintse meg a gombot részvény ikont a kiválasztott bejegyzés alatt.

5. Érintse meg a Bejegyzés hozzáadása a történethez elemet.

6. Méretezze át vagy szerkessze a bejegyzést a rendelkezésre álló szerkesztési lehetőségek közül, majd érintse meg a következő nyíl ikont a képernyő jobb alsó sarkában.

  Vissza tud térni a régi Instagram-elrendezéshez?

7A. Válassza a Saját története választógombot, és koppintson a Megosztás lehetőségre, hogy megoszthassa bejegyzését Instagram-történetként.

7B. Vagy koppints a Saját történeted elemre a bejegyzés alatt, hogy történetként oszd meg.

Így osztják meg a bejegyzéseket Instagram-sztoriként az újonnan frissített funkcióval.

Hogyan oszthat meg egy Instagram-bejegyzést a történetével?

A fent említett lépéseket követve megoszthat egy Instagram-bejegyzést a történetéhez.

Miért nem tud megosztani egy bejegyzést az Instagram-sztorijában? Miért nem tudok bejegyzéseket megosztani az Instagram Story-ban?

Íme néhány ok, amiért nem oszthatod meg a bejegyzést a story Instagramon:

 • A kiválasztott bejegyzés nem jogosult mindenkivel megosztani.
 • Lehet, hogy az a felhasználó letiltott, akinek a bejegyzését meg akarja osztani.
 • Hiba léphet fel a bejegyzés megosztása közben, vagy szerverprobléma vagy alkalmazáshiba.
 • Lehet, hogy az Instagram alkalmazás elavult verzióját használja.
 • Az is előfordulhat, hogy az eszközöd nincs frissítve, és ezért nincs lehetőséged a bejegyzés megosztása történetben lehetőséggel.

Miért nem tudok többé Instagram-bejegyzéseket megosztani a Story-ban?

A következő okok miatt nem lehet megosztani a bejegyzést a story Instagramon:

 • Ez a számla típusától függ. Ha a megosztani kívánt bejegyzés olyan személytől származik, akinek a fiókja privát, akkor nem fogja látni a történetbe küldés opciót.
 • Ha meg akarja osztani a bejegyzést a történettel, és ez a lehetőség nem elérhető, engedélyeznie kell az adatvédelmi beállításokban.
 • Lehet, hogy nem az Instagram legújabb verzióját használja, ezért nem látja a bejegyzés megosztása történetbe opciót.
 • Ennek oka néha az Instagram hálózati vagy szerverhibája.

Hogyan oszthat meg egy bejegyzést a történetében, ha nem tudja közvetlenül megosztani?

Ha meg szeretné tudni, hogyan oszthat meg egy bejegyzést a történetében, ha nem tudja közvetlenül megosztani, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást eszközén.

2. Érintse meg a Profil fület > a kívánt bejegyzés > megosztás ikont.

3. Ezután érintse meg a Bejegyzés hozzáadása a történethez elemet, és szerkessze a bejegyzést a kívánt módon.

  Hogyan lehet bekapcsolni a bejegyzési értesítéseket egy Instagram-fiókban

4. Érintse meg a következő nyíl ikont > Az Ön története.

Bármelyik bejegyzést kiválaszthatod az Instagramon, hogy feltöltsd a történetedbe. Így oszthatsz meg egy bejegyzést a történetedben, ha nem tudod közvetlenül megosztani.

Miért nem tudom feltölteni a történetet az Instagram 2022-re?

Íme néhány ok, amiért nem tudsz történeteket feltölteni az Instagramra 2022-ben:

 • Lehetséges, hogy a bejegyzés feltöltésekor nem választottad ki a Bejegyzés hozzáadása a történethez lehetőséget.
 • Lehetséges, hogy hálózati csatlakozási problémák léptek fel az eszközön.
 • Ez lehet egy hiba vagy hiba az Instagram alkalmazásban.
 • Néha a szerver karbantartása miatt az Instagram nem működik.
 • A kiválasztott fájl formátuma nem megfelelő.

A történetek jobbak, mint a posztok?

A történetek és a bejegyzések némileg hasonlóak, de bizonyos tekintetben különböznek egymástól.

 • A történetek az Instagramon csak a közzétételüktől számított 24 óráig tartanak fenn, és a bejegyzés örökre megmarad, amikor közzéteszed.

 • Mind a történetek, mind a bejegyzések tartalmazhatnak megjegyzéseket, megosztásokat, kedveléseket és címkéket, valamint szerkeszthetők vagy törölhetők.

A történetek és a bejegyzések szinte ugyanazok, de különböznek egymástól, és nem lehet csak úgy kijelenteni, hogy az egyik jobb. Rajtad múlik, hogy a történeteket vagy a bejegyzéseket szereted-e jobban.

***

Reméljük, megtanultad, hogyan oszthatsz meg egy bejegyzést az Instagram-történetben. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Következő cikkünkben azt is tudassa velünk, hogy milyen témáról szeretne tájékozódni.