Hogyan nézzünk Plexet a barátokkal

A Plex mindig is élen járt a tömegek médiamegosztási technológiájában, és annak újdonságai is Watch Together funkció minden eddiginél egyszerűbbé teszi a filmek és tévénézést barátaival és családjával szerte a világon.

A Plex ezt a funkciót ingyenesen biztosítja mindenki számára, aki a népszerű Plex médiaszervert használja, beleértve az ingyenes fiókkal rendelkezőket is. A Watch Together jelenleg csak Android-, iPad- és iPhone-eszközökön, valamint Android TV-n és Apple TV-n érhető el. A Watch Together használatával annyi embert hívhat meg, amennyit a médiaszervere általában képes kezelni.

Ha saját tartalmát vagy a Plex saját ingyenes tartalmát szeretné megosztani bárkivel, akinek ingyenes Plex-fiókja van, először érintse meg bármelyik epizód vagy film melletti három pontot, és válassza a „Nézd meg együtt” lehetőséget.

A következő képernyőn válassza ki, hogy melyik Plex-barát szeretne csatlakozni Önhöz. Ha barátai vagy családtagjai nem szerepelnek ezen a listán, győződjön meg róla, hogy hozzon létre egy ingyenes Plex-fiókot, hogy az e-mail címükkel felvehesse őket barátként. Ha készen áll a folytatásra, koppintson a „Kész” gombra a jobb felső sarokban.

A Plex ad egy kis időt a fiókodnak a tartalom pufferelésére. A jobb oldalon mindenki látható, akit meghívott. Ha készen áll a műsor indítására, nyomja meg a „Start” gombot.

A lejátszás megkezdésekor a szokásos módon irányíthatja a tartalmat, miközben a jobb oldalon megtekintheti, hogy kik vannak még meghívva és csatlakoztak. A Plex szinkronban tartja a videót mindenki számára, aki nézi. Ha további személyeket szeretne meghívni, be kell fejeznie az aktuális munkamenetet, és újra kell kezdenie a folyamatot.

Ha úgy dönt, hogy kilép egy munkamenetből, akkor azt a kezdőképernyőről folytathatja ugyanazon vagy egy másik eszközön.

A Plex már ingyenes filmek és tévéműsorok széles választékát kínálja, amelyeket streamelhet. A Watch Together hozzáadásával minden eddiginél könnyebben megoszthatja ezeket az élményeket családjával és barátaival.