Hogyan nézheti meg, hogy valaki elolvasta-e a szövegét Androidon

Abban az időben, amikor mindenki szöveges üzeneteken keresztül kommunikál, a hangout-tervektől a szakmai találkozókig mindent szöveges üzenetek közvetítenek. Az amerikaiak több mint 83%-ának van okostelefonja. Bár ez az új kommunikációs forma megszakadhat, ha az elküldött üzenetet nem kézbesítik, és a feladónak várnia kell a beszélgetés folytatására. Tehát mi a különbség az Androidon elküldött és kézbesített szöveg között? És honnan tudod, hogy a szövegeidet olvassák? Ma ebben a cikkben arról fogunk beszélni, hogyan nézhetjük meg, hogy valaki elolvassa-e a szövegét Androidon. Tehát folytassa az olvasást, és ellenőrizze, hogy a szöveges üzenet kézbesített-e Android-eszközön.

Hogyan nézheti meg, hogy valaki elolvasta-e a szövegét Androidon

Az Android operációs rendszer kétféle üzenetküldési formátumot használ, nevezetesen az SMS-t és az MMS-t. Az SMS a Short Messaging Services, míg az MMS a Multimedia Messaging Services rövidítése. Az egyiket tényleges szövegek és szavak kommunikálására, míg a másik multimédiás üzenetek, például fényképek, videók, GIF-ek és egyéb nem szöveges üzenetek küldésére szolgál. Ha meg szeretné tudni, hogyan nézheti meg, hogy valaki olvassa-e a szövegét Androidon, folytassa az olvasást.

Hogyan ellenőrizhető, hogy a szöveges üzenet kézbesített-e Androidon

A szövegek azonnali, megbízható és könnyű kommunikációs formák, ezért ma már az egyik legnépszerűbb kommunikációs forma. Míg az SMS és az MMS az SMS-küldés szabványos formái, az Android telefonokat mára elkezdték használni Google Üzenetek. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy felfedezzen egy rugalmasabb kommunikációs formát, beleértve az olvasási nyugtákat.

  9 legjobb böngésző Androidhoz (vélemények)

Ha be van kapcsolva az olvasási visszaigazolás, akkor láthatja, hogy valaki elolvasta-e a szövegét Androidon. Miután a címzett megnyitotta a csevegést, az utoljára elküldött üzenet alatt megjelenik, hogy a szöveget elolvasták.

De mi van akkor, ha az a személy, akivel beszélsz, már jó ideje nem válaszol neked, és fogalmad sincs arról, hogy az utolsó szöveges üzenetedet kézbesítették-e vagy sem? Szeretné tudni, hogy az üzenetemet Android kézbesítették-e? Így láthatja, hogy valaki elolvasta-e a szövegét Androidon.

Megjegyzés: Mivel nem minden Android telefon rendelkezik ugyanazokkal a beállításokkal, és ezek gyártónként eltérőek, ezért gondoskodjon a megfelelő beállításokról. Ezeket a lépéseket a Xiaomi Redmi Note 9-en hajtották végre

1. módszer: Üzenetküldő alkalmazáson keresztül

A következő lépések az alábbiak.

1. Android-telefonján nyissa meg az Üzenetküldő alkalmazást.

2. Érintse meg a Beállítások ikont a jobb felső sarokban.

3. Görgessen le a Kézbesítés állapotához, és kapcsolja be.

4. Ezután kapcsolja be a Szállítási hangot.

2. módszer: Az Általános telefonbeállításokon keresztül

Egy másik módszer a telefon beállításai, amelyek az alábbiakban találhatók.

1. Nyissa meg a telefon beállításait.

2. Görgessen le, és válassza az Alkalmazások lehetőséget.

3. Érintse meg a Rendszeralkalmazás beállításai pontot.

4. Görgessen az Üzenetek elemhez, és érintse meg azt.

5. Kapcsolja be a Kézbesítés állapotát.

6. Végül kapcsolja be a Szállítási hangot.

Ezzel a két módszerrel most már tudni fogja, hogy a szöveges üzeneteket kézbesítették-e vagy sem, és fogalma lesz arról, hogy a címzett megkapta-e vagy sem, mert bármilyen szerencsétlennek hangzik is, nem lehet tudni, hogy a címzett megkapta-e a szöveget. vagy nem.

Az Android szövegek azt mondják, hogy kézbesítették?

Bármely Android telefon rendelkezik olyan funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék, hogy a szöveg kézbesült-e vagy sem. Előfordulhat, hogy a funkció alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, és manuális bekapcsolásához kövesse az ebben a cikkben ismertetett fenti lépéseket, hogy az Android ellenőrizze, hogy kézbesítették-e a szöveges üzenetet.

  8 módszer a Tinder-profilok megtekintéséhez fiók nélkül

Hogyan akadályozhatom meg az embereket, hogy szövegeket olvassanak Androidon?

Nincs annál rosszabb, mint ha valaki behatol a privát chatjeibe. Szeretné látni, hogy valaki elolvasta-e a szövegét Androidon? Ha úgy érzi, hogy valaki titokban elolvasta privát szövegeit, hagyja abba minden aggodalmát, hiszen bemutatjuk a legjobb útmutatót az üzenetek elrejtéséhez Androidon.

Ha többet szeretne megtudni a szövegek elrejtésével kapcsolatban, olvassa el a szöveges üzenetek vagy SMS-ek elrejtése Androidon című cikkünket.

Meg tudja mondani, ha valaki látta a szövegét Androidon?

Ez tisztán a telefon típusától, a mobilszolgáltatótól és az operációs rendszertől függ. A telefontól függően eltéréseket tapasztalhat, mint például az olvasási nyugták küldése, az olvasási nyugták küldése vagy a nyugta kérése. Ha okostelefonja rendelkezik ezek közül, akkor meg tudja állapítani, és megnézheti, hogy valaki olvasta-e a szövegét Androidon. Az értesítések fogadásához engedélyezze az olvasási visszaigazolásokat az Üzenetek között.

Ha nem találja az olvasási visszaigazolások engedélyezésének vagy letiltásának lehetőségét, akkor attól tartunk, hogy okostelefonja nem tudja fogadni az olvasási visszaigazolásokat.

Különbség a küldés és a kézbesítés között Android-szövegben

Bármely Android-felhasználó felismeri a telefonján elküldött és kézbesített pop-up üzeneteket. Bár az Android általában nagyon könnyen követhető, időnként az elküldött és kézbesített üzenetek meglehetősen zavart okozhatnak az Android felhasználók számára. Téged is összezavar? Szeretne belemerülni az Elküldött és kézbesített értesítések valódi jelentésébe? Akkor merüljünk bele.

Küldött
Szállítva
Az elküldött értesítés azt jelenti, hogy az elküldött szöveges üzenetet kézbesítés céljából regisztrálták a címzett mobiljára.
A kézbesített értesítés megerősíti, hogy a mobilszolgáltató szervere sikeresen kézbesítette a címzettet.
Értesítés elküldve, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a címzett elolvasta az üzenetet.
A Delivered üzenet nagy valószínűséggel biztosítja, hogy a címzett elolvassa az elküldött üzenetet.
A feladó megkapja az Elküldött értesítést.
A címzett és a feladó is megkapja az új üzenetet, illetve a kézbesített értesítést.

Meg tudja mondani, hogy valaki blokkolta-e az SMS-eit Androidon?

Ez a különböző Android-telefonoktól függ. Bármely Android-felhasználó minden probléma nélkül megtudhatja, hogy a szövegét kézbesítették-e vagy sem, de hogyan állapíthatja meg, hogy valaki letiltotta-e Önt szöveges üzenetben? Nos, nincs egyértelmű módja annak, hogy androidos telefonját használja annak meghatározására, hogy valaki letiltotta-e Önt, de ötletet a szöveges értesítések észrevételével még mindig alkothat.

  6 online rajztanfolyam a művészré váláshoz

A kézbesítetlen üzenetekről értesítést kap, vagy ha megpróbálja felhívni a személyt, a hívás sem lesz sikeres. Ha látja ezeket a sikertelen szöveges értesítéseket vagy sikertelen hívásokat, akkor előfordulhat, hogy a címzett letiltotta Önt. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valaki elolvassa-e a szövegét Androidon, a legjobb megoldás, ha közvetlenül megkérdezi tőle.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Letiltva vagyok, ha az üzenet kézbesítve van?

Ans. Nem, nem blokkolták, ha üzeneteit kézbesítik.

Q2. A némított üzenetek kézbesítettként jelennek meg?

Ans. Igen, a némított üzenetek csak az értesítés hangját némítják el, és nem figyelmeztetnek. Üzenetei továbbra is átmennek és kézbesítik.

Q3. Az Android telefonok használnak SMS-t?

Ans. Igen, az SMS-t minden okostelefon támogatja, beleértve az Android- és iOS-eszközöket is.

***

Reméljük, hogy megtanulta, hogyan nézheti meg, hogy valaki elolvassa-e a szövegét Androidon, és megtanulta a fő különbséget az elküldött és az Androidon kézbesített szöveg között. Nyugodtan ejtse el minden kérdését, és adja hozzá javaslatait az alábbi megjegyzés szakaszhoz. Szeretnénk hallani önről.