Hogyan nézhetek meg blokkolt YouTube-videókat

A YouTube a legnépszerűbb videó streaming platform az interneten. Az emberek ingyenesen nézhetnek, kedvelhetnek, oszthatnak meg, kommentálhatnak és feltölthetnek videókat. Naponta több mint 30 millió ember használja ezt az alkalmazást. Bár a legtöbb videót megszakítás nélkül nézheti meg, előfordulhat, hogy egyes videókat korlátoztak vagy blokkoltak. Ez azért van, mert a videó készítői letiltották őket bizonyos országokban, ami korlátozza a videó elérhetőségét bizonyos földrajzi helyeken. Vannak azonban olyan megoldásaink, amelyek megoldást jelenthetnek a blokkolt YouTube-videók megtekintésére. Ebben a cikkben arról is olvashat, hogyan nézhet meg letiltott YouTube-videókat az Ön országában, mivel vannak olyan országok, mint Kína, Vietnam, Irán és még sok más, ahol a YouTube betiltott.

Hogyan nézhetek meg blokkolt YouTube-videókat

A letiltott YouTube-videók webhelyének megtekintéséhez kövesse az alább említett módszerek listáját.

1. módszer: Használjon VPN-t és proxyszervert

A VPN (virtuális magánhálózat) használata az egyik legbiztonságosabb és legegyszerűbb módszer a blokkolt YouTube-videók megtekintéséhez. A VPN nagyon kényelmesen elfedheti IP-címét, és hozzáférést biztosít különböző földrajzi helyekhez, ahol a szükséges videó nincs blokkolva. Ezért a korlátozott videót helyiként nézheti meg, mert a VPN használata titkosítja a kapcsolatot, hogy privát és biztonságos legyen.

A proxy ugyanúgy működik, mint a VPN. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a blokkolt videókat más IP-címről nézzék meg. Nem várhatja el azonban, hogy a korlátozott tartalmak megtekintése közben biztonságban legyenek.

Tekintse meg cikkünket a legjobb ingyenes VPN-ekről Windows 10-hez és a legjobb ingyenes VPN-ekről a Windows 11-hez. Használhat VPN-szoftvert, és megváltoztathatja a szerver helyét a blokkolt videók megtekintéséhez.

2. módszer: A YouTube regionális szűrőjének kihagyása

A YouTube regionális szűrőjének megkerülése kétféleképpen lehetséges a blokkolt YouTube-videók megtekintéséhez. Mindkét módot az alábbiakban soroljuk fel:

I. lehetőség: A YouTube-videó URL-jének módosítása

A YouTube-videó URL-jének megváltoztatása az egyik legegyszerűbb módszer. Nincs más dolgod, mint szerkeszteni a videó URL-jét. Ez például a letiltott videó URL-je.

https://www.youtube.com/watch?v=P9ZaXT5LuML

A watch?v=-t a v/-re kell cserélnie, most az URL lesz,

https://www.youtube.com/v/ P9ZaXT5LuML

Így nézheti meg az országában letiltott YouTube-videókat.

  Hogyan nézhetsz VR vagy 360 fokos YouTube-videókat a telefonodon

Megjegyzés: Ha továbbra sem tudja megnézni a korlátozott videót, kövesse az alább említett következő módszert.

II. lehetőség: Hooktube használata

A Hooktube egy olyan webhely/alkalmazás, amely YouTube-videók megosztásáról ismert, anélkül, hogy megtekintést adna nekik. Lehetővé teszi a letiltott YouTube-videók webhelyének megtekintését az életkori és földrajzi hely korlátozásainak megkerülésével. Ez a YouTube egyik alternatívája, és YouTube tükörwebhelynek is nevezik. Gyorsabban tölti be a videókat, mint a YouTube, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gond nélkül nézzék meg a videókat. A Hooktube lehetővé teszi a felhasználók számára a blokkolt YouTube-videók letöltését is. Beírhatja a videó nevét az alkalmazás keresősávjába, vagy átirányíthatja a linket a YouTube-ról a Hooktube-ra.

Megjegyzés: A Hooktube webhely már nem létezik. Az alkalmazást azonban saját felelősségére letöltheti harmadik felek webhelyeiről.

3. módszer: Intelligens DNS használata

A YouTube-on letiltott tartalom megtekintésének egyik módja az intelligens DNS használata. Egyesíti a DNS és a proxy szervereket. A rendszer DNS része veszi át az irányítást, ha a felhasználó blokkolt vagy korlátozott tartalmat akar nézni, majd a kérést a proxyszerveren keresztül továbbítja. Meghamisítja az Ön tartózkodási helyét az interneten azáltal, hogy a forgalmat különböző szervereken keresztül irányítja át. Gyorsabban működik, mint a proxyszerverek, mivel az intelligens DNS-en keresztüli kapcsolatok nincsenek titkosítva. Olvassa el útmutatónkat a DNS-beállítások módosításához a Windows 10 rendszeren.

4. módszer: Használja a Tor böngészőt

Tor egy böngésző, amellyel korlátozott tartalmat nézhet meg. A Tor böngésző arról ismert, hogy hatékonyan biztosítja a felhasználók számára a privát böngészési élményt azáltal, hogy lehetővé teszi számukra, hogy online névtelenek maradjanak. A Tor a The Onion Router rövidítése. A böngésző egyik sajátossága, hogy a böngészési előzmények minden munkamenet után automatikusan törlődnek. A Tor böngésző segít a felhasználóknak a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférésben. Titkosítja az információkat a felhasználó és a szerver között. VPN használata javasolt a böngésző letöltéséhez. A böngésző kompatibilis a Windows, Mac és Linux rendszerekkel is. A beépített reklámblokkoló lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megszakítás nélküli böngészési élményben részesüljenek. A böngésző a Firefox kiegészítőivel is kompatibilis. Ezért ez lehet az egyik legjobb lehetőség a blokkolt YouTube-videók webhelyének megtekintéséhez.

5. módszer: Használja a Hola böngészőbővítményt

Szia egy VPN böngészőbővítmény, amely lehetővé teszi a korlátozott tartalmak elérését anélkül, hogy felfedné személyazonosságát és internetes tevékenységeit. Így használhatja blokkolt YouTube-videówebhelyek megtekintéséhez. Ennek ellenére a meghosszabbítást 2021-ben visszavonták, mert azt állították, hogy rosszindulatú programokkal fertőződött meg. De most visszatért. Saját felelősségére letöltheti és kipróbálhatja.

  Az Androidon nem lejátszott YouTube-videók javítása

6. módszer: Használja a Google Fordítót

A Google Fordító segítségével megtekintheti a korlátozott tartalmat, mivel proxyszerverként használja a tűzfal megkerüléséhez. Az alábbi lépéseket követve megtudhatja, hogyan nézhet meg az országában letiltott YouTube-videókat a Google Fordító segítségével.

1. Nyissa meg Google Fordító az Asztalon.

2. Illessze be a letiltott videó URL-jét a képernyő bal oldali paneljére.

3. Kattintson a spanyol vagy bármely más nyelv elemre a panel jobb oldalán.

4. Kattintson az URL-re a panel jobb oldalán.

5. Az URL átirányítja Önt a YouTube-ra, és megtekintheti a videót.

7. módszer: Használja az offline letöltést

Az offline letöltés a YouTube-on az egyik ilyen funkció, amely lehetővé teszi blokkolt YouTube-videók letöltését. Ez azt jelenti, hogy ha nem a régiójában utazik, ahol hozzáférhet a blokkolt tartalomhoz, egyszerűen letöltheti a videót offline, hogy később megnézhesse. Egyes videók csak akkor tölthetők le, ha előfizettél a YouTube-ra. Ez a módszer azonban nem működik, ha olyan országban élsz, ahol a YouTube le van tiltva. A fent és alább említett módszerek segítségével megértheti, hogyan nézhet meg letiltott YouTube-videókat az Ön országában.

8. módszer: Használja a YouTube Video Downloaders alkalmazást

Ha a fent említett módszerek nem működnek az Ön javára, megpróbálhatja a YouTube letöltőt használni a blokkolt YouTube-videók megtekintéséhez. Letöltheti az interneten elérhető YouTube letöltőprogramok bármelyikét, és telepítheti számítógépére. Másolja ki és illessze be a videó URL-jét, majd töltse le. Ezek az alkalmazások ingyenesek és könnyen használhatók. Kiválaszthatja, hogy milyen minőségben és felbontásban szeretné letölteni a videót. Említettünk néhány legnépszerűbb YouTube-videó-letöltőt, amelyek segítségével korlátozott tartalmat tölthet le:

 • SaveFrom.Net
 • MiniTool uTube letöltő
 • iTubeGo
 • Y2Mate.com
 • SnapDownloader
 • Kattintson a Downloader gombra
 • Online Video Downloader
 • SaveTheVideo.com
 • GiveFastLink
 • ssyoutube
 • deturl.com

Tekintse meg cikkünket a 22 legjobb ingyenes videóletöltőről, ha többet szeretne megtudni a YouTube-videók letöltéséről.

Az online videóletöltők olyan webhelyek, amelyek lehetővé teszik a YouTube-videók letöltését. Hasznos lehet, ha korlátozott vagy letiltott tartalmat szeretne nézni a YouTube-on. Ezek ingyenesek, és lehetővé teszik a szükséges videók letöltését néhány kattintással. A letöltés mellett ezek a webhelyek számos funkcióval is rendelkeznek, mint például a videofájl formátumok konvertálása, a videók tömörítése és még sok más. Mindössze annyit kell tennie, hogy másolja és illessze be a videó URL-címét, majd kattintson a letöltésre. A letöltés előtt kiválaszthatja a videó minőségét és felbontását is.

  A YouTuber háttérben történő lejátszási és letöltési lehetőségeket ad a YouTube alkalmazáshoz [Jailbreak]

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Mely országok tiltották be a YouTube-ot?

Válasz: A YouTube a következő országokban tiltott:

 • Örményország
 • Kína
 • Eritrea
 • Finnország
 • Irán
 • Indonézia
 • Észak Kórea
 • Dél Szudán
 • Szíria
 • Szudán
 • Türkmenisztán
 • Tádzsikisztán
 • pulyka
 • Egyesült Arab Emírségek

Q2. Hogyan lehet feloldani a YouTube letiltását telefonon?

Válasz: Letöltheti és telepítheti bármelyik népszerű VPN-t, például a NordVPN-t, az ExpressVPN-t stb. a Google Play Áruházból. Hozzon létre egy fiókot, és változtassa meg tartózkodási helyét bármely másik országra. Ezzel feloldja a YouTube letiltását telefonján, és videókat nézhet.

Q3. Hogyan lehet feloldani egy webhely blokkolását?

Válasz: A fent említett módszerek némelyikével feloldhatja a webhelyek blokkolását. Ezekkel a módszerekkel oldhatja fel a webhelyek blokkolását a következő módon:

 • VPN
 • Proxy szerver
 • Tor böngésző
 • Intelligens DNS
 • Google Fordító

Q4. Hogyan nézhetek olyan videókat, amelyek mindenhol le vannak tiltva?

Válasz: Ilyen esetekben használhat VPN-eket. Letöltheti a széles körben használt VPN-ek bármelyikét, mint például a Nord, a Surfshark, az IPVanish, a Private VPN és az Express VPN, és telepítheti őket. Hozzon létre egy fiókot, és válassza ki a tartózkodási helyét bármely más országban. Ha ez nem működik, használhatja a TOR böngészőt.

Q5. Illegális a blokkolt YouTube-videók megtekintése VPN segítségével?

Válasz: A VPN használata a legtöbb helyen legális, kivéve Kínát és Iránt, amelyek különböző erkölcsi, vallási és politikai okokból letiltották a YouTube-ot. Ezért, mielőtt VPN-t használna a korlátozott tartalom eléréséhez, ellenőrizze az adott ország szabályait és előírásait.

***

A YouTube-on korlátozott tartalmak megtekintése egyáltalán nem számít üzletnek, mivel a fent említett módszereket használjuk, amelyek elmagyarázták Önnek, hogyan nézhet meg letiltott YouTube-videókat az Ön országában. Ezért óvatosnak kell lennie az alkalmazott módszerrel. Reméljük, hogy ez az útmutató segített megtudni, hogyan nézhet meg letiltott YouTube-videókat. Kérjük, ossza meg kérdéseit vagy javaslatait az alábbi megjegyzés részben.