Hogyan nézhet meg egy WhatsApp állapotot anélkül, hogy bárki tudna

Ha rejtve szeretné tartani a WhatsApp-on végzett tevékenységeit, megoldásokat alkalmazhat, hogy profilja ne legyen látható a WhatsApp állapot megtekintésekor. Íme egy pillantás a használható módszerekre.

1. Az állapot ellenőrzése előtt engedélyezze a Repülőgép üzemmódot

A WhatsApp állapotának gyors ellenőrzése anélkül, hogy bárki tudta volna, engedélyezi a repülőgép üzemmódot az eszközén. A Wi-Fi- vagy mobiladat-kapcsolatot manuálisan is letilthatja, de a repülőgép üzemmódot úgy tervezték, hogy letiltja a telefonról érkező összes vezeték nélküli és mobiljelet.

  Új matricák letöltése és küldése a WhatsApp-on

Még ha nincs internetkapcsolata, akkor is ellenőrizheti állapotukat, mivel telefonja átmenetileg gyorsítótárazott adatként menti. Nyissa meg a Frissítések lapot a WhatsApp-on, és érintse meg az állapotot, amelyet ellenőrizni szeretne.

2. Kapcsolja ki az Olvasási nyugták funkciót

A WhatsApp Olvasási nyugták funkciója leginkább az elküldött vagy fogadott üzeneteket érinti. Ha a funkció le van tiltva, a WhatsApp nem jeleníti meg a két kék pipát az elolvasott üzenetek alatt. Így a feladók üzeneteiket „Kézbesített”-ként tekinthetik meg, Ön azonban elolvashatja a WhatsApp-üzeneteket a feladó tudta nélkül.

Ugyanez vonatkozik a WhatsApp állapotokra is. Ha letiltja az olvasási nyugtákat, a WhatsApp nem tájékoztatja őket arról, hogy megtekintette az állapotukat. Az Olvasási nyugták alapértelmezés szerint engedélyezve van, így a következőképpen kapcsolhatja ki:

  Hogyan készítsünk szavazást a WhatsApp-ban a mindenki számára előnyös döntéshozatalhoz
 • Indítsa el a WhatsApp-ot.
 • Kattintson a hárompontos ikonra a jobb felső sarokban, és válassza a Beállítások lehetőséget.
 • Lépjen az Adatvédelem oldalra.
 • Koppintson az Olvasási nyugták melletti kapcsolóra.
 • 3. Használjon harmadik féltől származó alkalmazást

  Egy másik módszer, amellyel ellenőrizheti valaki WhatsApp állapotát anélkül, hogy tudta volna, harmadik féltől származó alkalmazás használata. Meg kell azonban jegyezni, hogy a harmadik féltől származó alkalmazások sértik a WhatsApp szolgáltatási feltételeit, és a harmadik féltől származó alkalmazások használata azzal a kockázattal jár, hogy fiókját kitiltják, vagy nyilvánosságra hozzák személyes adatait és bejelentkezési adatait.

  Titokban ellenőrizze az állapotokat a WhatsApp-on

  Más közösségi média platformokhoz hasonlóan a WhatsApp-on státuszként közzétett tartalom 24 órán keresztül elérhető lesz. Tehát érdemes kipróbálni az egyik módszert, mielőtt lejár az idő.

    Hangüzenetek rögzítése kihangosító módban a Whatsappon

  Ha most nem szeretné, hogy bárki megtekintse állapotát a WhatsApp-on, törölheti a telefonszámát a névjegyei közül, vagy letilthatja őket.