Hogyan mondhatja le az előfizetését

A Crunchyroll a világ legnagyobb anime streaming platformja. De ha úgy döntött, hogy szünetet tart az animékben, vagy talál egy méltó alternatívát, akkor lehet, hogy keresi az előfizetés lemondásának módját. Szó szerint sokféleképpen lehet lemondani a Crunchyroll aktív előfizetését a különböző platformokon. Ezért elkészítettünk egy lépésről lépésre szóló útmutatót, amely segít Önnek azonnal lemondani Crunchyroll-tagságát. Tehát minden időveszteség nélkül kezdjük meg utunkat.

Crunchyroll-tagság lemondása (2022)

Ebben az oktatóanyagban elmagyarázzuk, hogyan mondhatja le egyszerűen Crunchyroll-tagságát webböngészőn keresztül, iPhone és Android telefonokon, valamint PayPal-alapú előfizetések esetén. Tehát attól függően, hogy milyen platformot használ az anime streameléséhez, az alábbi táblázat segítségével léphet az adott platformhoz tartozó lépésekhez:

Mondja le Crunchyroll-előfizetését online a webböngészőben

Ha online szeretné lemondani előfizetését a Windows, macOS, Linux rendszerű számítógép vagy laptop böngészőjének használatával, ezt egyszerűen megteheti. Ez a módszer azonban csak akkor működik, ha hitel-/betéti kártyával vagy PayPal-lal fizetett. A követendő lépések a következők:

1. Látogassa meg a Crunchyrollt weboldal és kattintson a „profil ikonra” a jobb felső sarokban.

2. Ezután válassza ki a „Saját fiók” opciót a legördülő menüben elérhető lehetőségek listájából. Ezután a Fiókbeállítások oldalra kerül.

3. A Fiókbeállítások alatt lépjen a „Tagsági terv” részre a bal oldalsávról.

4. Ezután az előfizetési tervvel kapcsolatos összes szükséges részlet megjelenik a „Prémium tagsági állapot” oldalon, amely az új webhelyhez képest régebbi felhasználói felülettel rendelkezik. Miután megnézted a részleteket, kattints a jobb alsó sarokban található „Tagság törlése” gombra, miután eldöntötted.

Megjegyzés: Ha nem elégedett a szolgáltatással, és szeretné lemondani a Crunchyroll ingyenes próbaverzióját, akkor kövesse az első három lépést a fent leírtak szerint. Ezután a „Tagság törlése” gomb helyett az „Ingyenes próbaidőszak lemondása” gomb jelenik meg. A gombra kattintva befejezheti a Crunchyroll ingyenes próbaverzióját.

  A privát Wi-Fi MAC-címek letiltása iPhone-on és iPaden

5. A lemondási oldalon görgessen le az aljára, és kattintson még egyszer a „Tagság törlése” gombra. Ha meggondolja magát, bármikor leállíthatja a folyamatot, és visszatérhet a beállításokhoz. Csak kattintson a „Stay Premium” gombra.

6. És ennyi! Sikeresen lemondta Crunchyroll-előfizetését. Az oldal tetején megjelenik egy megerősítő üzenet, valamint egy opcionális felmérés.

Mondja le Crunchyroll-tagságát a Paypalon keresztül

Ha előfizetett a Crunchyrollra a PayPalon keresztül, akkor a fenti módszerrel törölheti előfizetését. Egyszerű és problémamentes, de valamilyen oknál fogva, ha nem tud hozzáférni a Crunchyroll webhelyhez, a Paypal webhelyről is lemondhatja tagságát. Itt vannak a követendő lépések:

1. Nyissa meg a Paypal webhelyét, és jelentkezzen be fiókjába. Ha nemrég bonyolította le a tranzakciót, akkor azt a legutóbbi tevékenység alatt fogja látni, és az összes részletet elérheti, ha rákattint. Ha nem, lépjen a „Tevékenység” fülre a felső navigációs sávról.

2. A tevékenység lapon megjelenik a Crunchyroll tranzakció. Válassza ki az „Ellation Holdings Inc”-et. opciót a teljes részletek megtekintéséhez.

3. Most a részletes tranzakciós információk részben válassza ki az „Ellation Holdings Inc. kifizetéseinek kezelése” lehetőséget.

4. Most át lesz irányítva a PayPal fizetési beállítások oldalára a Crunchyroll-tagsághoz. Kattintson a „Mégse” gombra közvetlenül az „Aktív” állapotszöveg mellett.

5. Végül mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a „Gyorsabb fizetés kikapcsolása” lehetőséget, és a PayPal-on keresztül fizetett Crunchyroll-előfizetése megszűnik.

Mondja le Crunchyroll-előfizetését Android telefonokon

Először is, hogy egyértelmű legyen, nem mondhatja le előfizetését az Android Crunchyroll alkalmazással. Ehhez meg kell néznie a fent említett webböngésző módszert. Ha azonban a Google Play Áruházban fizetett elő, az alábbi lépések végrehajtásával lemondhatja Crunchyroll-előfizetését Androidon.

Ha előfizetett a Crunchyrollra a Google Play kreditekkel, a következőképpen mondhatja le az előfizetést Android-eszközén egy percen belül:

1. Nyissa meg a Google Play Áruházat Android telefonján, és koppintson a „profil ikonra” a jobb felső sarokban. Ezután válassza ki a „Fizetések és előfizetések” lehetőséget a menüből. Győződjön meg arról, hogy ugyanazt a Google-fiókot használja, amellyel a Crunchyrollra feliratkozott.

  Hogyan számítsuk ki az árrést [+ Margin Calculators]

2. Ezután válassza ki az „Előfizetések” lehetőséget a következő oldalon. Most látni fogja a fiókjához tartozó összes aktív előfizetést, és itt meg kell érintenie a „Crunchyroll” elemet.

3. A következő oldalon ellenőrizze az előfizetési csomag részleteit, majd kattintson alul az „előfizetés lemondása” gombra. Válassza a „Folytatás” lehetőséget, miután áttekintette azokat az előnyöket, amelyeket a lemondás után elveszít.

4. Válassza ki a lemondás alább felsorolt ​​okainak bármelyikét, majd válassza ki még egyszer a „Folytatás” lehetőséget. És ez az.

A Crunchyroll előfizetését sikeresen lemondtuk. A Play Áruház következő oldalán egy megerősítő üzenet jelenik meg Androidon.

Mondja le Crunchyroll-előfizetését iPhone-on

Az Androidhoz hasonlóan, ha Crunchyroll-előfizetést vásárolt hitelkártya vagy PayPal használatával, nem mondhatja le előfizetését az iOS alkalmazásból. Ehhez megnézheti a fent említett webböngésző módszert. De ha előfizetett a Crunchyrollra az App Store-on keresztül, akkor alább megtekintheti.

Ha az App Store-on keresztül hitelekkel vagy kártyákkal regisztrált a Crunchyrollra, gyorsan és egyszerűen lemondhatja előfizetését. Így néz ki a folyamat:

1. A Crunchyroll alkalmazás helyett meg kell nyitnia a beállítások alkalmazást iPhone-ján. Ezután érintse meg a „profil” (fióknév) opciót a tetején.

2. Ezután válassza ki az „Előfizetések opciót” a listából, és a következő oldalon látni fogja Crunchyroll-előfizetését. Ezután válassza ki az „Előfizetés törlése” lehetőséget a Crunchyroll listában.

3. Ekkor megjelenik egy felugró üzenet, amely megerősíti a törlést. Az előugró ablakban azonnal érintse meg a „Megerősítés” gombot, és az előfizetés azonnal megszűnik.

Lemondhatod Crunchyroll-tagságodat Android TV-n/Apple TV-n

Apple TV-jén vagy Android TV-jén nincs lehetősége az előfizetés lemondására a Crunchyroll alkalmazásból. A tagság lemondásához a webböngészőn keresztül kell megtennie a fent tárgyalt módszerek valamelyikét.

Ehelyett módosítsa Crunchyroll-tagsági tervét

Ha az előfizetés lemondásának egyetlen oka az, hogy megtakarítson néhány dollárt, akkor választhatja a tagsági terv módosítását. Leléphet a Basic Fan vagy a Mega Fan csomagra az Ultimate csomagból. Ily módon folytathatja az anime-néző élményét, egyszerűen feláldozva az olyan funkciókat, mint az eszközkorlát és az offline letöltések (az Alap rajongói csomag esetében). A Crunchyroll három előfizetési csomag közül választhat, ezek a következők:

  Az Uber illesztőprogram-fiók törlése

Ha szeretné visszavonni előfizetését, de időnként még mindig animét néz, javasoljuk, hogy nézzen meg néhány ingyenes animét, amelyek elérhetők a Crunchyrollon. Nézhetsz néhány animesorozatot anélkül, hogy egyetlen fillért sem költenél, de előfordulhat, hogy át kell szűrned a könyvtárukat, hogy megtaláld az ingyenes ajánlatokat.

A Crunchyroll ingyenesen tartalmaz olyan népszerű animéket, mint a Naruto, de ne feledje, hogy nem biztosítanak teljes hozzáférést a könyvtárukhoz. Egyes sorozatoknál előfordulhat, hogy csak néhány epizódot nézhet meg prémium előfizetés nélkül. De ismét: valami jobb a semminél, igaz?

Crunchyroll Előfizetés lemondásával kapcsolatos GYIK

Miért nem engedi, hogy lemondjam a Crunchyroll-előfizetésemet?

Ha van függőben lévő tranzakció a Crunchyroll-fiókjában, először törölnie kell azt, és csak ezután mondhatja le meglévő előfizetését.

Bármikor lemondhatom a Crunchyroll-tagságomat?

Igen! Crunchyroll prémium előfizetését bármikor lemondhatja, és a számlázási ciklus utolsó napján törlésre kerül. A számlát a számlázási dátum végéig használhatja és prémium tartalmat nézhet.

Miért aktív még mindig a lemondott előfizetésem?

Ha az előfizetést a számlázási ciklus utolsó dátuma előtt mondta le, tagsága az utolsó napig aktív marad. Végül töröljük, és elveszíti a hozzáférést a Crunchyroll prémium tartalmaihoz.

Egyszerű módszerek a Crunchyroll-előfizetés lemondására

Őszintén reméljük, hogy tudtunk segíteni a Crunchyroll-tagság megszüntetésében. Bármi legyen is az ok, a magasabb árak, a Crunchyroll jobb alternatívái vagy mások, megvan az oka annak, hogy ezt a cselekvési módot választotta. Mindazonáltal lemaradsz néhány csodálatos új animéről, mint például a Chainsaw Man és a régi animékről, mint a One Piece. Ennek ellenére a lemondási folyamat egyszerű és gyors. Ezért gond nélkül lemondhatja Crunchyroll-előfizetését útmutatónk segítségével. Továbbá jelezze nekünk a megjegyzésekben, ha nehézségei vannak az előfizetés lemondásával kapcsolatban, és mi segítünk Önnek.