Hogyan módosíthatja a nevét a Google Meetben

A Google Meet fiókkal vagy anélkül is használható. Ha úgy dönt, hogy egy fiókkal használja a Google Meetet, akkor Google-fiókot fog használni. Használhatja személyes fiókját vagy Google Apps-fiókját.

Amikor csatlakozik egy Google Meet-megbeszéléshez, névvel kell csatlakoznia. Ha be van jelentkezve, a rendszer automatikusan kitölti a nevét, és ugyanaz, mint amit egy Google-fiókhoz állított be. Ha úgy dönt, hogy nem írja alá, beállíthat magának egy nevet, mielőtt belép egy értekezletbe.

Név módosítása a Google Meetben

Ha módosítania kell a Google Meet-megbeszélésen használt nevet, tudnia kell, hogy ezt nem teheti meg, amíg részt vesz a megbeszélésen. Ha Ön a találkozó házigazdája, ezt mindenképpen meg kell tennie a találkozó kezdete előtt.

  Hogyan lehet kikapcsolni a zseblámpát iPhone-on

Mivel az értekezlet házigazdáinak be kell jelentkezniük egy Google-fiókba, a megbeszélésen a nevének megváltoztatása azt jelenti, hogy módosítania kell a Google-fiókjában.

Módosítsa a Google Fiók nevét

Bármikor módosíthatja Google-fiókja nevét. Ez nem módosítja az Ön e-mail címét, de valószínűleg megváltoztatja a nevét a Névjegyzékben, valamint azon ismerőseinek nevét, akiknek a Google-szolgáltatások használatával üzeneteket vagy e-maileket küld.

Látogassa meg Google-fiókja oldalát a következő időpontig: erre a linkre kattintva.
Jelentkezzen be újra, ha a rendszer kéri.
Válassza a Személyes adatok lapot a jobb oldali oszlopban.
Kattintson a nevére (ha a rendszer kéri, jelentkezzen be újra).
Módosítsa a nevét, és kattintson a Mentés gombra.
Amikor legközelebb csatlakozik egy Google Meet-megbeszéléshez, a többi résztvevő az Ön új nevével fogja látni.

  Hogyan lehet kikapcsolni a képernyőt egy laptopon

Névtelen név módosítása a Google Meetben

Ha névtelenül csatlakozik egy Google Meet-megbeszéléshez, azaz nem jelentkezik be Google-fiókba, meg kell adnia egy nevet, mielőtt kérheti a csatlakozást. Ez a név nem módosítható, amíg még részt vesz az értekezleten. Ha módosítani szeretné, ki kell lépnie, és újra csatlakoznia kell.

Ez a folyamat komplikációval jár; amikor névváltoztatás után ismét csatlakozik az értekezlethez, a házigazdának vissza kell engednie május az értekezlet kontextusához képest nem megfelelő-e vagy sem.

Lépjen ki az értekezletből a kagyló leállítása gombra kattintva.
Látni fog egy oldalt egy Újracsatlakozás gombbal.
Kattintson az Újracsatlakozás gombra.
Írja be a használni kívánt nevet.
Kattintson a Csatlakozás kérése elemre.
Várja meg, amíg a találkozó házigazdája visszaengedi Önt az értekezletbe.
Megjelenik az új névvel.

  Internetes streaming: mi ez és hogyan működik?

Következtetés

Az értekezleten szereplő nevek a felhasználókhoz kapcsolódó fontos információk. A gazda május dönthet úgy, hogy elnémít egy olyan felhasználót, akit többek között a nevével azonosít. Ha a felhasználók meg tudják változtatni a nevüket egy értekezlet közepén, akkor a gazdagépnek nehezebb lesz kezelnie azt. Győződjön meg róla, hogy jó oka van a név megváltoztatására, és csevegésen keresztül értesítse a házigazdát, amikor meg fogja tenni.