Hogyan mentheti el kedvenc szálak bejegyzéseit (és miért érdemes)

Mostantól elmentheti az egyes szálak bejegyzéseit, hogy később újra megtekinthesse. Ezeket egy dedikált mappába menti, így könnyedén megtalálhatja és megtekintheti őket anélkül, hogy keresni kellene őket.

Hogyan lehet bejegyzéseket menteni a szálakon

Szálak bejegyzésének mentéséhez egyszerűen érintse meg a menteni kívánt bejegyzés melletti három vízszintes pontot. Ez egy kontextuális menüt jelenít meg, amely lehetővé teszi, hogy különféle módokon kommunikáljon a bejegyzéssel és a poszterrel. Mentheti vagy elrejtheti a bejegyzést, illetve elnémíthatja, letilthatja vagy jelentheti a posztot. Ebben az esetben szeretnénk menteni a bejegyzést.

  Alkalmazás életciklus-kezelése (ALM) 5 perc alatt, vagy kevesebb

Koppintson a Mentés gombra, és a bejegyzés a Mentett mappába kerül. Megjelenik egy előugró ablak, amely jelzi, hogy mentette a bejegyzést, és meghívja Önt az Összes megtekintése lehetőségre. Ha gyorsan megérinti, mielőtt eltűnne, akkor közvetlenül a Mentett mappába kerül. Ellenkező esetben manuálisan kell oda navigálnia.

Hogyan tekintheti meg a mentett szálak bejegyzéseit

Mentett szálak bejegyzéseinek megtekintéséhez, ami végül is a mentésük lényege:

 • Érintse meg az ember körvonalát az alsó menüsor jobb oldalán. Ezzel a profilodra lépsz.
 • Érintse meg a két különböző hosszúságú vízszintes vonalat a jobb felső sarokban. Ezzel a Beállításokhoz jut.
 • Hajtsa le a szemét, amíg meg nem jelenik a Mentve felirat, majd kattintson rá a mentett szálak bejegyzéseinek mappájának megnyitásához.
 •   Csökkentse a szoftver-ellátási lánc biztonsági kockázatait ezzel a 6 megoldással

  Mentett bejegyzés törléséhez vagy mentésének visszavonásához egyszerűen koppintson a három pontra egy korábban mentett szál-bejegyzés mellett, majd kattintson a Mentés visszavonása gombra. A bejegyzés eltűnik a Mentett mappából (frissítés vagy újbóli látogatás után), és soha többé nem látható.

  Okok, amelyek miatt érdemes menteni a szálakat

  Mint minden közösségi médiaalkalmazás, a Threads is tele van tartalommal. Főleg, ha a Neked lapon lógsz, ahol a Threads olyan tartalmat ajánl, amelyről úgy gondolja, hogy tetszeni fog. Gyakran ez hibás, de csak néha olyan bejegyzések jelennek meg, amelyeket érdemes megmenteni egy idegentől, akit nem követsz a szálakon.

  Amint arról beszámolt ZDNet, A Threads egyre népszerűbb, mivel továbbra is megragadja az X felhasználói bázisát. Ez azt jelenti, hogy a hozzászólások száma csak növekedni fog.

    A Spotify hallgatási előzményeinek ellenőrzése és törlése

  Érdemes lehet menteni egy Threads-bejegyzést, mert:

 • Hasznos tanácsokat tartalmaz, amelyeket egy későbbi időpontban újra meg kell vizsgálni.
 • Tartalmaz néhány bölcsességet, amelyek szerint élni szeretne a jövőben.
 • Tartalmaz egy vicces viccet, amelyet el szeretne menteni, hogy elmesélje másoknak.
 • Számos egyéb ok is lesz, de ez csak néhány ok, amiért a Threads Mentés funkciója hasznos. És ha nem talál semmit a Threads oldalon, amit érdemes lenne menteni, legalább törölheti Threads-fiókját az Instagram törlése nélkül.