Hogyan lehet visszaállítani régi Xbox One-fiókját

Ha szeretné használni régi Xbox-fiókját, de nem tudja, mert elvesztette a jelszavát, vagy nem tud hozzáférni a biztonsági adatokhoz, előfordulhat, hogy vissza kell állítania régi Xbox One-fiókját. A Microsoft fiók-helyreállítási űrlapját elérheti. Lehetősége van olyan adatok hozzáadására az eszközhöz, amelyek segíthetnek azonosítani személyazonosságát. Egy másik lehetőség az adatok átvitele egy másik Xbox-ra. Tehát Xbox-ja fiók-helyreállító eszközzel rendelkezik, és ez a legegyszerűbb és leggyakrabban használt módszer a fiók visszaállítására. Ön Xbox One-felhasználó, és kíváncsi, hogyan állíthatja vissza régi Xbox One-fiókját? Vagy hogyan szerezheti vissza Xbox-fiókját, ha elfelejtette e-mail-címét és jelszavát? Maradjon velünk a végéig, hogy megtalálja a választ. Hasznos útmutatót mutatunk be, amely eloszlatja minden kétségét, például hogyan állíthatja vissza Xbox Live-fiókját csak a játékoscímkével, vagy hogyan csatlakozhat újra az Xbox Live-hoz.

Hogyan lehet visszaállítani régi Xbox One-fiókját

Olvasson tovább, és találja meg azokat a lépéseket, amelyek elmagyarázzák a régi Xbox One-fiók visszaállítását és az Xbox Live-hoz való újracsatlakozást, a jobb megértés érdekében hasznos illusztrációkkal.

Mi az a Classic Gamertag Xbox?

Az Xbox univerzumban egy játékoscímke szolgál más személyazonosságként. Ez egy becenévből, egy Gamerpic-ből, egy opcionális avatarból vagy fényképből, valamint néhány olyan információból áll, amelyek képviselik Önt, amikor játszik, és más Xbox közösség tagjaival lép kapcsolatba. A klasszikus Gamertag, amelyre hivatkozol, az, hogyan jelenik meg a neved a régebbi játékokban.

Például az új rendszer szerint az új Gamertag a romboló#1618 lenne. A klasszikus Gamertag a destruktor1618, mert a régebbi játékok nem támogatják a szimbólumokat.

Hogyan juthatsz be Xbox fiókodba?

Az alábbi lépések segítségével léphet be Xbox-fiókjába, vagy jelentkezhet be:

1. Nyissa meg a Útmutatót a konzolon az Xbox gomb megnyomásával a vezérlőn.

2. A Profil és rendszer lapon válassza az Új hozzáadása lehetőséget.

3. Írja be e-mail-címét, telefonját vagy Skype-címét a megadott mezőbe.

4. Ezután adja meg jelszavát, és jelentkezzen be.

Most pedig nézzük meg, hogyan szerezheti be az Xbox-ot visszaadja a fiókját, ha elfelejtette e-mail címét és jelszavát.

Hogyan kaphatja vissza Xbox-fiókját, ha elfelejtette e-mail-címét és jelszavát?

Az alábbi lépések végrehajtásával visszaszerezheti vagy helyreállíthatja Xbox-fiókját a telefonszám segítségével.

  Max Tabs Korlátozza a megnyitott lapokat egy ablakban [Firefox]

1. Látogassa meg a Microsoft-fiók helyreállítási oldal a böngészőjében.

2. Írja be telefonszámát, majd kattintson a Tovább gombra.

Megjegyzés: A társított telefonszámra visszaállítási kódot fog kapni. Lehetősége van arra, hogy megkapja a helyreállítási kódot telefonjára, és tovább ellenőrizze azt, miközben visszanyeri Xbox-fiókjához való hozzáférést.

3. Válassza ki a helyreállítási e-mail címet, írja be a helyreállítási e-mail címet, és kattintson a Kód lekérése gombra.

4. Írja be a másodlagos e-mail-címére küldött ellenőrző kódot, majd kattintson a Tovább gombra.

5. Most írja be és írja be újra az új jelszót, majd kattintson a Tovább gombra.

6. Kattintson a Bejelentkezés gombra a fiókba való belépéshez.

Ha a fenti módszer nem vált be Önnek, használhatja a helyreállítási fiók űrlap az Xbox támogatásban megadott. Minden tőle telhetőt meg kell tenni a pontosság érdekében.

Hogyan találhatja meg régi Xbox-fiókjának e-mail-címét?

Ezek a lépések a régi Xbox-fiókja e-mail-címének gyors megtalálásához

Megjegyzés: Ez a módszer csak akkor működik, ha hozzáfér Xbox-profiljához a konzolon.

1. Meg kell találnia a Xbox gombot a vezérlőn, hogy elérje az útmutatót az Xbox konzolon.

2. Válassza a Beállítások lap > Beállítások lehetőséget.

3. Ezután válassza a Fiók fület > Bejelentkezés, biztonság és jelszó.

4. Itt adja meg 6 számjegyű jelszavát.

5. E-mail címe a képernyő középső részén, a Megjelenítés a kezdőlapon részben található.

A régi Xbox-fiókok törlődnek?

Igen, a régi Xbox-fiókod törölhető. A bezárástól számítva 60 nap áll rendelkezésére, hogy bejelentkezzen, és újra megnyissa a lezárt Microsoft/Xbox-fiókot. Fiókja és adatai ezen idő után lejárnak, és a fiók bezárásának oka az inaktivitás.

Visszakaphatja régi Xbox-fiókját?

Igen, visszaállíthatja régi Xbox-fiókját. Meg kell adnia régi fiókjához tartozó e-mail-címét és jelszavát, és meg kell adnia azt a biztonsági kódot, amelyet az e-mail címére küldtünk a fiókadatok megadása után. Ezt követően hozzáférhet korábbi Xbox-fiókjához.

Hogyan lehet visszaállítani régi Xbox One-fiókját?

Szerencsére visszakaphatja a törölt adatait, és folytathatja az Xbox használatát. Egy másik lehetőség az adatok átvitele egy másik Xbox-ra. Ha elfelejtette korábbi Xbox-fiókjának jelszavát, és nem tud hozzáférni a fiók biztonsági adataihoz, a Microsoft fiók-helyreállítási űrlapot is biztosít.

Dönthet úgy, hogy olyan információkat ad az eszközhöz, amelyek támogatják a személyazonosság-ellenőrzést. Előfordulhat, hogy nem tud hozzáférni az ellenőrző űrlaphoz, ha előző fiókjában engedélyezte a kétlépcsős azonosítást. Ha meg szeretné keresni korábbi Xbox-fiókját helyreállítási kód beszerzésével, kövesse az alábbi lépéseket:

Megjegyzés: Aktív e-mail fiók szükséges. A folyamat folytatásához működő e-mail fiókkal kell rendelkeznie. Kérésével kapcsolatban további információkat kaphat az Ön által megadott e-mail címen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Ön által megadott e-mail cím kapja meg a helyreállítási információkat.

  Gmail-fiók hozzáadása az Outlookhoz

1. Látogassa meg a Microsoft-fiók helyreállítási oldal a böngészőjében.

2. Írja be e-mail címét, majd kattintson a Tovább gombra.

Megjegyzés: Az e-mail azonosítója mellett telefonszámát is megadhatja, hogy visszaállítási kódot kapjon ezen a sorban. A helyreállítási kódot eljuttathatja telefonjára, ahol tovább érvényesítheti azt, és visszaszerezheti Xbox Live-fiókjához való hozzáférést.

3. Válassza ki a helyreállítási e-mail címet vagy telefonszámot, majd kattintson a Kód lekérése gombra.

4. Írja be a helyreállítási e-mail postafiókjába kapott ellenőrző kódot, majd kattintson a Tovább gombra.

5. Az új jelszó megadása és ellenőrzése után kattintson a Tovább gombra.

6. Kattintson a Bejelentkezés gombra, hogy az új jelszóval hozzáférjen korábbi Xbox-fiókjához.

Olvassa el ezt a cikket az elejétől kezdve, hogy megtudja, hogyan szerezheti vissza Xbox-fiókját, ha elfelejtette e-mail-címét és jelszavát.

Hogyan állíthatja vissza Xbox Live-fiókját csak a játékoscímkével?

A Gamertag nem használható Xbox Live-fiókja visszaállítására. Xbox Live-fiókja visszaállításához rendelkeznie kell egy e-mail címmel vagy hozzáféréssel személyes adataihoz. Most pedig nézzük meg, hogyan lehet újra csatlakozni az Xbox Live-hoz.

Hogyan csatlakozhat újra az Xbox Live-hoz?

Még akkor is, ha az Xbox One képes játszani offline játékok, a Live-val való online játék élvezetesebb. Sajnos az Xbox konzolok online funkcionalitása időnként frusztrációt okozhat. A konzolon a probléma néha valamilyen okból megjelenhet. Ezt a hibát a konzolon gyakran a kiszolgálóval kapcsolatos problémák okozzák. A helytelen beállítások, az elavult firmware vagy az instabil hálózatok is okolhatók. Ha problémákat tapasztal az Xbox One és az Xbox Live szinkronizálása során. Itt található egy útmutató arról, hogyan csatlakozhat újra az Xbox Live-hoz néhány egyszerű lépésben.

1. módszer: Ellenőrizze az Xbox Live szerverek állapotát

Amint azt az okoknál említettük, az Xbox Live szerverek kiemelkedő okot jelenthetnek a konzol kapcsolati problémáira. A kiszolgálóval kapcsolatos ideiglenes probléma felelős lehet a hibaért, amely vagy a karbantartási időszak, vagy egy hardverhiba okozta váratlan kimaradás miatt következik be. Ezért fel kell keresnie az Xbox Live szerver állapotoldalát, hogy ellenőrizze, nincs-e probléma az Xbox szolgáltatással. Kövesse az alábbi lépéseket a módszer kipróbálásához:

1. Először is látogassa meg a Xbox állapota oldalon.

2. Most kattintson a Játékok és játékok lehetőségre.

3. Most ellenőrizze, hogy az Ön által játszott játékokat nem érintik-e problémák, vagy nem működnek-e.

Ha az elindítani kívánt játék szerepel a listában, várja meg, amíg a probléma megoldódik, és egy idő után ellenőrizze újra az Xbox Status oldalát. Olvassa el ezt a cikket a kezdetektől, hogy megértse a régi Xbox One-fiók visszaállításának lépéseit.

  Miért számítanak fel felárat a streaming szolgáltatások a HD és a 4K felbontásért?

2. módszer: Indítsa újra az Xbox One konzolt

Sokszor a hibakódok többsége átmeneti problémákhoz kapcsolódik, amelyeket egy egyszerű újraindítással könnyű megoldani. Az Xbox One konzol újraindítása frissíti a rendszert, és visszaállítja a normál működést anélkül, hogy a játék indítása során hiba lépne fel.

1. Nyomja meg néhány másodpercig az Xbox gombot a vezérlőn a Power Center megnyitásához.

2. Most válassza a Konzol újraindítása lehetőséget, az alábbiak szerint.

3. Végül válassza az Újraindítás lehetőséget a megerősítéshez és a folyamat folytatásához.

3. módszer: Jelentkezzen be újra az Xbox Live fiókba

Nézzük meg az Xbox Live-fiókjába való kijelentkezés és bejelentkezés lépéseit.

1. Lépjen a Profil és rendszer menübe az Xbox konzolon.

2. A Profil és rendszer részben válassza a Kijelentkezés lehetőséget.

3. Miután kijelentkezett a fiókjából, navigáljon a Bejelentkezés! menüt az Xbox konzolon.

4. A visszajelentkezés után indítsa újra a játékot.

4. módszer: Hálózati kapcsolat hibaelhárítása

A kapcsolódási probléma vagy annak köszönhető, hogy a konzol nem tud csatlakozni az otthoni hálózathoz, vagy rossz streamelési minőség, amely véletlenszerű leállásokhoz vezet. Ilyen helyzetben sokat segít a hálózati kapcsolat hibaelhárítása. A probléma teszteléséhez és azonosításához kövesse az alábbi lépéseket:

1. Nyomja meg az Xbox gombot a vezérlőn a Guide menü megnyitásához.

2. Most válassza a Profil és rendszer fület > Beállítások.

3. Az Általános lapon nyissa meg a Hálózati beállítások elemet.

4. Most a Hibaelhárítás menüben válassza a Hálózati kapcsolat tesztelése lehetőséget.

A tesztelés befejezése után győződjön meg arról, hogy a hálózat megfelelően működik az Xbox számára, és létrejött az újracsatlakozás.

Hány éves az Xbox Live?

Xbox Live Az online szerencsejáték-hálózat 2002-ben jelent meg, lehetővé téve a játékosoknak, hogy részt vegyenek az online versenyben. Az Xbox Live-nak csaknem kétmillió előfizetője van, így a konzol egyik legnépszerűbb játéka.

***

Reméljük tehát, hogy megértette, hogyan állíthatja vissza régi Xbox One-fiókját, és hogyan csatlakozhat újra az Xbox Live-hoz a segítséget nyújtó részletes lépésekkel. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.