Hogyan lehet véglegesen törölni a Netflix-fiókot

Nyílt titok, hogy a Netflix az elmúlt néhány évben elvesztette előfizetőit. Ha Ön azon felhasználók közé tartozik, akik új Netflix-alternatívát keresnek, akkor már biztosan lemondta Netflix-tagságát. Az előfizetés lemondása azonban nem törli azonnal Netflix-fiókját. Ebben a cikkben elmagyaráztuk, hogyan kérheti Netflix-fiókja azonnali törlését, ha lemondja tagságát.

Netflix-fiók végleges törlése (2022)

Mi történik, ha megszünteti Netflix-fiókját?

A Netflix-előfizetés lemondását követően a Netflix 10 hónapig megőrzi fiókját. A vállalat ezt a megközelítést alkalmazza, hogy megkönnyítse a felhasználók számára a profiljukhoz, kedvenceikhez, megtekintési preferenciáikhoz, megtekintési előzményeikhez és sok máshoz való hozzáférést, ha meggondolják magukat, és újra szeretnének regisztrálni a Netflixre. Lehetősége van azonban fiókja korai törlését kérni.

  Off-Line Jelszógenerátor és Vault

Ha közvetlenül az előfizetés lemondását követően szeretné törölni Netflix-fiókját, el kell küldenie a cégnek egy fióktörlési e-mailt. Ennek módját a következő részben részleteztük.

A Netflix-fiók törlésének legegyszerűbb módja

Ha a 10 hónapos várakozási idő előtt kérni szeretné a fiók törlését, küldjön egy e-mailt a következő címre [email protected] a Netflix-fiókodhoz kapcsolt e-mail címről.

Ha a jelenlegi számlázási időszak lejárta előtt kéri fiókja törlését a tagság megszüntetése után, akkor a Netflix alapértelmezés szerint törli a fiókot a számlázási ciklus végén. Lehetősége van azonban arra is, hogy kérje a fiók azonnali törlését a számlázási időszak lejárta előtt.

Minta e-mail a Netflix-fiók törléséhez

Hozzáadtunk egy minta e-mailt, amellyel gyorsan kérheti a fiók törlését. Igényei alapján módosíthatja a sablont, mielőtt elküldi a fióktörlési e-mailt. Ahogy fentebb említettük, fontos, hogy ezt az e-mailt ugyanarról az e-mail címről küldje el, amely a Netflix-fiókjához van társítva.

  Hogyan lehet diszkréten nézni a Netflixet munka közben

A tárgyban nem kell megemlítenie a Netflixhez kapcsolt e-mail-fiókját, ehelyett ugyanilyen módon küldje el a fióktörlési e-mailt. Ennek ellenére a következő e-mail formátumot kell használnia:

Dear Netflix team,

I have canceled my Netflix subscription on <date> and have decided not to use Netflix anymore. Hence, I would like to request you to immediately delete my account from your database along with all the data associated to it ahead of the 10-month cooldown period. 
Thank you.

Regards,
<your name>

Nem akarja törölni a Netflixet? Inkább mondd le a Netflix-előfizetést

Ha nem szeretné manuálisan törölni Netflix-fiókját, törölheti Netflix-tagságát, és várhat 10 hónapot, amíg a fiók végül törlődik. A Netflix-előfizetés lemondásához lépjen a Fiók -> Tagság törlése -> Lemondás befejezése lehetőségre. A Netflix-tagság lemondására vonatkozó részletes utasításokat a linkelt útmutatónkban találja.

  Ünnepi ajándékok küldése az „Animal Crossing: New Horizons” című filmben

Szabaduljon meg Netflix-fiókjától

Szóval, megvan. Így véglegesen törölheti Netflix-fiókját anélkül, hogy 10 hónapot kellene várnia. Míg a Netflix alapértelmezett 10 hónapos fiókmegőrzési szabályzata a legtöbb ember számára jól működik, jó, ha lehetőség van a törlés kézi indítására hamarabb. Ha még mindig a küszöbön áll a tagság lemondásával kapcsolatban, javasoljuk, hogy nézze meg a legjobb Netflix-filmeket és a legjobb Netflix-műsorokat, mielőtt meghúzná a ravaszt. Ennek ellenére mi az oka annak, hogy deaktiváltad Netflix-fiókodat? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben.