Hogyan lehet törölni a Safarit az iPhone-ról

Kulcs elvitelek

 • Távolítsa el a Safarit az iPhone kezdőképernyőjéről az alkalmazás ikonjának hosszú megnyomásával, és válassza az „Alkalmazás eltávolítása” lehetőséget. El lesz rejtve az Alkalmazáskönyvtárban, de csak a Safari keresésével érheti el.
 • Teljesen blokkolja a Safarit a Beállítások > Képernyőidő > Tartalom és adatvédelmi korlátozások menüpontban, engedélyezze, majd kapcsolja ki a Safarit az Engedélyezett alkalmazások alatt.
 • Ha letiltja a Safarit, a web ;hivatkozások helytelenül lesznek átirányítva. Ennek megoldásához cserélje ki a Safarit egy alternatívára, és tegye azt alapértelmezett böngészővé a Beállításokban. Ne feledje, hogy a Safarit nem törölheti véglegesen az iPhone-járól.

A Safari egyike azoknak az előre telepített Apple-alkalmazásoknak, amelyeket nem lehet véglegesen eltávolítani iPhone-járól. Azonban továbbra is két lehetősége van, ha valóban „törölni” szeretné.

Eltávolíthatja az alkalmazást a kezdőképernyőről, hogy az alkalmazáskönyvtárba kerüljön, vagy a Tartalom- és adatvédelmi korlátozásokkal blokkolhatja az alkalmazást. Tehát nézzük meg, hogyan lehet „törölni” a Safarit az iPhone-ról. Ha Ön iPad-felhasználó, nyugodtan kövesse ugyanezeket a lépéseket.

  Hogyan írjunk PDF-re 2022-ben

A Safari eltávolítása az iPhone kezdőképernyőjéről

Az első módszer akkor felel meg Önnek a legjobban, ha továbbra is időnként szeretné használni a Safarit, de nem tetszik, hogy az alkalmazás ikonja helyet foglal a Kezdőképernyőn. A Safari eltávolításához kövesse az alábbi lépéseket:

 • A kezdőképernyőn nyomja meg hosszan a Safari alkalmazás ikonját.
 • Érintse meg az Alkalmazás eltávolítása lehetőséget a helyi menüben.
 • Válassza az Eltávolítás a kezdőképernyőről lehetőséget, amikor megjelenik egy előugró ablak.
 • A Safari mostantól eltűnik az iPhone kezdőképernyőjéről. Mostantól el van rejtve az alkalmazáskönyvtárban. Tehát, ha ismét használni szeretné a Safarit, egyszerűen csúsztassa balra az utolsó kezdőképernyőn, hogy elérje az Alkalmazáskönyvtárat. Írja be a Safari kifejezést a Keresés mezőbe a megjelenítéséhez.

  Az iPhone-alkalmazások kezdőképernyőjének zsúfoltságának folytatásához itt található az előre telepített iPhone-alkalmazások listája, amelyeket törölhet és nem.

  A Safari blokkolása az iPhone-on a képernyőidő használatával

  A második módszer jobban megfelel az Ön igényeinek, ha egyáltalán nem akarja használni a Safarit. Ezzel eltávolítja a Safarit az iPhone kezdőképernyőjéről és az alkalmazáskönyvtárról, valamint megakadályozza, hogy az iPhone a jövőben bármikor megnyitja a Safarit.

    A helyesírás ellenőrzése a Google Dokumentumokban

  Kövesse az alábbi lépéseket a Safari letiltásához iPhone készülékén:

 • Zárja be a Safari alkalmazást iPhone-ján, ha az meg van nyitva vagy a háttérben fut.
 • Nyissa meg a Beállítások > Képernyőidő > Tartalmi és adatvédelmi korlátozások menüpontot.
 • Kapcsolja be a Tartalom- és adatvédelmi korlátozásokat.
 • Koppintson az Engedélyezett alkalmazások elemre, írja be a képernyőidő jelszavát, ha a rendszer kéri, és kapcsolja ki a Safarit.
 • Ha nem tudja a képernyőidő jelszavát, visszaállíthatja a Beállítások > Képernyőidő > Képernyőidő jelkód módosítása > Elfelejtett jelszó menüpontban. Adja meg Apple ID-jét, jelszavát és egy új képernyőidő jelszavát. Ha azonban nem állította be az Apple ID-t a Képernyőidő jelkóddal, akkor az egyetlen lehetőség az iPhone gyári alaphelyzetbe állítása, amely törli az iPhone-on lévő összes adatot, beleértve a jelszót is.

  Ha sikeresen letiltotta a Safarit a Képernyőidő használatával, addig nem fogja tudni megtalálni és használni a Safarit, amíg meg nem ismétli a fenti beállításokat, és ismét be nem kapcsolja a Safarit.

  Miután azonban ezzel a módszerrel letiltotta a Safarit, észreveheti, hogy a megnyitni kívánt webhelyhivatkozások mindegyike rossz, véletlenszerű alkalmazásra van átirányítva. Például azt tapasztaltam, hogy az iPhone-om folyamatosan megpróbálta megnyitni a cikkhivatkozásokat utazási alkalmazásokban, amelyek egyáltalán nem tudják betölteni a weboldalakat.

    Javítsa ki a Bash szintaktikai hibát a váratlan token közelében

  Ennek megoldásához le kell töltened egy másik böngészőalkalmazást az App Store-ból. Számos adatvédelemre összpontosító okostelefon-böngészőt érdemes megnézni, ha nem elégedett a Safari kínálatával. Miután telepítette a kívánt böngészőt, módosítsa az iPhone alapértelmezett böngészőjét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a webes hivatkozások nyílnak meg benne, nem pedig egy véletlenszerű alkalmazás.

  A Safari megszabadulása iPhone-járól

  Bár a Safari az alapértelmezett böngésző az Apple eszközökön, nincs ok arra, hogy ne válasszon más böngészőt, ha más böngészési élményt szeretne. De ha nem használja a Safarit, akkor sem törölheti azt, még akkor sem, ha helyet szeretne felszabadítani iPhone-ján.

  Jelenleg a Safari iPhone-járól való „törlésének” egyetlen két módja az, hogy eltávolítja a Kezdőképernyőről, hogy ne legyen szem elől, és az Alkalmazáskönyvtárból, vagy letiltja a Képernyőidő beállításai segítségével.