Hogyan lehet offline állapotban megjelenni egy kiszolgálón a Discordban

A Discord egy játékalkalmazás, amely használható a számítógép webböngészőjén vagy a Discord alkalmazáson keresztül telefonon vagy számítógépen. Bár nem játékra is használható, mint például a csevegés és a játékon belüli interakció, elsősorban egy közösségi játékplatform, amelyet a felhasználók streamelés közben használhatnak. Ha valaki tippeket keres, hogyan válhat láthatatlanná a Discord szerveren, akkor jó helyen jár! Útmutatót adunk a gyakran feltett Discord-lekérdezések megválaszolásához, például hogyan lehet offline állapotban megjelenni egy kiszolgálón a Discordban, és csatlakozni egy Discord-kiszolgálóhoz anélkül, hogy bárki tudná. Miután elolvasta ezt a cikket a végéig, biztosan megtanulja, hogyan lehet lenyomni egy Discord-felhasználót, és hogyan lehet offline állapotban megjelenni egy adott szerveren. Merüljünk el!

Hogyan lehet offline állapotban megjelenni egy kiszolgálón a Discordban

Olvassa el ezt a cikket a végéig, hogy megismerje azokat a lépéseket, amelyek bemutatják, hogyan lehet offline állapotban megjelenni egy kiszolgálón a Discordban, és csatlakozni egy Discord-kiszolgálóhoz anélkül, hogy bárki részletesen tudna róla, a képek segítségével a jobb megértés érdekében.

Találsz valakit a Discordon szám nélkül?

Nem. A Discord szoftver a többi üzenetküldő és közösségi hálózati szolgáltatástól eltérően működik. Ahhoz, hogy valakit megtaláljon a Discordon, általában ismernie kell a felhasználónevét és a címke számát.

Minden discord felhasználónak egyedi címkeazonosítója vagy száma van. De ha valakit a száma nélkül szeretne találni, csak meg kell találnia, vagy beszélgetést kell indítania a szerver képernyőjén. Itt kereshet egy személyt úgy, hogy beírja a felhasználónevét a @ szimbólum után. Ezzel a személy szerverére jut, ahol az üzenetek előzményei, hívásai és felvételei mentésre kerülnek.

  Az Ön tartózkodási helye mindenféle módon nyomon követhető iPhone-on

Meg tudod mondani, ha valaki láthatatlan a Discordon?

Igen, ha egy személy úgy dönt, hogy láthatatlanná vagy offline állapotba kerül, az megjelenik a felhasználóneve mellett. Bár a személy továbbra is használhatja a Discordot, ha láthatatlannak látja.

Láthatatlanná válhatsz a Discord szerveren?

Igen, a Discord lehetőséget ad arra, hogy láthatatlanná válj, ha nem akarsz kapcsolatba lépni senkivel a szervereken. Ez a lehetőség a mobilalkalmazásban és az asztali verzióban is elérhető.

Hogyan lehet megnézni, hogy valaki láthatatlan-e a Discordon?

A Discord négy lehetőséget kínál az aktivitási állapotoddal kapcsolatban. Ezt bárki megtekintheti, aki rákeres az Ön nevére vagy címkeazonosítójára.

Ahogy korábban említettük, ha egy személy offline állapotban van, az ikonján szürke kör lesz zöld online kör helyett. Azonban nem lehet benne biztos, hacsak nem látja őket aktívan beszélni a hangcsevegés. A legtöbb ember számára az offline megjelenés lényege, hogy elhitesse másokkal, hogy offline vagy.

Hogyan rejtsem el magam a Discord szerveren?

Először is csatlakoznia kell egy szerverhez. Ezután válassza a Láthatatlan opciót a szürke ponttal, ha teljesen el szeretne tűnni a látómezőből, és a szerveren senki sem láthat majd. A továbbiakban nem leszel csoporttagként. Ennek ellenére felfedezheti a Discordot, és még üzeneteket is küldhet a haverjainak.

Olvasson tovább, hogy megtudja, megjelenhet-e offline állapotban egyetlen kiszolgálón a Discordban.

Hogyan legyünk láthatatlanok a Discord Voice Chatben?

A fent említett módszerrel láthatatlanná válhat a Discord szerveren, bár ez technikailag eleve meghiúsítja a hívás célját. Ha a hívás többi felhasználója is láthatatlan, akkor offline módban jelennek meg.

Itt láthatja azt a példát, amikor egy felhasználó offline állapotban csatlakozik egy Discord-híváshoz.

  A Deluge WebUI használata Linuxon

Hogyan lehet offline állapotban megjelenni a Discord Mobile-on?

Ahhoz, hogy megtudja, hogyan jelenhet meg offline állapotban egy kiszolgálón a Discordban, könnyedén elérheti az asztalon elérhető szolgáltatásokat a mobilalkalmazásban is.

1. Nyissa meg a Viszály alkalmazást, és jelentkezzen be fiókjába.

2. Bejelentkezés után érintse meg a Profil fület > Állapot beállítása.

3. Érintse meg a Láthatatlan elemet a felugró menüben, hogy offline jelenjen meg a Discordon.

Így jelenik meg offline állapotban egy kiszolgáló számára a Discordban.

Hogyan lehet offline állapotban megjelenni egy kiszolgálón a Discordban?

Nincs mód a Discord állapotának módosítására szerverenként vagy egy adott barát számára. Más szóval, ha láthatatlannak tűnsz, akkor mindenhol ezt teszed. Bár a Discord fejlesztői megbeszéléseket folytattak erről a témáról, ez idáig nem érkezett új frissítés az ügyben.

Hogyan lehet offline állapotban megjelenni a Discord PC-n?

Miután tudja, hogyan jelenhet meg offline állapotban egy szerver előtt, amikor bejelentkezik a fiókjába, akkor onlineként jelenik meg. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy offline állapotba lépjen a Discordon.

1. Navigáljon a sajátjához Discord fiók a böngészőjében.

Megjegyzés: Ha rendelkezik vele, használhatja a Discord asztali alkalmazást is.

2. Kattintson a profil nevére a bal alsó sarokban az állapotmenü megjelenítéséhez.

3. Mutasson az Állapot ikonra, és kattintson a Láthatatlan elemre a teljes eltűnéshez. Ezzel a lehetőséggel mások többé nem láthatják Önt online.

Olvassa el ezt a cikket az elejétől, hogy megtudja, valóban meg tud-e jelenni offline állapotban egyetlen kiszolgálón a Discordban.

Hogyan lehet egy Discord szöveget láthatatlanná tenni?

Itt bemutatjuk a spoiler címkéket! tudsz spoiler címkék segítségével spoilerként jelölje meg az üzenetek bizonyos részeit vagy a teljes szöveget. Ha egy üzenetet spoilerként szeretne megjelölni, meg kell nyitnia egy csevegést, és meg kell tennie a következő lépéseket:

1. Írjon be egy || szimbólum a küldeni kívánt szöveg elején és végén.

2. Amint elküldi az üzenetet, az alább látható módon rejtettnek tűnik.

  A Fedora Media Writer használata Fedora telepítő USB létrehozásához

Hogyan csatlakozhatok egy Discord szerverhez anélkül, hogy bárki tudná?

Nem lehet csatlakozni egy Discord szerverhez anélkül, hogy valaki ne tudna róla. Ugyanez a szabály érvényesül, amikor elhagyja a szervert, a teljes csevegés számára értesítést hagynak, hogy ki és mikor hagyta el a szervert. Az Explore Public Servers oldalon található a nyitott Discord szerverek listája, ahol sok nyilvános szervert ellenőrizhet anélkül, hogy közvetlenül csatlakozna hozzájuk.

Hogyan lehet lesni egy discord-felhasználót?

Bár egy személy üldözése hátborzongatónak számít, és semmilyen közösségi vagy digitális platformon nem szabad ösztönözni, bármikor megtekintheti egy személy profilját anélkül, hogy megpróbálná felvenni a listára. Ha van egy ismeretlen személy, akiről további részleteket szeretne megtudni, megteheti a következő lépéseket:

1. A Discord-fiókjában kattintson a jobb gombbal a kívánt discord-felhasználó ikonjára, majd kattintson a Profil elemre.

2. Itt elmenthet egy MEGJEGYZÉST az adott személyről arra az esetre, ha újra meg szeretne látogatni, vagy baráti kérést küldhet neki az Ismerős kérés küldése gombra kattintva.

Így le lehet üldözni a Discord felhasználót.

***

Reméljük tehát, hogy megértette, hogyan jelenhet meg offline állapotban egy kiszolgálón a Discord-ban, és hogyan válhat láthatatlanná a Discord-szerveren a segítségére vonatkozó részletes lépésekkel. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.