Hogyan lehet offline állapotban megjelenni a Steamen

Túlterheli a sok üzenet és értesítés a Steamen? Vagy szeretne becsempészni egy-két Rainbow Six Siege játékot munka közben? Nos, megvan a tökéletes megoldás az Ön számára. Vessen egy pillantást a Steam online állapotlehetőségeire. A Steam ügyes vezérlőkkel rendelkezik, amelyek segítségével offline vagy akár láthatatlannak tűnhet mások számára. Ebben a cikkben elmagyaráztuk, hogyan jelenhet meg offline állapotban a Steam asztali és mobilalkalmazásain.

Offline megjelenés a Steamen (2022)

Steam Állapot Opciók Jelentés

Mielőtt rátérnénk az offline megjelenés lépéseire, nézzük meg a rendelkezésre álló állapotbeállításokat és azok jelentését:

  • Online – Online vagy a Steamen, és barátaid látni fogják az online állapotodat. A neved kék színnel jelenik meg, ha online vagy, és zölden, ha játékban vagy.
  • Távol (narancs) – Távollétként jelöli meg az állapotát. Általában akkor használatos, amikor ellép a billentyűzettől. Továbbra is hozzáférhet a csevegésekhez, ha távolléti módban van.
  • Láthatatlan – A láthatatlan mód hozzáférést biztosít az összes csevegési funkcióhoz, miközben offline módban jelenik meg ismerősei számára.
  • Offline – Offline állapotban jelenik meg a Steamen. Ha offline állapotba állította, nem kap új üzeneteket és értesítéseket.
  Hogyan másoljunk rejtett sorok nélkül az Excelben

Hogyan lehet offline állapotban megjelenni a Steam Desktopon

1. Nyissa meg a Steam asztali alkalmazását, és kattintson a „Barátok” menüre az alkalmazás bal felső sarkában.

2. A most megjelenő legördülő listából választhat a „Távol”, a „Láthatatlan” és az „Offline” lehetőségek közül.

3. Egy másik hely, ahol megtalálhatja a Steam online állapotának megváltoztatását, a jobb alsó sarokban. Mindössze annyit kell tennie, hogy kattintson a „Barátok és csevegés” elemre.

4. Amikor megjelenik a csevegőpanel, kattintson a felhasználóneve melletti lefelé mutató nyílra az online állapot opcióinak kibontásához.

5. Válassza az „Offline” vagy a „Láthatatlan” lehetőséget, és már offline is lesz a Steamen.

6. Ahogy fentebb említettük, nem fog megjelenni az új üzenet, ha az „Offline” állapotot választja. Újra be kell jelentkeznie a chatbe a „Bejelentkezés” gombbal.

  Hogyan szerezzünk be szövegbővítőt a Microsoft Wordben

Offline megjelenés a Steam Mobile-on (Android és iOS)

1. Nyissa meg a Steam alkalmazást, és kattintson a hamburger menüre a bal felső sarokban. Az oldalsávon válassza az „Offline mód” lehetőséget, hogy offline állapotban jelenjen meg mobilján.

2. Ha inkább a modern Steam csevegőalkalmazást használja, érintse meg a hamburger menüt, és válassza a „Láthatatlan” lehetőséget, hogy elrejtse online állapotát a Steamen.

Gyakran Ismételt Kérdések

K: Mi a különbség az offline és a láthatatlan között a Steamen?

A Steam offline állapota kijelentkezteti a csevegésből, és nem kap értesítést az új üzenetekről. Másrészt, ha a láthatatlan állapotot használja a Steamen, akkor offline módban is cseveghet játékostársaival.

K: Láthatnak a barátaim, ha láthatatlan vagyok a Steamen?

  A Ne zavarjanak mód ideiglenes engedélyezése az iPhone készüléken

Nem, a barátaid nem látnak téged az online listán, és nem látják, hogy mivel játszol, amikor láthatatlan vagy a Steamen.

K: Mennyi ideig maradhat offline módban a Steam?

A Steamen korlátlan ideig offline módban maradhatsz. Az új üzenetek ellenőrzéséhez azonban be kell jelentkeznie, kivéve, ha láthatatlan módot használ.

Könnyen elrejtheti az online állapotot a Steamen

Az online állapot elrejtése a Steamen ideális azoknak a játékosoknak, akiket nem érdekelnek a többjátékos játékok, és békésen, saját tempójukban szeretnének játszani. Mindeközben, ha gyakran támaszkodik a Steamre a játékokban, ne felejtse el elolvasni útmutatónkat a Steam játékok Chromebookon és a Steam játékok Android TV-n való játékáról, hogy az alkalmazást különböző platformokon töltse le.