Hogyan lehet névjegyeket átvinni iPhone-ról Androidra? 🍎»🤖

Egykor reménytelenül nehéz feladat volt, a névjegyek átvitele iPhone-ról Androidra most csak néhány kattintás. Lássuk ezt működés közben.

A főbb okostelefon-OS-ekért folytatott harc majdnem eldőlt a két fő jelölttel, az Androiddal és az iOS-el:

Forrás: Statista

Míg 2021 második felében a cupertinói óriás javára fokozatosan elmozdulás indult, a többség sehol sem látszik a láthatáron.

Az iOS még mindig mérföldekkel van lemaradva az Android mögött. És ez még hosszú évekig így lesz.

Emellett érdekes lenne tudni, hogy több mint 20%-a Az iPhone felhasználók Androidra való váltást terveznek. Ezek az adatok az Epic Games és az Apple Inc. próbaverziója során jelentek meg.

Ez a hűségváltozás számos okból következhet be, például:

Testreszabás

Ezt nem tudom elégszer hangsúlyozni. Annyi mindent megváltoztathat egy Android-telefonon.

Nagyjából mindent témázhat: betűtípusokat, tárcsázókat, indítókat, értesítési panelt, ikonokat, alapértelmezett alkalmazásokat és miegymást.

Egyszerűen nincs vége annak, hogy mennyi kreatív lehet egy Android okostelefonnal.

Vevő választása

Amikor felkeresi az Apple Store-t vásárlás céljából, az alábbi öt eszköz közül választhat:

Ez az!

Az iPhone-ok egyszerűen nem vágják le, ha alternatívákra vágyik.

Az embernek meg kell elégednie egy maroknyi hasonló külsejű unokatestvérrel. És ez néhány év után unalmassá válhat, különösen, ha meglátja barátait ezekkel a legmodernebb Android készülékekkel: Choice.

  Hogyan lehet ellenőrizni az érvényes zárójeleket a Pythonban

Ez az Android-alapú okostelefon vásárlásának csúcsa. Különféle formájúak, hogy megfeleljenek a Föld bolygó minden élő lélek ízlésének.

Bleeding Edge Tech

Még a középkategóriás Android telefonok is rendelkeznek olyan funkciókkal, mint a Notchless kijelzők és a képernyőn belüli ujjlenyomat-érzékelők, amelyek még a csúcskategóriás iPhone-okon sem találhatók meg.

És beszéljünk az összehajtható telefonokról, és az iPhone készülékek hamar kiszakadnak a kontextusból.

Ami az akkumulátort illeti, a OnePlus 9 Pro teljes feltöltése alig több mint 50 percet vesz igénybe, míg az iPhone 13 Pro esetében közel 120 perc.

Ráadásul nem kell 500 dollár feletti összeget befizetnie egy tisztességes Android okostelefon beszerzéséhez.

Végeredményben elmondható, hogy az Android-felhasználók sokkal gyorsabban jutnak hozzá a feltűnő új funkciókhoz, mint iPhone-társaik.

Az úgynevezett iPhone-ok stabilitása évekbe telik, amíg minden egyes funkció esetében megvalósul, az Android pedig gyakran jelentős előnnyel előzi meg az Apple-t.

A következő generációs felhasználóknak tehát rengeteg oka van arra, hogy megváljanak az Apple ökoszisztémától egy zsebbarátabb, energiaigényesebb és rugalmasabb alternatíva felé: Android.

Következésképpen az első dolog, ami eszünkbe jut, az…

Hogyan lehet névjegyeket átvinni iPhone-ról Androidra?

Ennek néhány módja van. Kezdjük a legkézenfekvőbbekkel, majd néhány harmadik féltől származó alkalmazás következik.

Az iCloud használata

Nyissa meg a Beállítások> Jelszavak és fiókok> iCloud menüpontot. Ellenőrizze, hogy a Névjegyszinkronizálás be van-e kapcsolva.

Most nyissa meg bármelyik webböngészőt a számítógépén, és jelentkezzen be iCloud.com ugyanazt az Apple ID-t használva. Ezután érintse meg a Névjegyek ikont, és válassza ki az átvinni kívánt névjegyeket (az összes névjegy kiválasztásához nyomja meg a Ctrl+A/Command-A billentyűket). Alternatív megoldásként megérintheti az Összes kijelölése lehetőséget, ha mindent egyszerre szeretne kiválasztani.

  Virtuális gépek exportálása és importálása a VMware Workstationben

Ezt követően érintse meg a fogaskerék ikont a bal alsó sarokban, és kattintson a vCard exportálása lehetőségre. Ez letölti a kiválasztott névjegyeket VCF formátumban.

Végül látogassa meg contacts.google.com az Android okostelefonon használni kívánt Google-fiókkal kattintson a Névjegyek importálása elemre, és válassza ki a letöltött fájlt, és kész.

A Gmail használata

Nyissa meg a Beállításokat iPhone-ján, majd koppintson a Mail elemre.

Most válassza a Fiókok lehetőséget, és kattintson a Gmail-fiókra a névjegyek Android-eszközzel való szinkronizálásához. Ellenőrizze, hogy a Névjegyek kapcsoló be van-e kapcsolva.

Most használja ugyanazt a fiókot Android okostelefonján a szinkronizált névjegyek lehívásához.

A Google Drive használata

Koppintson a hamburger ikonra a Google Drive alkalmazások bal felső sarkában. Kattintson a Biztonsági mentés elemre. Ezt követően lépjen be a Névjegyzékbe.

Most ellenőrizze, hogy a kapcsoló be van-e kapcsolva

Ezután menjen vissza, és kattintson a MENTÉS INDÍTÁSA gombra.

Végül használja ugyanazt a Google-fiókot Android-telefonján.

Tehát ez lezárt néhány megoldást a névjegyek iPhone-ról Androidra való átvitelére.

De ugyanezt megtehetjük néhány harmadik féltől származó alkalmazással is.

Harmadik féltől származó alkalmazások használata

MobileTrans

MobileTrans by Wondershare egy egykattintásos adatmigrációs megoldás.

Támogatják a főbb márkákat, beleértve az Apple-t, a Samsungot, a Google-t stb.

A folyamat magában foglalja a MobileTrans letöltését mindkét telefonra, az új és a régi eszközök kijelölését, a QR-kód beolvasását és az átvinni kívánt adatkategória kiválasztását.

  A Safari lapok áthelyezése iPhone, iPad és Mac között

A névjegyek mellett a MobilTrans képes képeket, hangot, videót stb.

Intelligens átvitel

Intelligens átvitel egy újabb problémamentes alkalmazás a névjegyek iPhone-ról Androidra való átvitelére.

Az előzőhöz hasonlóan az adatok zökkenőmentesen átvitele WiFi hotspoton keresztül történik. Mindkét eszközre le kell töltenie az alkalmazást, csatlakoznia kell, és ki kell választania a megfelelő kategóriát az átvitelhez.

AnyDroid

AnyDroid megkönnyíti a névjegyek átvitelét iPhone-ról Androidra. De nyilvánvalóan többről van szó. Prémium alkalmazásukkal könnyedén költözhet át iPhone-ról Androidra.

Letöltheti alkalmazásukat, és akár 30 névjegy átvitelére is használhatja díjmentesen. Ez a limit (30) a dokumentumokra, videókra, zenékre, üzenetekre stb. is érvényes próbaverzióra vonatkozik.

Következtetés

Míg az összes felsorolt ​​módszer megoldja a rejtélyes névjegyek iPhone-ról Androidra történő átvitelét, a legegyszerűbb módja az, hogy mindkét eszközön ugyanazt a Google-fiókot használja.

Van azonban egy oktatóanyagunk a névjegyek átvitelének több módjáról két Android-telefon között, ha csak az Androidon cseperedik.