Hogyan lehet megváltoztatni a telefonszámot a táviratban

A telefonszám megváltoztatása az összes közösségimédia-platformon, miután új hálózati szolgáltatóra váltott, kínos feladatnak tűnhet. Ez azonban elengedhetetlen lépés annak biztosításához, hogy a jövőben minden fiókjához hozzáférjen. Más biztonságos üzenetküldő alkalmazásokhoz hasonlóan a Telegram is lehetőséget kínál a felhasználóknak telefonszámuk frissítésére. Ma végigvezetjük a Telegram telefonszámának asztali és mobilalkalmazások segítségével történő megváltoztatásának lépésein.

Telefonszám módosítása a Telegramban (2022)

Telegram telefonszám módosítása (Android, iOS)

1. Nyissa meg a Telegram alkalmazást, és érintse meg a hamburger menüt a bal felső sarokban. A megjelenő menüben érintse meg a „Beállítások” elemet a Telegram beállítások eléréséhez.

  Készíts saját PS4-játékokat: Kezdő lépések a „Dreams”-el

2. A „Fiók” beállítások alatt érintse meg a telefonszámát a módosításhoz. A következő oldalon nyomja meg a „Szám módosítása” gombot a továbblépéshez.

3. Ekkor megjelenik egy figyelmeztető üzenet, amely kiemeli, hogy a felhasználók látni fogják az Ön új számát, ha az szerepel a címjegyzékükben. Ezután érintse meg a „Módosítás” gombot a figyelmeztetés megerősítéséhez, és adja meg az új telefonszámát. A Telegram hamarosan küld egy SMS-megerősítő kódot, miután megérinti a pipa ikont a jobb felső sarokban. Írja be, és sikeresen megváltoztatta a Telegram számát.

Telegram telefonszám váltása (asztali számítógép, web)

1. Ha Ön olyan személy, aki a Telegram asztali alkalmazását vagy webes kliensét használja, onnan is módosíthatja a számát. A kezdéshez nyissa meg a Telegram asztali alkalmazását, és kövesse az alábbi lépéseket:

  A HTC Sense időjárás és óra widget beszerzése Androidon

1. Az asztali alkalmazásban kattintson a hamburger menüre, és válassza a „Beállítások” lehetőséget.

2. A megjelenő előugró menüből válassza a „Profil szerkesztése” lehetőséget, hogy új számot állítson be Telegram-fiókjához.

3. Kattintson a „Telefonszám” mezőre, hogy új számot válasszon Telegram-fiókjához.

4. Amikor megjelenik a Telegram telefonszám megváltoztatására szolgáló felület, kattintson a „Change number” gombra.

5. A következő lépésben kattintson az „OK” gombra a telefonszám adatvédelmi figyelmeztetésének elfogadásához.

6. Utolsó lépésként adja meg új telefonszámát, és kattintson a „Küldés” gombra. Amikor megérkezik a megerősítő kód SMS az újonnan hozzáadott számra, a szám megváltoztatásához írja be a Telegramba.

Hálózati szolgáltató váltása közben változtassa meg táviratszámát

Telegram-fiókjának legújabb számával történő frissítése biztosítja, hogy ne zárja ki fiókját, amikor új eszközről próbál bejelentkezni. Ezenkívül bevált gyakorlat a telefonszámok frissítése. Ha módot keresett új számának használatára a Telegramon, reméljük, hasznosnak találta ezt az útmutatót. További ilyen tippekért tekintse át a legjobb Telegram-tippeket és trükköket tartalmazó listánkat.

  Hogyan tisztítsuk meg és gyorsítsuk fel az Arch Linuxot