Hogyan lehet megváltoztatni a Google hátterét a Chrome-ban

A Google Chrome-beli kezdőlapja praktikus módja annak, hogy keresgéljen az interneten, vagy gyorsan hozzáférjen kedvenc webhelyeihez, de az alapértelmezett felülettel kissé unalmasnak tűnik. Szerencsére biztonságosan és gyorsan letölthet egyéni témákat a Google Chrome Internetes áruházból, hogy feldobja böngészőjét.

Nézzük meg, hogyan ragadj meg egy pompás új témát, és hogyan kapcsold ki, ha a jövőben meggondolnád magad.

Hogyan lehet megváltoztatni a Google hátterét a Chrome-ban

Ahhoz, hogy a Google-t frissen festhessük, letöltünk egy témát a Chrome-hoz. Ezzel megváltoztatja a lapok és az ablakok színét, hogy megfeleljen a háttérnek, ezért ezt vegye figyelembe, mielőtt módosítja a Google hátterét. Téma Chrome-hoz való letöltéséhez lépjen a következő oldalra: Chrome Internetes áruház és kattintson a bal felső sarokban található Témák beállításra.

Innen néhány téma közül választhat. Ha valamelyik megakad a szemedben, kattints rá bátran és nézd meg részletesebben. Ellenkező esetben kattintson az Összes megtekintése gombra a jobb felső sarokban, ha többet szeretne látni. Tekintse meg a 15 legjobb Google Chrome-témánk néhány témáját is.

  A 9 legjobb arcfelismerő keresőmotor, amely arc alapján kereshet, nem név szerint

Ha megtalálta az Önnek megfelelő témát, kattintson a Hozzáadás a Chrome-hoz gombra az oldal jobb felső sarkában az azonnali telepítéshez.

Google Chrome téma eltávolítása

Ha kezdi megbánni a választását, bármikor megismételheti a fenti lépéseket egy új téma letöltéséhez és használatához. Ezzel kidobja a régit, és új festéket kap a Google.

Ellenkező esetben, ha vissza szeretne térni az alapértelmezett megjelenéshez, kattintson a három pontra a böngésző jobb felső sarkában, majd kattintson a Beállítások lehetőségre.

A bal oldalsávon kattintson a Megjelenés elemre. Ezután a Megjelenés kategóriában keresse meg a Téma alkategóriát, és kattintson a jobb oldalán található Visszaállítás alapértelmezettre gombra. Az írás idején a gomb közvetlenül a Megjelenés oldal tetején található.

A Google-háttér megváltoztatása a Chrome-beállítások testreszabásával

A Google Chrome Új lap oldala beépített testreszabási beállításokat is tartalmaz, amellyel a számítógépére mentett háttérképet adhat hozzá. Vagy kiválaszthat különféle háttértéma-beállításokat, amelyek elérhetők a Chrome böngészőben. Így adhat hozzá új háttérképet a Google kezdőlapjához anélkül, hogy módosítaná a Chrome témaszíneit:

 • Kattintson az Oldal testreszabása gombra az Új lap oldal jobb alsó sarkában.
 • Nyomja meg a Téma módosítása gombot.
 • Kattintson a Kép feltöltése lehetőségre a Klasszikus Chrome mező mellett.
 • Válasszon egy képet, amelyet hozzáadni szeretne a Google Új lap oldalához.
 • Kattintson a Megnyitás gombra a kiválasztott kép háttérbe helyezéséhez.
 •   Hogyan lehet újra megnyitni egy bezárt lapot a Google Chrome-ban

  Most látni fogja a kiválasztott képet a Chrome Google kezdőlapján. A háttérkép ilyen módon történő hozzáadása megőrzi a Chrome alapértelmezett lapját és a címsor színsémáját.

  Alternatív megoldásként kiválaszthat háttérbeállításokat a Kép feltöltése lehetőség alatt. Ehhez kattintson az egyik háttérkategória mezőre a képgalériák megtekintéséhez. Ezután kattintson a képek egyik miniatűrjére, hogy hozzáadja a képet a háttérhez. Az egyik kép kiválasztása egy általánosabb témát is alkalmaz, amely módosítja a Chrome színsémáját.

  Hogyan lehet megváltoztatni a Google hátterét témákkal a böngészőtémákból

  A Böngészőtémák webhely Chrome-háttértéma képek nagyszerű gyűjteményét tartalmazza, amelyeket hozzáadhat a Google Új lap oldalához. A témák telepítéséhez azonban engedélyeznie kell a fejlesztői módot. Módosíthatja a Google hátterét a Browser-Themes oldalon elérhető témákkal, például:

 • Kattintson a Chrome URL címsorába, írja be a chrome://extensions/ parancsot, és nyomja meg az Enter billentyűt.
 • Kapcsolja be a Fejlesztői mód opciót a Bővítmények lapon.
 • Ezután nyissa meg ezt a Browser-Themes.com oldalt.
 • Nyomja meg a Bejelentkezés gombot.
 • Adjon meg egy e-mail címet, amellyel ellenőrző kódot szeretne e-mailben kapni.
 • Nyissa meg a Böngészőtémák e-mailjét, és kattintson ott a Bejelentkezés gombra.
 • Kattintson egy téma képére, hogy hozzáadja a Google háttéréhez.
 • Nyomja meg a Letöltés gombot a témához.
 • Nyissa meg a letöltött téma ZIP-fájlját tartalmazó mappát.
 • Ezután ki kell csomagolnia a ZIP-fájlt egy mappába. A Windows-felhasználók kibonthatják a ZIP-archívumot az útmutatóban leírtak szerint a ZIP-fájlok kicsomagolásához.
 • Húzza a téma kibontott mappáját a Bővítmények lapra, és engedje fel az egérgombot, amikor megjelenik a Másolás eszköztipp.
 •   Indítsa be szoftvertesztelési pályafutását ezekkel a tanfolyamokkal és forrásokkal

  A Chrome témája most az imént letöltött és telepített témára változik. Kattintson az Új lap lapfülre, ha meg szeretné tekinteni a téma képét a Google háttérben.

  A Browser-Themes oldalon elérhető témák a felhasználók által létrehozott témák. Ezek a felhasználók a webhelyen található témakészítő eszközzel hozták létre őket.

  Saját témát is beállíthat a Téma létrehozása gombra kattintva a Böngészőtémák webhelyen. Konfigurálja a paletta-, kép- és színbeállításokat ízlés szerint, adjon címet a témának, majd kattintson a Létrehozás lehetőségre. Ezután válassza a Letöltés lehetőséget a téma ZIP-fájljának letöltéséhez.

  A Google fűszerezése Chrome-témákkal

  Önmagában a Google kissé unalmasnak tűnik. Néhány kattintással azonban telepíthet egy Chrome-témát, és sokkal szebbé teheti. Vagy adjon hozzá új háttérképet a Google kezdőlapjához a Chrome beállításaival az Új lap oldal testreszabásához.