Hogyan lehet megváltoztatni a Facebook jelszót régi jelszó nélkül

Havonta egymilliárd ember használja a népszerű Facebook közösségimédia-alkalmazást. Minden másodpercben új sztori vagy bejegyzés kerül hozzáadásra. Az alkalmazás naponta több ezer új felhasználót ad hozzá. A Facebook rendkívül népszerű minden korcsoportban, a kiskamaszoktól a nagykorúakig, mert lehetővé teszi számukra, hogy kapcsolatban maradjanak és megosszák élettapasztalataikat. Ön Facebook-felhasználó, aki szeretne kapcsolatban maradni családjával és barátaival az interneten, és kíváncsi, hogyan változtathatja meg a Facebook jelszavát régi jelszó nélkül? Vagy hogyan lehet megtudni, mi a jelszava a Facebookhoz? Ha a Facebookkal kapcsolatos további információkat keres, egy hasznos útmutatóval szolgálunk, amely minden kétségére eloszlatja, például miért kap folyamatosan jelszó-visszaállítási e-maileket, és hogyan állíthatja vissza Facebook-jelszavát e-mail-cím és telefonszám nélkül.

Hogyan lehet megváltoztatni a Facebook jelszót régi jelszó nélkül

Olvassa el ezt a cikket a végéig, hogy részletesen megismerje a Facebook-jelszó régi jelszó nélküli megváltoztatásának lépéseit a képek segítségével a jobb megértés érdekében.

Honnan tudhatod meg, mi a jelszavad a Facebookhoz?

Sem a Facebook alkalmazásban, sem a hivatalos webhelyen nincs ilyen lehetőség, hogy megtekinthesse, mi a jelenlegi jelszava a Facebookon. De van néhány közvetett, de működő módszer a jelenlegi Facebook-jelszó kiderítésére. A legtöbben a Google Chrome-ot használjuk a Facebook online használatához, és gyakran mentse a jelszavakat a Google Chrome-ba az egyszerű bejelentkezés érdekében. Tehát, ha elfelejtette jelenlegi Facebook jelszavát, és nem szeretné visszaállítani, akkor megtudhatja jelenlegi jelszavát, ha korábban elmentette Facebook jelszavát a Google Chrome-ba.

1. Indítsa el a Google Chrome alkalmazást a telefonján.

  A Facebook matricás alkalmazásával matricákat adhat hozzá a Photos Live-hoz

2. Érintse meg a hárompontos ikont a képernyő jobb felső sarkában.

3. Most húzza lefelé az ujját, és érintse meg a Beállítások elemet.

4. Lapozzon lefelé, és érintse meg a Jelszavak elemet.

5. Érintse meg a keresés ikont a képernyő jobb felső sarkában, és keressen rá a Facebookra.

6. A keresési eredmények között érintse meg a facebook.com lehetőséget a Jelszó szerkesztése menü megnyitásához.

7. Érintse meg a jelszó melletti szem ikon opciót, hogy megtudja, mi a Facebook jelszava.

8. Igazolja személyazonosságát a jelszó megadásával vagy az ujjlenyomatok beolvasásával, hogy megtekinthesse jelenlegi Facebook-jelszavát.

A Facebook küld e-maileket a jelszómódosításokról?

Igen. Amikor elfelejtette Facebook jelszavát, és jelszó-visszaállítást kér a Facebooktól, a Facebook megerősítő e-mailt küld a Facebook-fiókjához kapcsolódó e-mail címre vagy mobilszámra. Ezenkívül egy második e-mailt is küldenek, amely tájékoztatja Önt, hogy a jelszó megváltozott.

Miért kap folyamatosan jelszó-visszaállítási e-maileket?

Amikor jelszó-visszaállítást kér a Facebooktól, mert elfelejtette jelszavát vagy biztonsági okokból, a Facebook megerősítő e-mailt küld a Facebook-fiókjához kapcsolódó e-mail címre. Ez akkor fordulhat elő, ha valaki más megpróbált bejelentkezni az Ön fiókjába. Ez gyakran előfordulhat, ha népszerű felhasználóneve vagy e-mail címe van. Nem kell aggódnia ezek miatt az e-mailek miatt, mert fiókja továbbra is biztonságos marad mindaddig, amíg nem kattint a linkre a jelszó visszaállításához.

Miért kérik, hogy változtassa meg Facebook jelszavát?

Ennek oka lehet egy elírás, vagy egy hacker próbál hozzáférni a fiókjához. A megerősítő e-mail tartalmaz egy linket, amellyel visszaállíthatja Facebook jelszavát. Tehát ne kattintson erre a linkre, ha nem kérte a jelszó megváltoztatását.

Hogyan lehet megváltoztatni a Facebook jelszót régi jelszó nélkül?

Ha régi jelszó nélkül szeretné megváltoztatni Facebook jelszavát, kövesse a következő lépéseket.

1. Látogassa meg a Facebook weboldal a böngészőben Jelentkezzen be fiókjába e-mail címével vagy telefonszámával és jelszavával.

2. Most kattintson a profil ikonra a képernyő jobb felső sarkában.

3. Kattintson a Beállítások és adatvédelem lehetőségre.

4. Ezután kattintson a Beállítások elemre.

5. Kattintson a Biztonság és bejelentkezés lehetőségre a bal oldali ablaktáblában, az alábbiak szerint.

  Ha SMS 2FA-t használ a Facebookon, telefonszáma kereshető

6. Most kattintson a Szerkesztés lehetőségre a Jelszó módosítása mellett a Facebook-jelszó megváltoztatásához.

7. Kattintson az Elfelejtett jelszó?

8. Most jelölje be a Kód küldése e-mailben rádiógombot, és kattintson a Folytatás gombra.

Megjegyzés: A Kód küldése SMS-ben rádiógombot is bejelölheti, ha eléri az említett mobilszámot.

9. Írja be az e-mail fiókjába kapott biztonsági kódot, majd kattintson a Folytatás gombra.

10. Ezután írjon be egy új jelszót, amelyet létrehozott.

11. Kattintson a Folytatás gombra a fent látható módon az FB jelszó megváltoztatásához.

Hogyan állíthatja vissza Facebook jelszavát e-mail és telefonszám nélkül?

Ha elfelejtette a jelszavát, visszaállíthatja Facebook-fiókját e-mail-cím és telefonszám nélkül. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

1. Nyissa meg a kívánt böngészőt az okostelefonon.

2. Látogassa meg a Facebook bejelentkezési oldal és érintse meg az Elfelejtett jelszó?

3. Írja be a régi fiókjához társított mobilszámot, és érintse meg a Keresés gombot.

4. Érintse meg a Próbáljon mást lehetőséget.

5. Most érintse meg a Már nem fér hozzá ezekhez? az ábrán látható módon.

6. Érintse meg a Nem tudok hozzáférni az e-mail fiókomhoz opciót.

7. Most írja be kétszer az új e-mail címét, és érintse meg a Folytatás gombot.

8. Írja be a teljes nevét, csatoljon egy igazolványt, és érintse meg a Küldés gombot.

Megjegyzés: A személyi igazolványnak hivatalos igazolásnak kell lennie, például útlevélnek, vezetői engedélynek vagy bármely más hivatalos angol nyelvű személyi igazolványnak.

Egy-két munkanapon belül e-mailt kap a fiók helyreállításáról. Kövesse az e-mailben említett utasításokat a fiók új jelszóval történő helyreállításához.

Miért próbálják az emberek visszaállítani a jelszavát?

Nézzük meg, miért próbálják az emberek visszaállítani a jelszavát bármely közösségi médiában vagy online fiókban.

  • Az emberek, különösen a hackerek, megpróbálják visszaállítani a jelszavát, és folyamatosan küldenek Önnek jelszó-visszaállítási e-maileket, hogy rosszindulatú szándékkal bejussanak fiókjába.
  • Ha a hackerek ismételten jelszó-visszaállítási kérelmet nyújtanak be, akkor hozzáférhetnek az Ön Facebook-fiókjához vagy e-mail fiókjához, amelyet a hackerek rosszindulatú programok, adathalász e-mailek vagy rosszindulatú webhelylinkek küldésére használhatnak fel.
  • Ezenkívül, miután hozzáférnek az Ön fiókjához, hozzáférnek az Ön személyes adataihoz, amelyeket etikátlanul felhasználhatnak saját hasznukra.
  Hogyan lehet kikapcsolni a mai emlékeket a Facebookon

Ha váratlanul kap egy Facebook-jelszó-visszaállítási e-mailt, akkor valószínűleg valaki más próbált meg bejelentkezni a fiókjába. Tehát figyelmen kívül kell hagynia a Facebooktól érkező összes jelszó-visszaállítási e-mailt, amelyet nem kért, és fiókja biztonságban marad. Nem kell aggódnia ezek miatt az e-mailek miatt, mert fiókja továbbra is biztonságos marad mindaddig, amíg nem kattint a jelszavának visszaállítására szolgáló hivatkozásra ezekből az e-mailekből.

Megváltoztathatja a hacker a jelszavát?

Nem, a hackerek akkor sem változtathatják meg Facebook-fiókod jelszavát, ha hozzáfértek a Facebook-fiókodhoz. A jelszó sikeres visszaállításához hozzá kell férniük az Ön e-mail-címéhez vagy telefonszámához is.

Valaki más megváltoztathatja az e-mail jelszavát?

Nem, senki más nem módosíthatja az e-mail jelszavát. De ha valaki hozzáfér az e-mail fiókjához vagy telefonszámához, könnyen megváltoztathatja jelszavát.

Mi a teendő, ha olyan jelszó-visszaállítási e-mailt kap, amelyet nem kért?

Nem kell aggódnia ezekért az e-mailekért, mert fiókja továbbra is biztonságos marad mindaddig, amíg nem kattint a jelszó visszaállítására szolgáló hivatkozásra a jelszó-visszaállítást kérő e-mailekből.

***

Reméljük tehát, hogy megértette, hogyan változtathatja meg a Facebook jelszavát régi jelszó nélkül, a segítséget nyújtó részletes lépésekkel. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.