Hogyan lehet megtalálni a Microsoft Teams rögzítési helyét

A Microsoft Teams beépített rögzítési funkcióval rendelkezik a hang- és videohívások rögzítéséhez. A funkció a találkozó típusától függetlenül elérhető.

A megbeszélés befejezését vagy leállítását követően a felvétel megosztásra kerül azon a csatornán, amelyen az értekezlet zajlott. Ezt a felvételt ezután mindenki letöltheti, aki részt vesz a csatornán.

Mivel a csatornán belül elérhető, a csapattagoknak nem kell keresniük, azonban a Microsoft Teams annak érdekében, hogy a felvételt minden tag számára elérhetővé tegye, online feltölti. Ha nem találja egy csapat felvételét egy csatornán a beszélgetések zűrzavarában, letöltheti a Microsoft Teams szolgáltatáson kívülről.

A Microsoft Teams rögzítési helye

A Microsoft Teams rögzítése a Microsoft tulajdonában lévő Streams szolgáltatással működik. Ez egy a sok szolgáltatás közül, amelyeket a Microsoft szinte láthatatlanul integrál a Microsoft Teamsbe.

Amikor egy értekezlet rögzítésre kerül, a Steams hivatkozás megosztásra kerül a Microsoft Teams alkalmazásban, és egy praktikus letöltési lehetőség is kíséri, így a felhasználóknak nem kell felkeresniük a Streams szolgáltatást a letöltéshez.

A Microsoft Teams rögzítési helye a Streamsben

A felvétel lekérése a Streams szolgáltatásból kissé nehézkes az adatok rendszerezése miatt. A felhasználói felület nem a Microsoft Teams köré épül, mivel a Streams egy önálló szolgáltatás.

Mielőtt továbblép, győződjön meg arról, hogy melyik csapat és melyik csatornán készült a felvétel, és milyen dátumon készült.

Hozzáférés az adatfolyamokhoz a böngészőjében.
A felső sávon lépjen a Saját tartalom> Találkozók elemre.
Használja a szűrőket a felvételek dátum szerinti rendezéséhez.
A keresősávba írja be annak a csatornának a nevét, amelyen az értekezlet zajlott.

Válassza ki a letölteni kívánt találkozót.
Kattintson az alatta található Letöltés gombra.

Megjegyzés: Microsoft Teams-fiókjának engedéllyel/hozzáféréssel kell rendelkeznie a Streams szolgáltatáshoz.

Microsoft Teams ingyenes

Ha Ön a Microsoft Teams ingyenes felhasználója, nem férhet hozzá a Streams szolgáltatáshoz. Felvételei feltöltésre kerülnek a OneDrive-ra, de 20 nap múlva törlődnek. A legbiztonságosabb az, ha azonnal letölti a megbeszélést, és helyileg elmenti egy megfelelő nevű mappába.

Következtetés

A Microsoft Teams értekezleteit a rendszer nem rögzíti automatikusan. Ha a Meetings in Streams oldalra lép, ne számítson arra, hogy minden egyes találkozóról teljes felvételt fog látni. Az értekezlet rögzítése felhasználó által kezdeményezett művelet, és előfordulhat, hogy az értekezlet szervezőire korlátozódik. Ha hasznosnak találja az értekezlet-felvételeket, kérje meg az értekezlet-szervezőt, hogy rögzítse őket, amikor az értekezlet kezdődik.