Hogyan lehet megszabadulni az üreges nyíltól az iPhone-on

Manapság a legtöbb alkalmazáshoz helymeghatározási engedély szükséges. Egyes alkalmazások precízen használják ezt a képességet, mások pedig visszaélnek vele. Nem lenne rossz azt állítani, hogy a legtöbbünket tudatosan vagy tudatlanul követnek nyomon ebben a digitális világban. Az iPhone állapotsorán lévő különböző nyilak nagyszerű módja annak, hogy értesítse az egyiket, ha megfigyelés alatt áll. Minden nyílnak megvan a maga funkciója és jelentése. Ezek megismerése megvédheti Önt az esetleges nem kívánt nyomkövetéstől, de néha bosszantó lehet, ha szürke nyilat lát az iPhone képernyőjén. Kíváncsi vagy, hogyan lehet megszabadulni az üreges nyíltól az iPhone készüléken? Ez az útmutató segít megszabadulni az iPhone üreges nyíl nem fog eltűnni probléma.

Hogyan lehet megszabadulni az üreges nyíltól az iPhone-on

Az iPhone állapotsorában lévő kék üreges nyíl az iPhone Beállítások menüjében letiltható. Nézzük meg, hogyan teheti meg ugyanezt az alábbi lépések segítségével.

  Videók körbevágása és képarányának módosítása iPhone vagy iPad készüléken

Mi az a kék nyíl az iPhone-omon?

Az állapotsoron lévő kék nyíl azt mutatja, hogy az iPhone-on lévő alkalmazás felkérést kaphat a helyszolgáltatások használatára. Számos alkalmazás, mint például az Apple Maps, az Időjárás, a Kamera, a Fotók stb., a saját igényei szerint használja a helymeghatározási szolgáltatásokat.

Mi az a fekete nyíl az iPhone-omon?

A fekete nyíl az állapotsoron akkor jelenik meg, ha egy alkalmazás használja az Ön tartózkodási helyét. Valós idejű jelzés arról, hogy mikor követik nyomon, és segíthet megelőzni a nemkívánatos felügyeletet.

Mit jelent a szürke nyíl az iPhone képernyőjén?

Az iPhone képernyőjén lévő szürke nyíl azt mutatja, hogy egy elem az elmúlt 24 órában használta az Ön tartózkodási helyét. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt 24 órában adatátvitel történt bizonyos alkalmazásokba az Ön tartózkodási helyéről.

Mit jelent, ha a hely nyíl üreges?

Az üreges nyíl azt jelzi, hogy az Ön tartózkodási helyét meghatározott körülmények között használják, beleértve a helyszolgáltatások használatát az alkalmazás használata közben, vagy amikor az alkalmazás a háttérben fut.

Hogyan lehet megszabadulni az üreges nyíltól az iPhone-on? Hogyan szabadulhatok meg az üreges nyíltól az iPhone-omon?

Az iPhone-on lévő üreges nyíl a földrajzi kerítést jelzi. Ez az üreges nyíl ikon aggodalomra ad okot az emberek körében, de a valóságban felhívja a figyelmet a GPS használatára. Megtudhatja, hogyan lehet megszabadulni az üreges nyíltól az iPhone készüléken? Gondosan kövesse az alábbi lépéseket:

  Kulcsszavak elnémítása és tojások szűrése a Twitteren

1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást iPhone-ján.

2. Lapozzon lefelé, és érintse meg az Adatvédelem elemet.

3. Érintse meg a Helymeghatározás-t.

4. Ezután érintse meg a Rendszerszolgáltatások elemet a listában.

5. Csúsztassa az ujját lefelé, és kapcsolja ki az állapotsor ikonjának kapcsolóját.

Hogyan lehet megszabadulni az üreges nyíltól az iOS 15 rendszeren?

Ha nemrég vásárolt iPhone-t, vagy frissített a legújabb iOS-verzióra Apple-eszközén, akkor lehet, hogy elege lehet abból, hogy az iPhone iOS 15 rendszeren a következő nyíllal jelenik meg. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy megtudja, hogyan lehet megszabadulni az üregestől. nyíl iPhone-on:

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy az alkalmazás helyének összes beállításának be kell kapcsolnia a beállítás használata közben.

1. Indítsa el a Beállítások alkalmazást iOS-eszközén.

2. Érintse meg az Adatvédelem > Helymeghatározás pontokat.

3. Érintse meg a Rendszerszolgáltatások pontot.

4. Végül kapcsolja ki az állapotsor ikonjának kapcsolóját az alábbi módon.

Miért marad a nyíl az iPhone-omon? Miért nem tűnik el az iPhone Hollow Arrow?

Számos oka lehet annak, hogy a nyíl továbbra is megjelenik az állapotsoron. Az iPhone megmutatja tartózkodási helyének állapotát, valamint azt, hogy hogyan használják vagy osztják meg az alkalmazásokkal. Minden nyíl jelzi, hogy egy alkalmazás hogyan és mikor használja az Ön tartózkodási helyét.

  Opera-stílusú Go Back to Start gomb hozzáadása a Mozilla Firefoxhoz

Hogyan lehet megszabadulni a hely ikonoktól az iPhone-omon?

A hely ikonok egy biztonsági eszköz, amely arra szolgál, hogy a felhasználók tudják, ha a tartózkodási helyükről adatokat küldenek az alkalmazásoknak. De ha szeretné tudni, hogyan javíthatja ki az iPhone üreges nyíllal kapcsolatos problémáját, vessen egy pillantást a következő lépésekre:

1. Indítsa el a Beállítások alkalmazást iOS-eszközén.

2. Lapozzon lefelé, és érintse meg az Adatvédelem elemet.

3. Érintse meg a Helyszolgáltatások > Rendszerszolgáltatások pontokat.

4. A letiltásához kapcsolja ki az állapotsor ikont.

Hogyan kapcsolhatom ki a helyszolgáltatásokat iPhone-on?

A Helymeghatározási szolgáltatást úgy fejlesztették ki, hogy megakadályozza az adatok előzetes hozzájárulása nélküli terjesztését. Az alkalmazások az Ön aktuális tartózkodási helye alapján nyújtanak szolgáltatásokat. A Location Services meghatározza az Ön hozzávetőleges tartózkodási helyét a GPS, Bluetooth és a mobiltelefon-árbocok segítségével. Kövesse a megadott lépéseket a helyszolgáltatások kikapcsolásához:

1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást, és érintse meg az Adatvédelem opciót.

2. Most érintse meg a Helymeghatározások menüpontot.

3. Most kapcsolja ki a Helyszolgáltatások opció kapcsolóját.

***

Reméljük, hogy megtanulta, hogyan lehet megszabadulni az üreges nyíltól az iPhone készüléken. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Következő cikkünkben tudassa velünk, milyen témáról szeretne tájékozódni.