Hogyan lehet leválasztani Facebook-fiókját az Instagramról

Szinte mindenki olyan közösségi médiaplatformokon van, mint az Instagram és a Facebook. Vannak, akik bármelyiket használják, és az emberek, akik szeretnek társasági lenni, mindkét platformon megtalálhatók. A társadalmilag aktív emberek munkájának megkönnyítése érdekében az Instagram és a Facebook rendelkezik a Fiókközpont funkcióval, amely lehetővé teszi az összes Facebook és Instagram összekapcsolását egy helyen. Innen mindkét fiókot kezelheti, és megoszthatja adatait, valamint az összes bejegyzést és történetet. Bármelyiken meg kell osztania a bejegyzést, és az automatikusan meg lesz osztva a másikon. Ez a leghasznosabb, ha vissza szeretné állítani fiókját. Mivel lehetősége van a fiókok összekapcsolására, bármikor gond nélkül eltávolíthatja őket. Lépjen a Fiókközpontba Facebook- vagy Instagram-fiókjában, és leválaszthatja fiókját. Ha nem tudja, vagy segítségre van szüksége Facebook-fiókjának az Instagramról való leválasztásához, ez a cikk segít ebben. Ez végigvezeti Önt a Facebook-fiók és az Instagram közötti kapcsolat leválasztásának lépéseiben, valamint a Facebook és az Instagram közötti kapcsolat leválasztásában. Azt is megtudhatja, miért nem tudja leválasztani a Facebookot az Instagramról.

Hogyan lehet leválasztani Facebook-fiókját az Instagramról

Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan válassza le Facebook-fiókját az Instagramról. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

  Mi történik a Facebook, a Twitter és a Google adataival, amikor meghalsz?

Külön tarthatom az Instagramot és a Facebookot?

Igen, elkülönítheti Instagramját és Facebookját, ha egyiket sem kapcsolja össze egymással. Ha összekapcsolja Instagram-fiókját a Facebookkal vagy a Facebook-fiókját az Instagram-mal, akkor megoszthatja egymással profilját, bejegyzéseit, történeteit, bejelentkezési adatait és még bizonyos beállításokat is. Ha pedig nem kapcsolja össze őket, akkor Facebook- és Instagram-fiókja külön lesz; nem lesz kapcsolat közöttük. Az Instagramon vagy a Facebookon közzétett bejegyzések és történetek nem jelennek meg a másik oldalon, és az összes barátja és csevegése külön marad mindkettőn.

Mi történik, ha leválasztom az Instagram-fiókomat?

Az Instagram-fiók leválasztásával visszavonja a hozzáférést a többi Facebook- és Instagram-fiókjához társított összes beállításhoz a Fiókközpontban. A Facebookon vagy az Instagramon az összes fiókját összekapcsolhatja a Fiókközpont segítségével. Innen pedig egy másik közösségi fiók minden beállítását kezelheti. Ha leválasztja Instagram-fiókját a Fiókközpontról, nem fogja tudni megosztani a bejelentkezési információkat a többi csatlakoztatott Facebook- és Instagram-fiókja között. Ezenkívül nem fog tudni gyorsabban megtalálni és üzenetet küldeni ismerőseinek alkalmazásaiban és fiókjaiban. És ami a legfontosabb, nem tud majd történeteket és bejegyzéseket megosztani fiókjai között. Mindez akkor fog megtörténni, amikor leválasztja Instagram-fiókját a Fiókközpontról.

Hol vannak az Instagram beállításai a Facebookon?

Ha meg szeretné keresni Instagram beállításait a Facebook alkalmazásban, kövesse az alábbi lépéseket:

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy összekapcsolta Instagram-fiókját Facebook-jával.

1. Indítsa el a Facebook alkalmazást iOS vagy Android eszköz.

  A Facebook matricás alkalmazásával matricákat adhat hozzá a Photos Live-hoz

2. Érintse meg a Profil fület a képernyő tetején.

3. A Facebook-profil oldalán érintse meg a hárompontos ikont.

4. A Profilbeállításokban érintse meg az Adatvédelmi központ opciót.

5. Érintse meg a hamburger ikont a képernyő jobb felső sarkában.

6. Érintse meg a Beállítások > Instagram beállítások menüpontot.

7. Érintse meg az Igen, menjen az Instagram opciót az Instagram-beállítások eléréséhez.

Így találhatod meg Instagram beállításaidat a Facebookon.

Hogyan lehet leválasztani egy Facebook-fiókot az Instagramról?

Ha meg szeretné tudni, hogyan válassza le a Facebook-fiókját az Instagramról, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa el az Instagram alkalmazást Android és iOS eszközöket.

2. Érintse meg a Profil fület a képernyő jobb alsó sarkában.

3. Érintse meg a hamburger ikont a képernyő jobb felső sarkában.

4. Érintse meg a Beállítások elemet a képernyő alján megjelenő menüben.

5. Lapozzon lefelé, és érintse meg a Fiókközpont elemet.

6. A Fiókközpontban érintse meg a Fiókok opciót.

7. Érintse meg az Eltávolítás opciót a Facebook információk mellett a Facebook és az Instagram kapcsolatának megszüntetéséhez.

8. A következő képernyőn érintse meg a Folytatás opciót.

9. Érintse meg az Eltávolítás gombot [Facebook Username] hogy megerősítsd Facebook-fiókod Instagramból való eltávolítását.

Így választhatja le Facebook-fiókját az Instagramról.

Hogyan tudom leválasztani a Facebook-fiókomat az Instagram törlése nélkül?

Ha tudni szeretné, hogyan lehet leválasztani a Facebookot az Instagramról az Instagram törlése nélkül, olvassa el és kövesse a fent említett lépéseket.

Miért van a Facebook nevem az Instagramomon?

Az egyetlen ok az, hogy összekapcsolta a Facebook-fiókját az Instagram-fiókjával. Ha engedélyezte a profilszinkronizálást a Fiókközpontban, akkor Facebook-nevét és életrajzát közvetlenül az Instagram-fiókjába másoljuk. És az Instagramon lévő neved a Facebookon lévőre változik. A Facebook-fiók és az Instagram összekapcsolása lehetővé teszi, hogy egyszerre közvetlenül megoszthassa pillanatait az Instagramon és a Facebookon anélkül, hogy meg akarná nyitni a Facebook-fiókját. Ennek eredményeként a Facebook- és Instagram-fiókjában engedélyezett profilszinkronizálás megváltoztatja az Ön Instagram-nevét a Facebook-névre.

  Hogyan lehet kikapcsolni a Facebook által javasolt bejegyzéseket

Miért nem tudom leválasztani a Facebookomat az Instagramról?

A következő okok miatt nem tudod leválasztani a Facebookot az Instagramról:

  • Nem kapcsoltad össze a Facebook-fiókodat az Instagrammal.
  • Lehetséges, hogy csatlakozási problémák vagy hálózati hiba lépett fel az eszközön.
  • Az Instagram vagy a Facebook szerver karbantartás alatt áll.
  • Ennek oka lehet egy hiba vagy az Instagram alkalmazás hibája.

***

Reméljük tehát, hogy megértette, hogyan válassza le Facebook-fiókját az Instagramról, a segítséget nyújtó részletes lépésekkel. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.