Hogyan lehet letiltani a sárga villogó fényt az Amazon Echo eszközön

Ha az Amazon Echo eszköze sárgán villog, zavarhatja, hogy miért. Van néhány oka annak, hogy az Echo sárgán villog, és van egy biztos módja ennek megakadályozására.

Mit jelent a villogó sárga fény a visszhangon?

Az Echo eszköz sárga villogó fénye a következők közül egyet vagy többet jelezhet:

  • Nem fogadott hívása vagy olvasatlan üzenete van egy Alexa-partnertől.
  • Ellenőrizetlen múltbeli emlékeztetője van.
  • Olvasatlan Alexa alkalmazásértesítése van.
  • Az Amazonon rendelt terméket kiszállítottuk vagy kiszállítottuk.
  • Frissítés érkezett az Ön által visszaküldött tétel Amazon visszaküldési folyamatához.

A szokásos nem fogadott hívások, SMS-ek vagy közösségi média DM-ek nem váltanak ki sárga villogást az Alexa-eszközön. Inkább egy Alexa kapcsolattartó nem fogadott vagy olvasatlan kommunikációja okozza ezt.

Az Alexa névjegy olyan személy, aki Echo eszközzel is rendelkezik. Ha például Önnek és barátjának is van Echo eszköze, és barátja SMS-t küld Önnek az Alexa alkalmazáson keresztül, az Echo eszköz csengőfénye hangot ad, és sárgán villog. Az Echo nem hagyja abba a sárgán villogást, amíg az üzenetet el nem olvasta az Alexa alkalmazásban.

  Csoportosítsa a beérkező levelek összes üzenetét feladó szerint és blokkolja az e-mail-követőket

Ugyanez vonatkozik az emlékeztetőkre is. Csak a kihagyott Alexa-alkalmazás-emlékeztetők adnak sárga villogó fényt, nem pedig bármely más alkalmazás emlékeztetője.

Ha nincs kéznél a telefon, megkérheti Alexát, hogy mondja el, milyen értesítései vannak. Valami ilyesmi: „Alexa, mik az értesítéseim?” vagy az „Alexa, olvasd el az olvasatlan üzeneteimet” parancs hatására az Alexa tájékoztatja Önt arról, hogy milyen értesítéseket még nem ellenőrzött. Ha Alexa ezzel végzett, a sárga villogó fény leáll.

Tekintse meg útmutatónkat arról, hogy mit jelentenek az Alexa különböző gyűrűs lámpái, hogy többet megtudjon az Alexa különféle fénymódjairól.

Az Echo sárga villogó fényének letiltása

Ha úgy találja, hogy az Echo készülék sárga fénye irritáló, és nem kell ilyen módon értesítenie a dolgokról, néhány különböző módszerrel letilthatja a funkciót az Alexa okostelefon alkalmazásban.

A kommunikációs (Alexa telefon és szöveges) értesítéseknél nincs „kikapcsolás” lehetőség, de van mód ezek megkerülésére. Először is bekapcsolhatja az Echo eszközt a Ne zavarjanak módba. Ehhez lépjen be az Alexa alkalmazásba, és lépjen az Eszközök elemre. Ezután válassza ki a módosítani kívánt Echo eszközt.

  A Plex Media Player telepítése Linuxra

Itt egy hold szimbólumot fog látni a képernyő jobb oldalán. Ha megérinti ezt, és az ikon lilára vált, akkor most már engedélyezve van a Ne zavarjanak mód.

Ha azonban szeretne értesítéseket kapni, például az Amazon rendelési frissítéseiről, miközben elkerüli a hívások és szöveges figyelmeztetéseket, van megoldás. Lehetőség van arra, hogy leállítsa a hívás- és szöveges értesítéseket, miközben más értesítéseket továbbra is aktívan tart.

Ezt úgy teheti meg, hogy a kommunikációs beállításokban módosítja a kapcsolatfelvételi hozzáférését, ami azt jelenti, hogy csak a kedvenc ismerősei léphetnek kapcsolatba Önnel az Alexán keresztül. Az Alexa megvizsgálja, hogy mely névjegyeket hívja leggyakrabban a telefonján, majd beállítja ezeket a számokat kedvencei közé.

Ha az Alexa névjegylistáján (amelyet a Kommunikáció lapon keresztül érhet el) valamelyik kedvenc névjegyére kattint, megjelenik az Eltávolítás a kedvencekből opció.

Ennek egyszerűen megérintésével a szóban forgó névjegy törlődik a kedvencei közül. Ha eltávolítja az összes névjegyet a kedvencei közül, és engedélyezi a korlátozott kommunikációs beállításokat, senki sem fog tudni kapcsolatba lépni Önnel az Alexa alkalmazáson keresztül, ami azt jelenti, hogy nem kap sárga villogó lámpákat a hívások vagy az SMS-ek esetében.

  Mi az a fej nélküli szerver?

Az Amazon vásárlási értesítéseinek letiltásához nyissa meg az Alexa alkalmazást, és lépjen a Tovább > Beállítások > Értesítések > Amazon Shopping menüpontra.

Itt be- vagy kikapcsolhatja a kézbesítési és visszaküldési értesítéseket. Ezenkívül engedélyezheti vagy letilthatja az ügyletekre vonatkozó ajánlásokat, az átrendelési javaslatokat, a felülvizsgálati kérelmeket és a termékkérdésekre adott válaszokat.

Az emlékeztető értesítések letiltásához jobb, ha nem állít be Alexa emlékeztetőket. Végül is az emlékeztető célja, hogy emlékeztesse valamire, és az Alexa nem teheti meg ezt, ha nem tud figyelmeztetni.

Azonban az Egyebek > Beállítások > Eszközbeállítások > Emlékeztetők menüpontban testreszabhatja az emlékeztető értesítési beállításait. Például beállíthatja a riasztás hangerejét, letilthatja az emlékeztető szöveges üzeneteket vagy letilthatja az emlékeztetők nyomon követését.

Az Ön Echo sárga fénye nem kell, hogy zavarjon

Bosszantó, ha az Echo fénye villog a szemed sarkában, de ennek nem kell állandó problémának lennie. Néhány különböző módszerrel és finomítással biztosíthatja, hogy az Echo sárga fénye végleg abbahagyja a villogást.