Hogyan lehet látni a kedvelt tekercseket az Instagramon

Az Instagram egy új közösségi központ az internetfelhasználók számára, ahol történeteket, fényképeket és videókat tehetnek közzé, és tartalmakat nézhetnek meg a világ minden tájáról. A platform legjobb része az, hogy az Instagram-felhasználók adatvédelmét biztosítja azáltal, hogy lehetőséget ad privát profilra. Ha szórakozásról van szó, az Instagram meglehetősen addiktív alkalmazás. Főleg új funkciós orsóival vált még népszerűbbé a felhasználók körében. Minden korosztályhoz tartozó emberek tekercseket készítenek, és egész nap nézik őket. Ha Ön is a tekercsek szerelmese, és szeretné tudni, hogyan láthatja a kedvelt orsókat az Instagramon, akkor jó helyen jár. A mai útmutatóban megvitatjuk az Instagram speciális beállításaival kapcsolatban felmerülő összes gyakori kétséget és még sok mást. Azt is megtudhatja, hogyan nézheti meg a tetszésnyilvánításait az Instagramon, és miért nem láthatja azokat a bejegyzéseket, amelyek tetszettek az Instagramon. Tehát minden további nélkül kezdjük az Instagramon és annak funkcióival kapcsolatos alapos útmutatónkkal.

Hogyan lehet látni a kedvelt tekercseket az Instagramon

Tudni fogsz róla Instagram tekercsek és hogyan nézheti meg a tetszésnyilvánításokat az Instagram-tekercseken és bejegyzésekben ebben a cikkben. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Mik azok a tekercsek az Instagramon?

A Reels egy Instagram-funkció, amely gyorsan felfigyelt és népszerűvé vált a tizenéves generáció körében szerte a világon. Ezenkívül minden korosztályhoz tartozó emberek használják ezt a funkciót vállalkozásaik vagy befolyásos Instagram-fiókjaik népszerűsítésére. Ez az addiktív funkció magában foglalja a teljes képernyős függőleges videókat, amelyek 90 perces hosszúságúak, és magán a platformon lévő eszközökkel is szerkeszthetők. Akár 15 másodperces tekercseket is létrehozhat, és zenét adhat hozzájuk, hogy megoszthassa azokat a profilján. Összességében ez egy rendkívül szórakoztató és magával ragadó videó funkció az Instagramon.

  Hogyan készítsünk fotókollázst Mac-en

Megjegyzés: Mivel az okostelefonok nem rendelkeznek ugyanazokkal a beállításokkal, és ezek gyártónként eltérőek, ezért győződjön meg a megfelelő beállításokról, mielőtt módosítana. Az alábbi lépéseket iPhone 13-on hajtották végre.

Hol vannak az Instagram speciális beállításai?

Az Instagram speciális beállításai tartalmaznak néhány extra funkciót, amelyek segítenek javítani az alkalmazás élményét. Ezek a beállítások segíthetnek abban, hogy elrejtse a tetszésnyilvánítások és a megtekintések számát a bejegyzéseken. Ezzel együtt kikapcsolhatja a hozzászólások megjegyzését is. Ezenkívül automatikusan megoszthatja bejegyzéseit a Facebookon, alternatív szöveget írhat, beállíthatja a bejegyzések alsó korhatárát, és hozzáadhatja a fizetett partnerség címkéjét a bejegyzéshez.

A következő lépések segítenek elérni az Instagram speciális beállításait:

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást eszközén.

2. A profiloldalon érintse meg a + ikont.

3. Most válassza a Közzététel lehetőséget a lehetőségek listájából.

4. Most válassza ki a képet a készülékről, és érintse meg a Tovább gombot.

5. Ismét érintse meg a Tovább gombot.

6. Most alul érintse meg a Speciális beállítások elemet.

7. Ezután kapcsolja be a Speciális beállítások opciót, amelyet be szeretne kapcsolni Instagram-profiljában.

Hogyan láthatod a tetszéseidet a tekercseken

Amellett, hogy tudja, hogyan láthatja a kedvelt tekercseket az Instagramon, azt is tudnia kell, hogyan láthatja a tetszésnyilvánításokat a tekercseken. Ezt megteheti magából az Instagram-profiljából. Azt is ellenőrizheti, hogy hányan jegyezték meg és osztották meg a tekercset.

1. Indítsa el az Instagramot a telefonján, és érintse meg a profil ikonját a képernyő jobb alsó sarkában.

2. Most érintse meg a tárcsák ikont.

3. Ezután érintse meg a tekercset a profiljában.

4. A szív alatti szám a tárcsán lévő kedvelések számát jelöli.

5. Annak ellenőrzéséhez, hogy kinek tetszett a tekercs, érintse meg a számot.

Miért nem látod az összes kedvelést a bejegyzéseden az Instagramon?

Ha nem látod az összes kedvelést az Instagramon a bejegyzéseden, akkor ez technikai hiba miatt történhet meg. Ezt leszámítva egyes fiókok esetében ez az új Instagram-frissítésnek köszönhető. Ez azt eredményezi, hogy a felhasználó nem láthatja az összes kedvelt bejegyzést, továbbra is ellenőrizheti, hogy mely fiókok kedvelték a bejegyzést. Az Instagram azért indította el ezt a funkciót, hogy jobban összpontosítson a kapcsolatokra, a beszélgetésekre és a közösségre.

  Egész hétvégén Cortana Smart Speakert használtam. Íme, miért nem sikerült

Hogyan nézheted meg a tetszéseidet az Instagramon

Nagyon könnyű megnézni a tetszéseidet az Instagramon. Az alábbi lépéseket követve ellenőrizheti a kedveléseket:

1. Lépjen az Instagram-profil menübe.

2. Most érintse meg a három függőleges vonalat a jobb felső sarokban.

3. Ezután válassza ki az Ön tevékenysége elemet a listából.

4. Most érintse meg az Interakciók elemet.

5. A lehetőségek közül válassza ki a Kedvelések lehetőséget.

6. Látni fogja az összes kedvelt bejegyzést, videót és tekercset.

Hogyan lehet látni a kedvelt tekercseket az Instagramon

Könnyedén ellenőrizheti kedvelt tekercseit az Instagramon, ha megnézi a platformon végzett tevékenységeit. A lépésenkénti utasításokért ellenőrizze a fent említett lépéseket. Ha kiválasztja a Kedvelt opciót a listából, minden olyan videóval és bejegyzéssel találkozik, amelyet kedvelt. Azok a tekercsek, amelyeknek a tetején a videokamera ikonja látható, azok lesznek, amelyek tetszettek.

Miért nem látod a kedvelt bejegyzéseidet az Instagramon?

Ha kíváncsi arra, hogy miért nem látja azokat a bejegyzéseket, amelyek tetszettek az Instagramon, akkor ez az alkalmazás legutóbbi módosításának köszönhető, amely eltávolította a tevékenységet mutató lapot. De továbbra is megtekintheti azokat a bejegyzéseket, amelyeket kedvelt az Instagramon, ha megnyitja profiljában az Ön tevékenysége opciót, és megnyitja benne az Interakciókat. Ezzel a Tetszik opcióhoz jutsz, ahol egyszerűen ellenőrizheted a kedvelt bejegyzéseidet.

Miért rejti el az Instagram a kedveléseket?

Az Instagram új frissítésével egy új funkciót vezettek be, amely elrejti a posztokon lévő kedveléseket. Ezt a lépést az alacsony kedvelések hatása miatt hozták meg, amelyek szorongást és depressziót okoznak az Instagram-felhasználókban. Ezért az összehasonlítás problémájának megoldása érdekében az Instagram lehetővé tette a felhasználók számára, hogy elrejtsék a bejegyzéseikre adott kedveléseket.

Az Instagram eltávolította azokat a bejegyzéseket, amelyek tetszettek?

Igen, az Instagram eltávolította a Tetszett bejegyzések lehetőséget a platformjáról. Ezt az opciót az Ön tevékenysége váltotta fel, amelyet úgy találhat meg, hogy három függőleges vonalra koppint a profiloldalán.

El tudod rejteni a tetszéseket a tekercseken?

Most, hogy tudja, hogyan tekintheti meg a kedvelt tekercseket az Instagramon, más funkciókat is használhat a platformon, például elrejtheti a tetszésnyilvánításokat a tárcsákon. Kövesse az alábbi lépéseket mobiltelefonján, hogy megtudja, hogyan teheti ezt meg:

1. Indítsa el a webböngészőt, és nyissa meg benne az Instagramot.

  Hogyan találja meg a modellszámot egy laptopon

2. Most a Bejelentkezés oldalon érintse meg az alján található három pontot.

3. Érintse meg az Asztali webhely kérése elemet.

4. Ezután nyissa meg Instagram-fiókját, és érintse meg profilfotóját a képernyő jobb felső sarkában.

5. Ezután válassza a Profil lehetőséget a menüből.

6. Ezután érintse meg a tárcsák ikonját, és nyissa meg azt a tárcsát, amelynek tetszését el szeretné rejteni.

7. Érintse meg a tekercs tetején található három pontot.

8. Most érintse meg a Tetszik szám elrejtése opciót.

Hogyan lehet elrejteni a kedveléseket az Instagramon

Ahogyan az Instagramon elrejtheti a tetszésnyilvánításokat, ugyanúgy lehetséges ezeket a tetszésnyilvánításokat is felfedni. Tekintse meg az alábbi lépéseket a rejtésük feloldásához:

1. Nyissa meg Instagram-profilját, és koppintson arra a bejegyzésre, amelynek elrejteni szeretné a tetszésnyilvánításait.

2. Most érintse meg a hárompontos ikont a bejegyzés jobb felső sarkában.

3. Most válassza a Tetszik szám felfedése lehetőséget.

Az Instagram eltávolította a tekercseket?

Ha nem tud hozzáférni a tekercs funkcióhoz az Instagramon, az hiba vagy gyorsítótár miatt fordulhat elő. A hiba megoldásához egyszerűen eltávolíthatja az Instagram alkalmazást az eszközről, és újra telepítheti.

Láthatja a barátnőd, hogy mi tetszett neked az Instagramon?

Az Instagramon, amikor kedvelsz egy bejegyzést, a kedvelt bejegyzésed mindenki számára látható, aki láthatja a bejegyzést. Követőid a felhasználónevedet is láthatják az Instagramon kedvelt fotó alatt. Ezenkívül a barátnőd láthatja, hogy mi tetszett neked az Instagramon, ha hozzáfér a fiókodhoz az Ön tevékenysége opcióból.

***

Reméljük, hogy dokiunk sikeresen felvilágosított az Instagram tekercs funkciójáról és egyéb ismeretlen funkcióiról. Ossza meg velünk, hogyan segíthet az útmutatónk, hogyan tekintheti meg a kedvelt tekercseket az Instagramon. Továbbá, ha további kérdései vagy javaslatai vannak, az alábbiakban megírhatja megjegyzéseit.