Hogyan lehet kikapcsolni az érzékeny tartalmat a Twitteren

A Twitter erőteljes közösségi média platformmá vált, ahol a felhasználók közvetlenül kapcsolatba léphetnek bálványaikkal és más fontos figurákkal, és elmondhatják véleményüket. Tele van minden típusú tartalommal, ezért a Twitter rendelkezik egy olyan rendszerrel, amellyel szűri az érzékeny tartalmat. Az érzékeny tartalom közé tartozik az erőszak, a meztelenség, a vérzés stb., és amikor a felhasználó ilyen tartalommal találkozik, a Twitter figyelmeztetést ad, amely szerint „Ez a média érzékeny anyagot tartalmazhat” vagy valami hasonló. A Twitter azonban néha érzékeny tartalomként észlelheti a normál médiát, ami bosszantó lehet. Egyes esetekben érdemes feloldani a potenciálisan kényes tartalmak letiltását a Twitteren, hogy megtekinthesse azokat. Ha szeretné megtanulni, hogyan módosíthatja az érzékeny tartalmat a Twitteren, akkor jó helyen jár. Hasznos útmutatót mutatunk be, amely megtanítja Önnek, hogyan kapcsolhatja ki az érzékeny tartalmat a Twitteren.

Hogyan lehet kikapcsolni az érzékeny tartalmat a Twitteren

A Twitter tartalmi irányelvei szigorúak, de lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak a potenciálisan érzékeny tartalmak letiltásának feloldására a Twitteren. A Twitter egyes beállításainak módosításával megtudhatja, hogyan módosíthatja az érzékeny tartalmat a Twitteren, vagy hogyan kapcsolhatja ki az érzékeny tartalomra vonatkozó figyelmeztetést a Twitteren.

1. módszer: a Twitter Android-alkalmazásban

Kezdjük azzal, hogy megértsük, hogyan kapcsolhatjuk ki az érzékeny tartalmat a Twitter mobilalkalmazásban.

Megjegyzés: Az okostelefonok nem rendelkeznek ugyanazokkal a beállításokkal. Ezek gyártónként eltérőek, ezért ellenőrizze a megfelelő beállításokat, mielőtt módosítana.

1. Nyissa meg a Twitter alkalmazást eszközén.

2. Érintse meg Twitter-profilja ikonját a bal felső sarokban. Megnyitja a menüt a bal oldalon.

3. Keresse meg és érintse meg a Beállítások és adatvédelem opciót.

4. Keresse meg az Adatvédelem és biztonság opciót, és érintse meg azt.

5. Az Adatvédelem és biztonság alatt keresse meg a Látott tartalom opciót, és koppintson rá.

6. Kapcsolja be az érzékeny tartalmat tartalmazó média megjelenítése beállítás kapcsolóját.

  Hogyan készítsünk spoilerszöveget vagy képet a Discordban

2. módszer: A Twitter asztali verzióján

Ha a Twittert használja asztalán, akkor az alábbi lépések végrehajtásával megtudhatja, hogyan kapcsolhatja ki az érzékeny tartalmat a Twitteren.

1. Nyissa meg a Twitter bejelentkezési oldalát, és jelentkezzen be a Twitterbe.

2. A bal oldali beállításoknál kattintson a Továbbiak elemre. Megnyílik egy felugró menü.

3. Válassza a Beállítások és adatvédelem lehetőséget. Megnyílik a Beállítások a jobb oldalon.

4. Kattintson az Adatvédelem és biztonság lehetőségre.

5. Ezután kattintson a Tartalom látható opcióra.

6. Jelölje be a Érzékeny tartalmat tartalmazó média megjelenítése jelölőnégyzetet.

Megjegyzés: Ha szeretné engedélyezni az érzékeny tartalommal rendelkező találatokat, amikor bármit keres a Twitteren, kövesse az 1–5. lépéseket, majd lépjen a Keresési beállításokhoz, és törölje a jelet az érzékeny tartalom elrejtése jelölőnégyzetből.

Mostantól minden figyelmeztetés nélkül megtekintheti az érzékeny médiát a Twitteren.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Miért tartják mérgezőnek a Twittert?

Ans. A Twitter viták központjává vált, mivel mindenki sok mindenről kifejti a véleményét. Ráadásul az egyes tweetek 280 karakteres korlátja félreértést okoz, mivel a tweetek nincsenek megfelelően megírva, vagy hiányosak maradnak. Néhány ember számára mérgezővé teheti a Twittert.

  A Memory Diag és az Battery Diag két egyszerű rendszerfigyelő alkalmazás [Mac]

Q2. Hányszor tudod megváltoztatni a Twitter-kezelőt?

Ans. A Twitter nem szab határt a fogantyú megváltoztatásának tekintetében. Más közösségi média platformoktól eltérően, egy nap alatt többször is megváltoztathatja Twitter-fogantyúját.

Q3. Mely fiókokat függeszti fel a Twitter?

Ans. A Twitter felfüggeszthet minden olyan fiókot, amely spamet küld más felhasználóknak vagy spam tweeteket tesz közzé, hamis információkat terjeszt, azonosít lopást és zaklat más felhasználókat. A felfüggesztés lehet ideiglenes vagy végleges, attól függően, hogy a felhasználó milyen szabályokat sért meg.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és megtudta, hogyan kapcsolhatja ki az érzékeny tartalmat a Twitteren. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, nyugodtan tegye fel a megjegyzés rovatba.