Hogyan lehet kijavítani a nem megjelenő Instagram-sztorinézeteket

Az Instagram-sztori olyan, mint egy rövid leírás a napodról, amely eltűnik, amikor lejár az időtartam. Az Instagram-sztori bármi lehet kép, videó vagy szöveg. Ez lehet az Ön bejegyzése, vagy valaki másé. Egy történetet többször is meg lehet nézni, amíg fel nem kerül, és az azt közzétevő felhasználó teljes mértékben irányíthatja azt. Ha akarják, szerkeszthetik, megtekinthetik, kik tekintették meg történetüket, törölhetik azt, hozzáadhatnak egy történetet kiemelésre, vagy megoszthatják másokkal. Amint azt Ön is tudja, a történetek nem olyanok, mint a bejegyzések. A feltöltés után a bejegyzések örökre megmaradnak az Instagramon, de a történetek a feltöltésük után 24 órával eltűnnek, és ezt követően senki sem láthatja őket, amíg fel nem adja a történetet a kiemelt tartalmaihoz. Mivel az Instagram szoftverből épül fel, és szoftveres dolog, előfordulhat, hogy valamikor hibák vagy hibák vannak benne. Ezek a hibák javíthatók. Ha tudni szeretné, miért nem jelennek meg az Instagram-sztori nézetei, és hogyan lehet ezt kijavítani, ez a cikk segít ebben. Ezenkívül lépésekkel is végigvezeti Önt, hogy megtudja, kik tekintették meg Instagram-történetét.

Hogyan lehet kijavítani a nem megjelenő Instagram-sztorinézeteket

Olvassa el ezt a cikket a végéig, hogy megismerje azokat a lépéseket, amelyek bemutatják, hogyan lehet javítani a nem részletesen megjelenő Instagram Story-nézeteket a képek segítségével a jobb megértés érdekében.

  Hogyan lehet kikapcsolni a kedveléseket az Instagramban

Láthatom, hogy ki nézi az Instagram történetemet?

Igen, láthatod, ki nézi az Instagram-sztoridat. El kell lépnie a történetéhez, és meg kell néznie, hány felhasználó nézte meg ott a történeteit. A te történeteid felett rendelkezel. Azt is korlátozhatja, hogy egyes felhasználók ne nézzék meg történetét. Azt is beállíthatod a történetbeállításokból, hogy ki nézheti meg történetedet.

  • Ha IG-fiókod nyilvános, az Instagramon bárki megtekintheti történetedet.
  • Ha privát, csak a követőid láthatják a történeted.
  • Ha az általad feltöltött történet csak a közeli barátainak szól, akkor azt csak a közeli barátok tekinthetik meg.

Látod, ki nézi az Instagram-sztoridat, ha nem barátok?

Igen, láthatod, hogy ki nézi meg Instagram-történetedet, ha nem barátok. Csak a követők tekinthetik meg történeteiket a privát Instagram-fiókokhoz, de nyilvános fiókok esetén az Instagramon bárki megtekintheti a történetet. Ha nyilvánosnak tartottad Instagram-fiókodat, és engedélyezted, hogy mindenki megtekinthesse a történet beállításainál, akkor láthatod, hogy hányan nézték meg a történeteidet, és a profiljaik listaként jelennek meg. Az alábbi fejlécben megtudhatod, hogyan nézheted meg, kik tekintették meg Instagram-történetedet.

Hogyan láthatod, kik nézték meg az Instagram-sztoridat?

Ha meg szeretné tudni, hogyan tekintheti meg Instagram-történetét, kövesse az alábbi lépéseket:

  Hogyan lehet megtudni, ki készített hamis Instagram-fiókot

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást Android és iOS eszközöket.

2. A kezdőképernyőn érintse meg a Saját története fület.

3. Érintse meg a Tevékenység opciót a bal alsó sarokban.

4. Látni fogja a történetének megtekintéseinek számát és azoknak a listáját, akik megtekintették.

Így láthatja, hogy ki nézte meg IG-történetét.

Mit jelent az Instagram Story legnépszerűbb nézői?

Az Instagram-történeted tetején azok a nézők állnak, akik nemrégiben nézték meg történetedet. A legjobb néző bárki lehet. Lehet valaki, aki korábban megnézte a történetét, de újra megnézte, vagy az a felhasználó, aki először nézte meg történetét.

Az Instagram sztorikat megtekintőit megszámolják, de egyetlen felhasználó esetében csak egyszer. A rendszer egynek számít, függetlenül attól, hogy hányszor nézték meg történetedet. A megtekintők listáján az a személy szerepel, aki nemrégiben megtekintette az Insta-sztoridat, vagy éppen a történetedet nézi, és ezt jelentik az IG-sztori legjobb nézői.

Miért nem mutatja meg az Instagram, hogy ki látta a történetemet? Miért nem látom, hogy ki nézte meg a történetemet?

Íme néhány ok, amiért nem látom, hogy ki nézte meg a történetemet az Instán:

  • Ez egyfajta hiba az Instagram-sztoriban, ahol nem mindenki, de néhány felhasználó nem láthatja történetét.
  • Előfordulhat, hogy nem az Instagram alkalmazás frissített verzióját használja.
  • Ennek oka lehet egy hiba vagy az alkalmazás hibája is.
  • Az is előfordulhat, hogy az eszköz nincs frissítve, ami miatt megjelennek a nézetek.
  • Ez az eszköz rossz hálózati kapcsolata miatt fordulhat elő.
  • Előfordulhat, hogy eddig senki sem látta a történetedet. Néhány óra múlva ellenőrizze.
  Fiók eltávolítása az Instagram iPhone vagy Android alkalmazásból

Hogyan láthatod, kik nézték meg Instagram-történeteidet?

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy megtudja, ki látta az Instagram-történetemet:

1. Indítsa el az Instagram alkalmazást eszközén.

2. A kezdőlapon érintse meg az Ön története > Tevékenység elemet.

3. A Nézők lapon láthatja azokat a felhasználókat, akik megtekintették történetét.

A fenti lépések követésével megtudhatja, kik tekintették meg az IG történetemet.

Nincsenek nézők az Instagram Story-n? Hogyan javítható?

Íme néhány módszer a nem megjelenő Instagram-történetnézetek javítására:

1. módszer: Törölje az alkalmazásadatokat és a gyorsítótárat

Ha az IG-alkalmazásodban felhalmozódott a sérült gyorsítótár és az adatok a telefonodon, szembesülhetsz a nincs nézővel az Insta hibával. Olvassa el és kövesse az Instagram alkalmazás gyorsítótárának törlése című útmutatónkat, és hajtsa végre ugyanezt.

Az adatok és a gyorsítótár sikeres törlése után nyissa meg az Instagram alkalmazást, és jelentkezzen be fiókjába bejelentkezési adataival. Lépj a Saját történeted > Tevékenység oldalra, hogy megtekinthesd a nézőid számát és az alatta lévő nézők listáját.

2. módszer: Lépjen kapcsolatba az Instagram ügyfélszolgálatával

Ha kapcsolatba szeretne lépni az Instagram ügyfélszolgálatával, írjon egy új e-mailt, írja be kérdését, és küldje el a címre [email protected] Tárcsázhatja a 650-543-4800 számot vezetékes vonaláról vagy telefonjáról, hogy beszéljen az Instagram ügyfélszolgálatával, és megoldja kérdését. Ez volt a két módszer a nem megjelenő Instagram-történetnézetek problémájának megoldására.

***

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtudni, miért nem jelennek meg az Instagram-sztorinézetek. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.