Hogyan lehet feloldani a történet némítását az Instagramon

Az Instagram az egyik népszerű közösségi média platform, ahol az interneten keresztül ismerkedhetsz és kapcsolatba léphetsz velük. Legyen szó családjáról, barátairól, rokonairól vagy akár a csodált hírességekről. Bármelyikükkel kapcsolatba léphet virtuálisan az Instagramon keresztül, és megoszthat véleményeket és képeket, vagy egyszerűen csak szórakoztató médiabejegyzéseket hozhat létre és oszthat meg nyilvánosan, hogy szoros kapcsolatot alakítson ki a többi felhasználóval. Így a platformra feltöltött tekercseken vagy történeteken keresztül megtudhatja, hogy Instagram-barátai mivel foglalkoznak, hogy mások is láthassák. De előfordul, hogy a felhasználók valamilyen okból el akarják némítani vagy feloldani valaki történeteit anélkül, hogy megszüntetnék a követést, de nem tudják, hogyan lehetne feloldani valakinek az Instagram-történetét. Tehát ez a cikk bemutatja azokat a módszereket, amelyekkel megtanulhatja, hogyan lehet feloldani egy történet némítását az Instagramon. Olvassa el és kövesse ezeket a módszereket, hogy megtudja, hogyan lehet feloldani a történet némítását az IG-n a némítási lépésekkel.

Hogyan lehet feloldani a történet némítását az Instagramon

Az Instagram-funkciók, például bejegyzések, élő videók, tekercsek, DM-ek és történetek teszik ezt a közösségi média platformot a legkedveltebbé, jelenleg több mint 1 milliárd havi aktív felhasználó használja. Legtöbbször előfordulhat, hogy néhány ember történeteit elnémíthatja, csak azért, hogy szünetet tartson a tartalomban vagy az általános életfrissítésekben, anélkül, hogy megszüntetné a követést. De ha frissítéseket szeretne kapni róluk a történeteiken keresztül, akkor visszakapcsolhatja a némításukat. Pontosan ehhez kövesse a következő módszereket.

1. módszer: Instagram hírfolyamon vagy kezdőlapon keresztül

Feloldhatja a kívánt sztori némítását az Instagram alkalmazásban hírfolyamon vagy kezdőlapon keresztül, az alábbiak szerint.

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást a telefonján.

2. Keresse meg felülről a kívánt elnémított (szürkített) történetet az ábrán látható módon, és nyomja meg hosszan.

3. Érintse meg a Történet némítása opciót az alábbiak szerint.

4. Most látni fogja a történetet feloldva az Instagram feedben.

2. módszer: Felhasználói fiókprofilon keresztül

Lehetőség van arra is, hogy feloldja a történetek némítását a korábban elnémított kívánt fiókból. Olvassa el és kövesse az alábbi lépéseket, hogy megtudja, hogyan lehet feloldani egy történet némítását az Instagramon a fiókprofilból.

  Prisma szűrők alkalmazása az asztali fényképekre

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást a telefonján, és érintse meg a Profil ikont a jobb alsó sarokban, az alábbiak szerint.

2. Érintse meg a Követve gombot, amely az Ön fiókja neve és profilképe mellett helyezkedik el, az ábra szerint.

3. Érintse meg a kívánt profilfiókot a következő listában.

4. Érintse meg a Következő fület a profiljuk alatt, az ábra szerint.

5. Érintse meg a Némítás opciót a listában.

6. Kapcsolja ki a Bejegyzések és történetek beállítást, hogy feloldja a bejegyzések és történetek némítását az adott fiókból, ahogy az ábrán látható.

3. módszer: A fiókbeállításokon keresztül

Ezen túlmenően, az alábbiakban említett lépések segítségével feloldhatja a történet némítását az Instagramon a saját fiókbeállításaiból.

1. A Profil szakaszban érintse meg a Hamburger ikont a jobb felső sarokban.

2. Érintse meg a Beállítások opciót.

3. Érintse meg az Adatvédelem opciót a listában.

4. Görgessen le, és érintse meg a Némított fiókok opciót a Kapcsolatok részben.

5. Érintse meg a kívánt elnémított fiókokat, amelyek némítását fel szeretné oldani.

6. Érintse meg a Következő fület a profil alatt, az ábra szerint.

7. Érintse meg a Némítás opciót.

8. Kapcsolja ki a Bejegyzések és történetek opciókat az alábbiak szerint, hogy feloldja a bejegyzések és történetek némítását a kívánt profilfiókból.

  Az óra widget stilizálása és átméretezése a kezdőképernyőn

Hogyan némíthat el egy történetet az Instagramon

Miután megtanulta feloldani a történetek némítását az Instagramon, most elnémíthatja őket a fent említett hasonló megközelítésekkel. Kiválaszthatja és végrehajthatja a fent említett három módszer bármelyikét a kívánt történetek visszanémításához, ha egyszerűen kapcsolja be a letiltott Bejegyzések és Történetek opciókat.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Hogyan jelentsünk be egy történetet az Instagramon?

Válasz: Bejelenthet egy Instagram-sztorit, ha megérinti a hárompontos ikon > Jelentésbeállítások lehetőséget a kívánt történetben. Több lehetőség közül választhat a következő lekérdezéshez: Miért jelenti be ezt a bejegyzést? Válassza ki a kívánt lehetőséget, és folytassa az Instagram-történet jelentésével.

Q2. Szüneteltethetek egy Instagram-történetet?

Válasz: Igen, bármelyik történetet szüneteltetheti az Instagramon, ha hosszan megnyomja a történetet. Hosszan nyomkodhatja a történetet, ameddig csak akarja.

***

Most már tudja, hogyan lehet feloldani egy történetet az Instagramon a fent említett módszerekkel. Megoszthat kérdéseit ezzel a cikkel kapcsolatban, vagy javaslatokat tehet más témákkal kapcsolatban, amelyeket szeretne tőlünk tanulni. Dobja el ezeket a kérdéseket és javaslatokat az alábbi megjegyzések mezőben.