Hogyan lehet feloldani a PSN-fiók tiltását

Amint azt mindannyian tudjuk, a PlayStation drasztikusan megváltoztatta a játékok játékának és fejlesztésének módját. Az elképzelhetetlent tették a VR (virtuális valóság) fejhallgató fejlesztésével, lehetővé téve a játékosoknak, hogy valós időben tapasztalják meg a játékot. A mozgásérzékelők csak növelik a VR-játékok örömét PS4-en. A játékosoknak PlayStation Network fiókkal kell rendelkezniük, hogy hozzáférjenek és játszhassanak a konzolon. Ha nem tudja, miért függesztették fel ideiglenesen PS4-fiókját, vagy szeretné megtanulni, hogyan szüntesse meg a PSN-fiók tiltását, hozzuk ezt a hasznos és hatékony útmutatót ehhez. Ez utasítja Önt a PSN-fiókok tiltásának feloldásáról és arról, hogyan vonhatja vissza a PSN-fiók tiltását.

Hogyan lehet feloldani a PSN-fiók tiltását

A 2013-ban bemutatott Sony Entertainment PlayStation 4 konzol csak egy pillantást vethetett arra, hogy mi vár a játékközösségre. A forradalmi PS4-et pedig több mint 100 millió játékos birtokolja világszerte. Tehát olvassa el ezt a cikket a végéig, hogy megismerje a PSN-fiókja kitiltásának részletes feloldását bemutató lépéseket.

Miért tiltották be a PS4-fiókodat?

A Sony Computer Entertainment zéró toleranciát alkalmaz a platformjukon elkövetett helytelen magatartással szemben. A játékosok viselkedésére vonatkozó nagyon szigorú szabályok miatt Ön automatikusan betartja ezeket, amikor PSN-fiókot hoz létre, vagy játszik a konzoljukon. Ha kitiltották PS4-eden, a Sony Computer Entertainment valószínűleg küldött egy e-mailt a regisztrált e-mail-címedre, amelyben közli, hogy miért lett tiltva.

  Hogyan játssz 7 napot a halálig Linuxon

Ha azonban nem találja a levelet, az alábbiakban felsoroljuk a kitiltásának lehetséges okait:

 • A PlayStation magatartási kódexének megsértése
 • Gyűlöletbeszéd népszerűsítése
 • Játékosok zaklatása vagy zaklatása játék közben
 • Más játékosokkal szembeni diszkrimináció életkoruk, nemük, bőrszínük, szexuális irányultságuk és egyéb tényezők alapján
 • A hibák vagy hibák kihasználása
 • Csalás bármelyik játékban
 • Rosszindulatú programok, vírusok, férgek vagy kémprogramok terjesztése
 • Tiltott tevékenységekben való részvétel
 • Illegális szoftverek vagy hardverek használata, létrehozása vagy terjesztése
 • Mások megszemélyesítése
 • A PlayStation felé történő banki kifizetések leállítása

Feloldható a PSN-fiók tiltása?

Igen, lehetséges a PSN-fiók tiltásának visszavonása, de meg kell értenie a különbséget az állandó és az ideiglenes kitiltás között.

 • Ha ideiglenesen felfüggesztették PS4-fiókját, különféle módok segíthetnek a fiók kitiltásának feloldásában.
 • Ha azonban fiókját véglegesen kitiltották, akkor nincs mód újbóli helyreállítására.

Mennyi ideig tart a PSN-ről való kitiltás megszüntetése?

PSN-fiókjának kitiltásának időtartama attól függ, hogy a Sony mennyi ideig tiltotta le fiókját. A tilalom időtartamát a Sony által az Ön regisztrált e-mail címére küldött e-mail tartalmazza. Fiókja tiltása automatikusan feloldásra kerül a kitiltási időszak lejárta után. Nézze meg a beérkező levelek között az e-mail címet, hogy megtudja, mennyi ideig volt tiltva fiókja.

A PSN kitiltás végleges?

Nem, PSN-fiókja felfüggesztésének típusa teljes mértékben a Sony azon döntésétől függ, hogy deaktiválja fiókját. A Sony általában legalább 7 napra tiltja a felhasználókat, amely akár végtelen időtartamra is meghosszabbodik (állandó tiltás). A kitiltási időszak lejárta után fiókja azonnal feloldásra kerül. Végleges kitiltás esetén azonban semmit sem tehetünk a fiók tiltásának feloldására.

  15 nagyszerű Mac OS X terminálparancs, amelyet esetleg nem ismer

Miért van ideiglenesen felfüggesztve a PS4-fiókod?

Sok felhasználó fiókját kitiltják anélkül, hogy tudnák a felfüggesztés okát. Sajnos rossz hírünk van számodra, ha ezek közé a játékosok közé tartozol. Előfordulhat, hogy fiókját felfüggesztettük a PlayStation Network szolgáltatási feltételeinek és magatartási kódexének megsértése miatt. Az alábbiakban felsoroltuk a főbb jogsértéseket, hogy jobb képet alkothassunk:

 • Csalás játék közben a platformon
 • A gyűlöletbeszéd népszerűsítése
 • Más játékosok fenyegetése vagy zaklatása játék közben
 • Bármilyen diszkriminációban való részvétel más játékosokkal szemben koruk, nemük, bőrszínük, szexuális irányultságuk és egyéb tényezők alapján
 • Megpróbál előnyt szerezni a hibák vagy hibák visszaélésével
 • Rosszindulatú programok, vírusok, férgek vagy kémprogramok terjesztése
 • A PlayStation felé történő banki fizetések leállítása
 • Illegális/tiltott tevékenységekben való részvétel
 • Illegálisnak minősülő szoftverek vagy hardverek használata, létrehozása vagy terjesztése
 • Más játékosok megszemélyesítése

Fellebbezhetsz PSN-fiókod felfüggesztése ellen?

Igen, felveheti a kapcsolatot a PlayStation ügyfélszolgálatával, ha úgy gondolja, hogy fiókját tévesen tiltották vagy függesztették fel. Meg kell adnia egy üzenetet, amely a lehető legtöbb részletet tartalmazza fiókjával és a felfüggesztéshez vezető eseményekkel kapcsolatban. A Sony támogatási csapata megvizsgálja az ügyet, hogy kiderüljön, nem függesztették-e fel vagy tiltották-e ki fiókját tévesen.

Hogyan szerezheted vissza a kitiltott fiókodat PS4-en?

Ha a PSN-fiók tiltásának feloldására keresi a választ, a keresés itt véget ér. Felsoroltuk a PlayStation Network ügyfélszolgálatával való kapcsolatfelvétel lépéseit, amelyek segítségével visszaszerezheti PSN-fiókját:

1. Keresse fel a PlayStation támogatási oldalát a böngészőjében.

  Hol tárolják a Macek az iPhone biztonsági másolatait?

2. Kattintson a Fiók és biztonság lehetőségre.

3. Kattintson a Felfüggesztések elemre.

4. Hívja a megadott ügyfélszolgálati számot.

5. Meggyőzni a támogató csapatot, hogy megfelelő indokkal szüntesse meg a kitiltást.

Ha elég szerencséd van, a PlayStation Network ügyfélszolgálati csapata meg fogja győzni kérését, és néhány napon belül segít feloldani PSN-fiókját.

Megjegyzés: Ha számláját számlatartozás miatt felfüggesztették, a számlája a tartozás rendezése után azonnal visszaáll.

Hogyan lehet feloldani a PSN-fiók feltörését?

Nincs olyan közvetlen PSN-fiók feltörése, amely feloldhatná a tiltást a PS4-en. Azonban meggyőzheti a PlayStation támogatási csapatát, hogy szüntesse meg PSN-fiókja kitiltását, megemlítve a valódi és felelős okot. Ha biztosíthatja őket arról, hogy bármi is okozza a fiók kitiltását, a jövőben nem fog megismétlődni, akkor feloldhatják a kitiltást. Ennek a módszernek az esélye kicsi, de nem árt kipróbálni. Kövesse az alábbi lépéseket a PSN-fiók tiltásának feloldásához:

1. Lépjen a PlayStation támogatási oldalára.

2. Kattintson a Fiók és biztonság > Felfüggesztések fülekre.

3A. Az oldal alján keresse meg és hívja a megadott telefonszámot.

3B. A PlayStation támogatási csapatával is felveheti a kapcsolatot a következő e-mail-azonosítókon:

4. Közölje a számlafelfüggesztéshez vezető incidens hiteles okait.

Ha a támogatási csapat meggyőződik róla, visszakaphatja PSN-fiókját.

Mi történik, ha háromszor kitiltanak PS4-en?

A Sony nagyon komolyan veszi a Szolgáltatási feltételek és a közösségi irányelvek megsértését, és a lehető leghamarabb megteszi a megfelelő lépéseket. Fiókja valószínűleg végleges kitiltást kap, ha háromszor felfüggesztik egy PSN-fiókját. Ezenkívül nem kaphatja vissza fiókját.

***

Reméljük, hogy megtanulta a PSN-fiók tiltásának feloldását. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Következő cikkünkben tudassa velünk, milyen témáról szeretne tájékozódni.