Hogyan lehet blokkolni és feloldani valakit a Twitchen

Ha valaki az idegeidre megy a Twitchen, nagyon könnyű letiltani őt, hogy ne jelenjenek meg üzenetei a képernyőn.

Ha azonban véletlenül blokkolsz valakit, vagy elég jóindulatúnak érzed magad ahhoz, hogy adj valakinek egy második esélyt, kicsit bonyolultabb újra feloldani valakit.

Így lehet letiltani vagy feloldani valakit a Twitchen…

Hogyan lehet blokkolni valakit a Twitchen

A Twitch a videojátékok világának jelentős szereplőjévé vált, és ennek eredményeként sokféle embert vonzott. Remélhetőleg a legtöbb ember, akivel találkozni fog, barátságos lesz, de itt-ott mindig lesz furcsa troll.

Ha valaki idegesít a Twitchen, egyszerűen blokkolhatja: egyszerűen kattintson a Twitch nevére. Ha mobilt használ, a felugró felhasználói menüben a Blokkolás opciónak kell megjelennie.

Ha számítógépet használ, a felugró profilkártya jobb alsó sarkában lévő három pontra kell kattintania. Ezután kattintson a Blokkolás gombra [name].

  A 3 legjobb internetes rádióalkalmazás Linuxhoz

A Twitch gyorsan emlékezteti Önt arra, hogy egy letiltott személy mit tehet és mit nem. Röviden: ha letilt valakit, nem suttoghat, nem fogadhat, nem vehet fel barátként, és nem ajándékozhat Twitch-előfizetéseket a csatornájára.

Ha ez rendben van, kattintson a Letiltás gombra.

A Twitch nem súrolja vissza az adott személy üzeneteit, ezért ha valami különösen csúnya dolgot mondott, frissítse az oldalt, hogy törölje a csevegést és megszabaduljon a megjegyzéseitől.

Alternatív megoldásként beírhatja a /block parancsot [username] be a chatbe, hogy megszabaduljon tőlük.

Hogyan lehet feloldani az embereket a Twitchen: A legegyszerűbb módszer

Ha azonban fel akarsz oldani valakit, a dolgok bonyolultabbá válnak. Feloldhat valakit, ha rákattint a kártyájára, és kiválasztja a Blokkolás feloldása lehetőséget. De ez csak egy nagyon friss blokknál működik.

A probléma az, hogy ha már régen letiltotta az adott személyt, többé nem fogja látni az üzeneteit. Ha nem látja az üzeneteiket, nem kattintson a nevükre a blokkolás feloldásához!

Ha tudja, mi a felhasználó pontos neve, beírhatja a /unblock parancsot [username] hogy visszahozza őket. Ha azonban nem emlékszik a nevükre, további munkát kell végeznie.

  Hogyan forradalmasítja a virtuális valóság a játékipart

Hogyan lehet feloldani az embereket a Twitchen a beállítások segítségével

Ha fel szeretne oldani valakit a Twitchen a számítógépén, tegye a következőket:

 • Kattintson a profiljára a jobb felső sarokban, majd kattintson a Beállítások lehetőségre.
 • Kattintson a Biztonság és adatvédelem fülre a tetején. Ezután görgessen le az Adatvédelem részhez, majd keresse meg a Letiltott felhasználók részt.
 • Kattintson a Letiltott felhasználók megjelenítése lehetőségre. A Twitch ezután betölt egy listát mindenkiről, akit letiltott, és azt a dátumot, amikor letiltotta őket.
 • Kattintson a feloldani kívánt felhasználó melletti Feloldás gombra.
 • A Twitch azonnal elmenti a változtatásokat, és eltávolítja a felhasználót a tiltólistáról.

  Hogyan lehet feloldani az embereket a Twitch alkalmazásban

  Ha androidos telefont használ, gyorsan rájön, hogy valakinek a hivatalos Android-alkalmazáson keresztüli feloldása hatalmas fájdalommal járhat. Ennek az az oka, hogy furcsa módon az Android-alkalmazásból hiányzik egy olyan funkció, amely az iOS verzióval rendelkezik.

  Itt vannak a legjobb módszerek az emberek blokkolásának feloldására a Twitchen iOS és Android rendszeren…

  Az emberek blokkolásának feloldása iOS rendszeren

  Ha iOS-t használ, szerencséje van. A következőképpen oldhatja fel valakinek a letiltását:

    Háttér megváltoztatása a Teamsben
 • Csak indítsa el az alkalmazást, és koppintson a profilképére a bal felső sarokban.
 • Ezután érintse meg a Beállítások, majd a Biztonság és adatvédelem elemet.
 • A letiltott felhasználók megtekintéséhez görgessen le az oldal aljára. Ezután eltávolíthat egy felhasználót a blokkolt listáról, ha megérinti a Feloldás lehetőséget a felhasználó nevének jobb oldalán, ha ismét üzeneteket szeretne kapni tőlük.
 • Hogyan lehet feloldani az embereket az Androidon

  Ha Androidot használ, akkor láthatja, hogy szóról-szóra követheti a fenti utasításokat, egészen addig a pontig, amíg a blokkolt felhasználók listájának meg kell jelennie. Furcsa módon a blokkolt felhasználók listája soha nem került át az iOS-ből.

  Mint ilyen, egy gyors és problémamentes módja annak, hogy feloldjon valakit Androidon, ha a Twitch asztali webhelyét használja eszközén. Csak lépjen a Twitch-re, és töltse be a webhely asztali verzióját (itt található egy útmutató arról, hogyan tekintheti meg bármely webhely asztali verzióját). Ezt követően kövesse a fenti lépéseket a Twitch-felhasználók letiltásának feloldásához a beállításokon keresztül.

  Ha nem szeretné használni ezt a módszert, javasoljuk, hogy jelentkezzen be Twitch-fiókjába számítógépen, hogy kezelje a letiltott felhasználók listáját.

  Az emberek jobb kezelése a Twitchen

  Ha valaki az idegeidre megy, gyorsan és egyszerűen blokkolhatod a Twitchen. Ha később úgy dönt, hogy feloldja a blokkolást, akkor egyszerűen és gyorsan megteheti – mindaddig, amíg nem Androidot használ.