Hogyan készítsünk webhelyet a telefonról

Sokan csatlakoznak az internethez, csak okostelefonnal rendelkeznek, személyi számítógép nélkül. Míg egyes könyvtárak és internetkávézók ingyenes számítógép-hozzáférést kínálnak, ez könnyebb, ha bármikor hozzáférhet a szükséges eszközökhöz. Ha webhelyet szeretne indítani, az itt tárgyalt szolgáltatások teljesen működőképes mobil webalkalmazásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik webhelyének teljes egészében a telefonjáról történő létrehozását, közzétételét és szerkesztését.

A jó része annak, hogy mindezt online csinálja, az az, hogy munkáját a használt szolgáltatás menti, így ha részletesebb változtatásokat kell végrehajtania egy nyilvános számítógépen, bejelentkezhet fiókjába, és folytathatja a munkát.

Tartalomjegyzék

Hajrá apa

GoDaddyé A webhelykészítő közvetlenül a webhelyükről működik. Számos témát kínálnak – amelyeknek minden részét szabadon szerkesztheti –, és előnézeti verziójuk van a webhely mobil és asztali verzióihoz. Ne várjon teljes testreszabást vagy kivételes mobilélményt, de meglehetősen egyszerű némi módosítással a kívánt megjelenésre varázsolni webhelyét.

  A Gkill használata a Linuxon futó problémás programok leállítására

Az egyes elemek szerkesztésével módosíthatja a stílust, új szakaszokat adhat hozzá minden oldalhoz, és több oldalt is beállíthat a tetején található menüsorral.

Még egy egészen alap blogmegoldásuk is van a tartalom egyszerű frissítéséhez, amit külön oldalra lehet tenni.

WordPress

WordPress az online blogok királya, tökéletes olyan oldalakhoz, amelyeknek rendszeresen frissített tartalomra van szükségük, és mobilszerkesztőjük is van. Az alapértelmezett téma alap és tiszta, de testreszabható vagy lecserélhető bármely más WordPress témával. Az oldalak kezelése egyszerű, a bejegyzésszerkesztő pedig remekül használható egy mobilalkalmazásban.

Webhelyének közzététele is egyszerű; Kevesebb, mint tíz perc alatt beállítottunk egy alapvető blogot, és elindult.

  Hogyan nézzünk tévét barátaival a Hulu Watch Party segítségével

Alapszintű ingyenes tárhelyet és ingyenes .wordpress.com domaint kínálnak. Az ingyenes oldal WordPress márkájú lesz. A csomag kifizetése eltávolítja a márkajelzést, és prémium domaint kap.

Weebly

Weeblyé A mobilszerkesztő natív alkalmazást használ, amelyet letölthet az App vagy a Google Play Áruházból, ami azt jelenti, hogy offline módban szerkesztheti webhelyét, majd közzéteheti a módosításokat, amikor újra online lesz. Az e-kereskedelemre összpontosítanak, és ingyenesek az alapvető webhelyek számára, de havi fizetést követelnek meg, ha termékeket szeretne eladni a webhelyén.

Fotó szerzői: Kostenko Maxim/Shutterstock