Hogyan készítsünk terrakottát a Minecraftban

A Minecraft építőelemek széles választékát kínálja, amelyek segítségével bázist készíthet. Lehetnek egyszerű kőtömbök, vagy lehetnek betontömbök, amelyek festéssel esztétikusabb megjelenést biztosítanak a szerkezeteknek. Nem a beton az egyetlen tömb, amelyet befesthet és felhasználhat az építőiparban. Van terrakotta is.

Terrakotta a Minecraftban

A terrakotta agyagból készül a Minecraftban. Az agyag tömb formájában fordul elő, és sekély tavakban is megtalálható. Általában ez a tó második vagy harmadik rétege. Meglehetősen nagy vénákban fordulhat elő, de a legtöbb véna kicsi.

A terrakotta Minecraftban való készítéséhez szüksége van;

Szerezzen agyagtömböt

Agyagtömb beszerzéséhez ki kell bányásznia. Bányászatkor agyaggolyókat dob ​​le. Ezután agyagtömböt építhet az agyaggolyókból. Négy agyaggolyóra van szüksége egy agyagblokk felépítéséhez.

Az agyag bányászásához sekély medencékben keresse. Szürkés színű, bármilyen típusú lapáttal bányászható. Törje össze, mint egy homok- vagy kosztömböt. Gyűjtsd össze az agyaggolyókat.

Kézműves agyagblokk

Most, hogy vannak agyaggolyóid, készíthetsz agyagtömböt.

Nyissa ki a kézműves asztalt.
Helyezze a négy agyaggolyót egy 2×2 formába.
Gyűjtsd össze az agyagtömböt.

Készíts terrakottát a Minecraftban

A terrakotta kemencében készül.

Nyissa ki a kemencét.
Helyezzen üzemanyagot az üzemanyag-nyílásba (szén, fa, hínár stb.)
Helyezze az agyagtömböt az olvasztónyílásba.
Gyűjts össze egy terrakotta blokkot.

Haldokló terrakotta

A terrakotta a betonhoz hasonlóan festhető. Egy terrakotta blokk festéséhez szüksége van a választott festékre és 8 terrakotta blokkra.

Nyissa ki a kézműves asztalt.
Helyezze a festéket a középső cellába, azaz a második sor második cellájába.
Helyezzen terrakotta blokkot az összes többi cellába.
Gyűjtsük össze a festett terrakottát.

Következtetés

A terrakotta ugyanolyan robbanásálló, mint a kő. Sok időbe telik, amíg elég egy egész házat felépíteni, még akkor is, ha az otthon kicsi. Ha ambiciózus vagy, egy egész otthont/bázist készíthetsz belőle, de még sokáig fogsz agyag után kutatni. Előfordulhat, hogy több utat is meg kell tennie, mivel az agyaggolyókat csak 16-os halmokba lehet halmozni, szemben a 64-es halmokkal, ami a legtöbb Minecraft blokknál megszokott. Miután befestett egy terrakotta tömböt, nem tudja megváltoztatni a színét. Célszerű néhány tömbön megnézni, milyen színt kapsz, mielőtt mindent megfestenél.