Hogyan készítsünk téglákat a Minecraftban

A Minecraftnak sok-sok építőeleme van. Szó szerint bármilyen fa és/vagy kő használható ház építéséhez. A fa és a kő a természetben előfordul, és a legkönnyebben beszerezhető. A fa nem olyan erős, mint a kő, és ha kúszóállóvá akarja tenni az alapot, akkor olyan anyagból készítse, amely maximális robbanásállósággal rendelkezik.

Téglák a Minecraftban

A téglák a legjobb, leginkább robbanásálló anyagok közé tartoznak, amelyeket a Minecraftban találhat. Esztétikusak is. Sajnos a tégla a természetben nem fordul elő. Ki kell készíteni őket, és elég sok anyagot kell összegyűjteni. A téglák téglablokkok készítésére használhatók. A téglablokkokból otthont lehet készíteni a Minecraftban.

Amire szükséged van

Ahhoz, hogy téglákat készítsen a Minecraftban, szüksége van;

Egy kemence
Tüzelőanyag a kemencébe (szén, fa, hínár)
Agyaggolyók

Szerezzen agyaggolyókat

Az agyaggolyókat agyagtömbökből bányászják. A tavak partjain agyagtömbök fordulnak elő. Lapáttal széttörhetsz egy agyagtömböt, és agyaggolyókat kapsz. Az agyaggolyók 16 db-os halomba helyezhetők.

Vizuálisan nehéz lehet azonosítani egy agyagtömböt, mivel szinte mindig víz alatt lesz, de szürkés árnyalatú, és textúrája eltér a homokétól.

Hogyan készítsünk téglákat a Minecraftban

Miután összegyűjtötte agyaggolyóit, elkezdheti a téglakészítést.

Nyissa ki a kemencét.
Helyezze az üzemanyagot a kemencébe.
Helyezze az agyaggolyókat az olvasztó cellába.
Várja meg, amíg a folyamat befejeződik, és kap egy téglát.
Ismételje meg annyi téglára, amennyit szeretne készíteni.

téglák a Minecraftban

Készítsen téglablokkot

Ha téglablokkot szeretne készíteni, akkor négy téglára van szüksége.

Nyissa ki a kézműves asztalt.
Helyezzen egy téglát egy 2×2-es formába.
Gyűjtsük össze a téglablokkot.

Következtetés

A téglák virágnövények készítésére is használhatók. Virágokat és facsemetéket helyezhet el egy virágnövény belsejében. Nem sok haszna van, csak dekoratív. A téglák Java és Bedrock/Windows 10 verzióban is elérhetők. A téglaház készítésének legnehezebb része a szükséges agyag beszerzése. Az agyag gyakori, de nem fordul elő túl nagy erekben vagy darabokban. Sőt, négy téglára van szükség, és kibővítve négy agyaggolyóra egy téglablokk megépítéséhez. Ha mindezt összeadja, hosszú-hosszú ideig agyagbányászatot végezhet, ha téglaházat szeretne.