Hogyan készítsünk papírt a Minecraftban

A papír egy hihetetlenül fontos, többcélú elem a Minecraftban. Könyvek készítésére használják, amelyek elengedhetetlenek egy varázsasztal elkészítéséhez. Elvarázsolhat könyveket, és amikor ravaszkodó asztalban használják, lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy különböző típusú varázslatokat alkalmazzanak az objektumokon. A papírt a könyvek mellett térképkészítésre, térképészeti asztal készítésére és tűzijáték készítésére is használják.

Papír a Minecraftban

A papír természetesen megtalálható hajóroncsokban, erődökben és falvakban. A falvak az egyetlen közös építmény a Minecraftban, míg az erődítményeket és a hajóroncsokat nehezebb megtalálni. A jó hír az, hogy a papírt hihetetlenül könnyű elkészíteni. Sokkal jobb saját kezűleg papírt készíteni, mint a ládákban keresni.

  Mi az a „vegyes tartalom”, és miért blokkolja a Chrome?

Készítsen papírt a Minecraftban

Papír készítéséhez Minecraftban szüksége van;

Egy kézműves asztal
cukornád: 3

Cukornád megszerzése

A cukornád természetesen előfordul a Minecraft túlvilágában. Ez gyakori, és a cukornád „eltöréséhez” csak a kezed kell. Szó szerint bármi, amivel feltörhet egy blokkot, felhasználható cukornád törésére.

A cukornád a víz közelében található. Lehet kis tavak mellett vagy a tenger mellett. Csak homoktömbökön generál. Ha olyan vizet lát, amelyben nincs homok, ott nem talál cukornádat. Monumentálisan kicsi az esélye annak, hogy cukornád nő a talajon, de ennek olyan kicsi az esélye, hogy csak homoktömböket és vízforrásokat vegyen figyelembe, amikor cukornádszárat keres.

Keressen homoktömböket a víz körül, mind a szárazföldön, mind a tenger közelében. A cukornád „szárban” érkezik. A szár minden szegmense egy cukornádat ejt. Egy 3-4 szeletű szárból 3-4 cukornád lesz. Az alábbi képen 2, 3 és négy szegmens magas szárak láthatók.

  A levelezési beállítások konfigurálása iPhone és iPad készüléken

cukornád minecraft

Egyetlen cukornádszálat is felhasználhat több cukornád termesztéséhez. Ültesd be egy homoktömbbe, és megnő. Ha van 3 cukornád, készíthetsz papírt.

Készítsen papírt a Minecraftban

Papír készítés a Minecraftban;

Nyissa meg a Crafting Table-t.
Helyezzen egy cukornádat a középső sor minden cellájába.
Gyűjts papírt.

Három cukornáddarabból 3 papírdarab lesz.

papír minecraft

Következtetés

A térképek és a varázstáblák a játékosok által a játékban használt legfontosabb elemek közé tartoznak. Mindkét elem elkészítéséhez papírra van szükség. Ha esztétikus blokkokat szeretne hozzáadni Minecraft otthonához, létrehozhat könyvespolcokat, amelyekhez ismét papírra van szükség. A papírt transzparensek készítésére is használják, amelyek egy másik esztétikai blokk. A papír évek óta a Minecraft része, és az alkalmazás Java és Bedrock/Windows 10 verzióján is elérhető.

  Rögzítsen képernyőképeket, és mentse el őket kiváló minőségű GIF-ként