Hogyan készítsünk névtelen Instagram-fiókot

Az Instagram az egyik legnépszerűbb közösségi média platform, amelyet világszerte használnak. Számos felhasználó tölt idejük nagy részét görgetéssel és tekercsek nézésével az Instagramon, de néhányan aggódunk privát feltöltött adataink, például bejegyzéseink, képeink és történeteink biztonsága miatt is. A probléma megoldása egy névtelen Instagram-fiók vagy egy hamis Instagram-fiók használata. Sok felhasználó használja ezeket a hamis fiókokat magánéletének védelme érdekében. Továbbá, ha szeretné tudni, hogyan hozzon létre névtelen Instagram-fiókot, maradjon velünk a végéig! Hasznos útmutatót mutatunk be, amely megtanítja Önnek, hogyan hozhat létre és használhat Instagram-író fiókot.

Hogyan készítsünk névtelen Instagram-fiókot

Névtelen fiókot hozhat létre, ha privát fiókra vált, vagy hamis fiókot hoz létre az Instagramon. Folytassa az olvasást, hogy megtalálja azokat a lépéseket, amelyek részletesen elmagyarázzák ugyanezt, hasznos illusztrációkkal a jobb megértés érdekében.

Mit jelent az Anonymous az Instagramon?

Az Anonymous olyan személyt vagy dolgot jelent, akinek a neve nem ismert vagy nem hozták nyilvánosságra. Az anonim Instagram-fiókokhoz hasonlóan a személyes adatokhoz (például e-mailekhez és mobilszámokhoz) nem kapcsolódó fiókokat névtelen fiókoknak nevezzük. Ezek a fiókok nem tartalmaznak semmilyen információt a tulajdonosukkal kapcsolatban, és írószámot vagy hamis e-mailt használnak a fiókok létrehozásához.

Lehetséges névtelen Instagram-fiókod?

Igen, lehetséges névtelen Instagram-fiókod. Sok felhasználó, aki aggódik az adatbiztonsága miatt, névtelen Instagram-fiókot hoz létre. Számos módja van anonim Instagram-fiók létrehozásának, amelyeket ebben a cikkben fog megtudni.

  Az Instagram Stories használata

Megtekintheti az anonim Instagram-fiókot?

Nem. Az anonim fiókok többnyire magánjellegűek, ami azt jelenti, hogy a fióktulajdonos adatai, például neve, e-mail címe vagy profilképe nem jelennek meg nyilvánosan. Megtekintheti egy névtelen Instagram-fiók felhasználónevét, amely szintén elsősorban hamis. Tehát lehetetlen információt szerezni egy névtelen Instagram-fiókról.

Névtelenül meg tudod nézni az Insta Storyt?

Valószínűleg igen, az Insta történetet névtelenül tekintheti meg, anélkül, hogy a felhasználó tudomást szerezne róla. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a módokat, amelyekkel névtelenül megtekintheti valaki történetét:

  • Használjon névtelen Instagram-fiókot.
  • Az Instagram automatikusan előtölt több történetet, hogy gyorsan megtekinthesse a történeteket, még akkor is, ha nincs megbízható Wi-Fi- vagy adatkapcsolata. Bekapcsolhatod a Repülőgép módot a mobilodon, és megtekintheted az Instagram előre feltöltött történetet anélkül, hogy értesítenéd a posztert a történetről. Ne feledje, hogy csak néhány előre betöltött történetet nézhet meg, nem az összeset.

  • Használhat harmadik féltől származó alkalmazást vagy webhelyet, például az InstaStories-t. Ez az oldal csak nyilvános fiókokhoz működik, amelyekhez jelenleg valahogy nem lehet hozzáférni.

Lehet névtelen Instagram-fiókod?

Igen, létrehozhat és birtokolhat névtelen Instagram-fiókot.

Hogyan készítsünk névtelen Instagram-fiókot?

Ha Ön olyan személy, aki az Instagramot használja, és aggódik az adatbiztonság miatt, akkor a névtelen Instagram-fiók használata a legjobb megoldás. Az alábbiakban felsorolunk néhány módszert az anonim Instagram-fiók létrehozására:

1. módszer: Kapcsolja be a Privát fiók módot

Az Instagram rendelkezik egy olyan funkcióval, amely lehetővé teszi a fiók privát beállítását. Ha a fiókod privát, csak a követőid láthatják az Instagram-fiókodba feltöltött összes bejegyzést, történetet és frissítést. Ez a módszer nem okoz gondot egy névtelen fiók létrehozása, és megjeleníti a feltöltött adatokat az Ön által jóváhagyott felhasználóknak. Instagram-fiókja priváttá tételéhez kövesse az alábbi utasításokat:

1. Nyissa meg az Instagramot eszközén, és érintse meg a profil ikont a képernyő jobb alsó sarkában.

2. Ezután érintse meg a hamburger ikont a jobb felső sarokban.

3. Érintse meg a Beállítások opciót.

4. Ezután érintse meg az Adatvédelem opciót.

5. Kapcsolja be a Privát fiók opció kapcsolóját.

6. Ezután érintse meg a Váltás privátra opciót a megerősítéshez.

2. módszer: Hamis Instagram-fiók létrehozása

A hamis Instagram-fiókok szintén Finsta, és általában bármely felhasználó használja az Instagram használatához anélkül, hogy az adatvédelemre gondolna. A hamis vagy névtelen Instagram-fiók létrehozásának lépései a következők:

1. Indítsa el az Instagram alkalmazást eszközén.

2. Érintse meg a profil ikont > hamburger ikonra.

3. Érintse meg a Beállítások pontot.

4. Lapozzon lefelé, és érintse meg a Fiók hozzáadása vagy váltása elemet.

5. Érintse meg a Fiók hozzáadása elemet az ábrán látható módon.

6. Érintse meg az Új fiók létrehozása pontot.

7. Adjon meg egy felhasználónevet, és érintse meg a Tovább gombot.

8. Ezután írjon be egy jelszót, és érintse meg a Tovább gombot.

9. Érintse meg az Új telefon vagy e-mail hozzáadása gombot.

10. Most adja meg telefon- vagy e-mail azonosítóját, és érintse meg a Tovább gombot.

Megjegyzés: Kapcsolatfelvételi adataihoz használjon ál e-mail címet és telefonszámot. Ellenkező esetben az Instagram visszaállítja az előző fiókjából származó információkat.

11. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a fiók létrehozásának sikeres befejezéséhez.

Hamis fiók létrehozása után győződjön meg arról, hogy ezt a fiókot nem kapcsolja össze semmilyen más közösségi médiával vagy telefonja névjegyzékével. Ez megakadályozza, hogy a Facebook-fiókoddal és mobilszámoddal rendelkező felhasználók megtaláljanak az Instagramon.

Hogyan növekszünk névtelen Instagram-fiókot?

Az anonim Instagram-fiókoknak néhány követővel kell rendelkezniük, hogy a fiókok kevésbé legyenek gyanúsak. Néhány pont, amelyeket szem előtt kell tartani, hogy az anonim Instagram-fiókot organikusan fejleszthesd:

  • Tegyen közzé többet, és az Instagram algoritmusa szerint a barátoktól vagy családtagoktól származó bejegyzések megjelennek a hírfolyam tetején, és jó minőségű tartalmat töltenek fel.

  • Rendszeresen tegyen közzé tekercseket, történeteket és bejegyzéseket, hogy leköti a követőit.

Így készíthet névtelen Instagram-fiókot.

Hogy hívják a titkos Instagram-fiókot?

A titkos Instagram-fiók hamis Instagram-fiókként is ismert, röviden Finsta néven.

Használhatsz hamis nevet az Instagramon?

Igen, használhat hamis felhasználónevet az Instagramon, mert az Instagram nem ellenőrzi a felhasználónevet. Ezenkívül az Instagram rendelkezik egy funkcióval a felhasználónevek megváltoztatására.

Nyomon követhető egy hamis Instagram-fiók?

Igen. A hamis fiókokat általában hamis e-mailekkel és mobilszámokkal regisztrálják. A sok rendelkezésre álló eszköz és technológia miatt nehéz, de lehetséges egy hamis Instagram-fiókot nyomon követni. Ha többet szeretne megtudni róla, olvassa el útmutatónkat: Hogyan lehet megtudni, ki készített hamis Instagram-fiókot.

Hogyan készíthet Instagram Burner fiókot?

Az Instagram-író fiók megegyezik a hamis Instagram-fiókkal, a Finstával és egy névtelen Instagram-fiókkal. Az Instagram-író fiókok létrehozásának lépései a következők:

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást.

2. Érintse meg a profil ikon > hamburger ikon > Beállítások elemet.

3. Húzza lefelé az ujját, és érintse meg a Fiókok hozzáadása vagy váltása elemet.

4. Érintse meg a Fiók hozzáadása > Új fiók létrehozása menüpontot.

5. Adja meg a kívánt felhasználónevet és jelszót, majd érintse meg a Tovább gombot.

6. Érintse meg az Új telefon vagy e-mail hozzáadása gombot.

7. Most adja meg áltelefonját és e-mail azonosítóját.

8. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat Instagram-író fiók létrehozásához.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és megértette, hogyan működik egy névtelen Instagram-fiók, és hogyan hozhat létre hamis Instagram-fiókot. Továbbá, ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, nyugodtan ossza meg velünk. Azt is tudassa velünk, hogy mit szeretne ezután tanulni az alábbi megjegyzések részben.