Hogyan készítsünk közeli barátlistát az Instagramon

A legtöbben Instagramot használnak, és azok, akik aktívak maradnak a társaságban, szeretik közzétenni mindennapi eseményeiket az IG-n. Nem számít, mennyire jók vagy rosszak. Néhány felhasználó azonban kissé félénk, de továbbra is szeretne a közösségi médiában lenni, és nem akarja megosztani eseményeit a világgal. Ezenkívül azt akarják, hogy csak néhány ember tudjon róla, például csak a követőik. Azoknak a felhasználóknak, akik nem érzik jól magukat, és csak néhány ilyen felhasználóval szeretnék megosztani eseményeiket, az Instagram rendelkezik a Közeli barátok lehetőséggel. A Close Friends on Instagram egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy embereket adjon hozzá közeli ismerősei listájához, vagy távolítsa el őket onnan. És amikor megosztasz bármilyen történetet vagy tekercset, dönthetsz úgy, hogy csak azokkal osztod meg, akik szerepelnek a közeli barátok listáján, mivel a listán kívüli személy nem tud róla. Ez a cikk elvezeti Önt ahhoz, hogy miként készítsen közeli barátlistát az Instagramon, és hogyan adjon hozzá barátokat. Segít abban is, hogy megtudja, mit jelent, ha valaki felveszi Önt közeli barátai közé az Instagramon, és hogyan vehet fel ismerősöket a listára. Tehát, ha tudni szeretné, hogy lehet-e több Instagram közeli barátlistája vagy sem, olvassa tovább!

Hogyan készítsünk közeli barátlistát az Instagramon

A közeli barátok funkció használatához nem kell engedélyeznie azt. Alapértelmezés szerint engedélyezve van az Instagram alkalmazásban. Csak az ismerőseidet kell hozzáadnod ehhez a listához. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy valójában mi is a közeli barátok listája, és hogyan működik a használatának minden előnyével, ez a cikk segít ebben. Olvasson tovább, hogy részletesen megtudja, hogyan lehet közeli barátokat szerezni az Instagramon, a jobb megértés érdekében hasznos illusztrációkkal.

Mi az a közeli barátok listája az Instagramon?

A közeli barátok listája az Instagramon olyan személyek listája, akik bizonyos felhasználók számára nagyon különlegesek, és a felhasználó csak ezekkel a barátaival szeretne megosztani néhány különleges emléket vagy eseményt az Instagramon. Az Instagramon minden felhasználó megkapja a közeli barátok lehetőségét, amely alapértelmezés szerint létrejött, de üres. Más felhasználókat is hozzáadhat a listához, vagy törölheti a felhasználókat a listáról. Bárkit felvehet a közeli barátok listájára; lehet az a személy, akit követ, vagy akit nem követ. A közeli Instagram-barátaidat csak te láthatod és kezelheted, és senki más nem férhet hozzá a profiljukból. Tehát ezt jelenti egy közeli barátlista az IG-n.

  Hogyan lehet minősített Salesforce-adminisztrátor 2022-ben

Mit jelent, ha valaki felvesz téged a közeli barátok listájára?

Ha valaki felveszi Önt a közeli barátai listájára, az azt jelenti, hogy Ön az a személy, aki a legjobb barátja, vagy akivel szeretne megosztani bizonyos emlékeket vagy eseményeket mások elől bujkálva. Az Instagramon bárki létrehozhat egy listát közeli barátairól, amely akár egy személyt, akár tetszőleges számú embert tartalmazhat. Csak te irányíthatod közeli ismerőseid listáját, adj hozzá annyi embert, amennyit csak akarsz, és szükség esetén eltávolíthatod őket. Ha eltávolít valakit a közeli ismerősök listájáról, azzal nem távolítja el őt a követői listájáról, vagy nem törli a követését. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy már nem szerepelnek a közeli barátaid listáján. Ez azt jelenti, hogy valaki felveszi Önt a közeli ismerőseinek listájára, és eltávolít róla.

Tudják az Instagram közeli barátai, hogy közeli barátok?

Igen, csak egy forgatókönyvön keresztül tudhatja meg, hogy szerepel-e valaki közeli ismerőseinek listáján az Instagramon. Mivel az Instagram nem értesíti a felhasználókat, ha felkerülnek a közeli barátok listájára vagy törlik őket az Instagram közeli ismerőseinek listájáról, csak egy módon lehet tudni róla. Megtanulhatja a történetek vagy tekercsek segítségével, amelyeket a felhasználók közzétesznek az Instagramon. Tegyük fel, hogy egy Instagram-felhasználó közeli ismerőseinek listáján szerepel, és ha a barátja bármilyen történetet vagy Reel-t közzétesz, és csak a közeli barátoknak osztja meg, a közeli barátok listáján szereplő összes felhasználó lásd a zöld színű külső gyűrűt a barátod történetén a Story fülön. Mert a sztori zöld színű külső gyűrűje azt jelzi, hogy a személy csak azokkal osztotta meg a történetet vagy tekercset, akik az Instagram közeli barátai listáján szerepelnek.

Csatlakozhatsz valaki közeli barátlistájához az Instagramon?

Nem, egyedül nem csatlakozhat valaki közeli barátlistájához az IG-n. Az Insta nem hoz létre közeli barátok listáját; csak a közeli barátok funkciót biztosítja a felhasználók számára. Ez a felhasználótól függ, aki kezeli a barátlistáját. Létrehozhatod saját közeli barátok listáját az Instagramon, és rajtad kívül senki sem láthatja vagy szerkesztheti. Nincsenek olyan kritériumok, amelyeknek ha megfelelsz, felkerülhetsz valaki közeli barátlistájára. Ez teljesen attól függ, hogy ki irányítja. Most már tudod, hogy csatlakozhatsz-e valaki közeli barátlistájához az IG-n vagy sem.

  A Docker-tároló felügyelete és kezelése egyszerű ezzel a 8 CLI-eszközzel

Hogyan készítsünk egy közeli barátlistát az Instagramon és adjunk hozzá barátokat?

Közeli barátok listájának létrehozásához és barátok hozzáadásához kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa el az Instagram alkalmazást Android és iOS eszközöket.

2. Érintse meg a Profil fület a képernyő jobb alsó sarkában.

3. Érintse meg a hamburger ikont a képernyő jobb felső sarkában.

4. Érintse meg a Close Friends opciót a felugró menüben.

5. Érintse meg a keresősávot, és keresse meg a kívánt felhasználónevet.

6. Válassza ki a profilt, és érintse meg a Kész opciót, hogy hozzáadja az adott személyt az IG közeli barátai listájához.

Így készíthet közeli barátok listáját az Instagramon, és hozzáadhat barátokat az Instagramon lévő közeli barátok listájához.

Hogyan távolíthatunk el embereket a közeli barátok listájáról?

Ha tudni szeretné, hogyan távolíthat el embereket az IG közeli ismerőseinek listájáról, kövesse az alábbi lépéseket:

Megjegyzés: Győződjön meg arról, hogy az Instagram alkalmazás legújabb verzióját használja.

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást, és érintse meg a Profil fület a képernyő jobb alsó sarkában.

2. Érintse meg a hamburger ikont a képernyő jobb felső sarkában.

3. Érintse meg a Close Friends opciót a felugró menüben.

4. Érintse meg a kiválasztott profilt a kijelölés megszüntetéséhez és a listából való eltávolításához.

5. Érintse meg a Kész gombot a folyamat megerősítéséhez.

Így távolíthatsz el embereket az Insta közeli barátaid listájáról.

Hány közeli barátod lehet az Instagramon?

Annyi közeli barátot adhat hozzá, amennyit csak akar, mert nincs korlátozás a közeli barátok hozzáadására. Csak a követői listájáról vagy a következő listáról vehet fel embereket közeli ismerősei közé az Instagramon. Csakúgy, mint személyek hozzáadásával, eltávolíthatja őket a közeli barátok listájáról. Mindezeket a műveleteket a hozzáadott vagy eltávolított felhasználók értesítése nélkül hajtják végre. Te vagy az egyetlen személy, aki megtekintheti és kezelheti a közeli barátok listáját, és senki más. Most már tudod, hány közeli barátod lehet az Instagramon.

Honnan tudhatod, hogy rajta vagy-e valaki közeli ismerőseinek listáján?

Nem kap értesítést, ha valaki felvesz a közeli ismerőseinek listájára az Instán. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy megtudja, szerepel-e valaki közeli ismerőseinek listáján:

  Hogyan lehet offline állapotban megjelenni egy kiszolgálón a Discordban

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást eszközén.

2. Keresse meg a történetet egy zöld körrel körülötte. Ha a külső gyűrű zöld színű, az azt jelenti, hogy rajta vagy az adott személy közeli barátai listáján.

Megjegyzés: A zöld színű külső történetgyűrű csak akkor jelenik meg, ha a személy megosztja történetét közeli barátaival.

Így tudhatod, hogy rajta vagy-e valaki közeli baráti listáján az IG-n vagy sem.

Lehet több közeli barátlistája az Instagramon?

Nem, nem lehet több közeli barátlistája az Instagramon. Több IG közeli barátja lehet, és több barátlistája is lehet az Instagramon, például kedvencei és közeli barátai. De te és senki az Instagramon nem készíthetsz több közeli barátlistát. Az Instán csak egy közeli barátok listája található, és ha akarod, bármikor felvehetsz vagy eltávolíthatsz bárkit a listádról. A közeli barátok listája azokat tartalmazza, akik a legközelebb állnak hozzád, és csak velük szeretnél megosztani bizonyos bejegyzéseket, történeteket vagy tárcsákat, és nem más követőiddel az IG-n.

Látod valaki közeli barátait az Instagramon?

Nem, nem láthatja valaki közeli barátait az IG-n. A közeli barátok listáját csak az IG-fiókján keresztül tekintheti meg az IG-n. Mivel nem látja valaki közeli ismerőseinek listáját, nem tudja megállapítani, hogy ugyanazon a listán szerepel-e vagy sem. Ha valaki az Instagramon felveszi Önt közeli ismerőseinek listájára, vagy eltávolít a közeli ismerőseinek listájáról, nem kap értesítést arról, hogy az adott személy közeli barátjaként vett fel. És mivel nem kap értesítést, nem fogja tudni eldönteni, hogy szerepel-e a közeli barátok listáján vagy sem.

***

Reméljük, hogy megtanulta, hogyan csatlakozhat közeli barátaihoz az Instagramon. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Következő cikkünkben azt is tudassa velünk, hogy milyen témáról szeretne tájékozódni.