Hogyan készítsünk kőtéglát a Minecraftban

A Minecraft egy nyitott világ, ahol bármit építhetsz, amit csak akarsz. Sok a képzelet, de sok különböző blokktípus áll a rendelkezésére, hogy kastélyt, szélmalmot, erődöt, otthonokat, városokat stb. építsenek. A tömbök, és ezek sokfélesége részletezi, és építkezésre késztet. reálisabbnak tűnjön.

kőtégla minecraft

Kőtéglák a Minecraftban

A kő az egyik leggyakrabban megtalálható blokk a Minecraftban. Ha csákánnyal bányásznak, macskakövet kapsz. Megszagolhatod a macskakövet, hogy követ kapj, vagy engedheted, hogy a láva a víz tetejére folyjon, hogy tömböket képezzen belőle, bár ezeket elhelyezni hihetetlenül nehéz. Ha van egy csákányod a Silk Touch varázslattal, akkor azzal közvetlenül is bányászhatsz követ. Van egy másik blokk, amely kőből készült, az úgynevezett kőtéglák.

A Minecraft kőkockái a játékon belüli szerkezetekben fordulnak elő, és kialakíthatók. Ha kőtéglát szeretne bányászni, használhat csákányt. Magától értetődik, hogy a kőtéglát saját kezűleg sokkal egyszerűbb elkészíteni.

Készítsen kőtéglát a Minecraftban

Kőtéglák készítéséhez szüksége van;

Egy kézműves asztal
Kő (4 kőtömb 4 kőtéglát eredményez)

Követ szerezni;

Gyűjtsön macskakövet a föld alatt talált követ törésével.
Gyűjts szenet, miközben macskakövet bányászol.
Nyissa ki a kemencét.
Helyezze a macskakövet az olvasztó cellába.
Helyezze a szenet az üzemanyagcellába (bármilyen tüzelőanyagot használhat).
Gyűjtsd össze a követ.

Kőtéglák készítéséhez;

Nyissa ki a kézműves asztalt.
Helyezzen 4 kőtömböt egy 4×4-es rácsba.
Gyűjtsd össze a kőtéglákat.

Használat

A bázis építéséhez kőtéglákat használhat. Erősek, de van egy nagyon sajnálatos hátrányuk; ezüsthalaktól fertőződhetnek meg. A kőtéglák és a kő azonos robbanásállósággal rendelkeznek, így a kőtéglákat leginkább esztétikai célokra használják. Ha kastélyt építesz, nagyszerű blokk a használatra, de ügyelj arra, hogy a tömbök ne legyenek fertőzöttek. Mindig készítsd el a sajátodat ahelyett, hogy olyan erődökből bányásznád őket, ahol az ezüsthalak hajlamosak elbújni és megfertőzni a blokkokat.

Következtetés

A kőtéglák néhány különböző változatban kaphatók; csorba/repedezett, és mohás vagy mohos. Ezek ismét a kőtégla esztétikai változói. A repedt téglák azok, ahol az ezüsthal leggyakrabban rejtőzik, és nem könnyű megküzdeni velük. Hacsak nem saját kezűleg készíti, kerülje a repedezett téglákat is. A kőtéglák készítéséhez felhasznált kőtömbök száma megegyezik a beszerzett kőtéglák számával, azonban a macskakő olvasztásával történő kő megszerzése az a hely, ahol a játékban többletforrásokat használsz fel.