Hogyan készítsünk jeladót a Minecraftban

A Minecraftban jeladót készíthet, ha tapasztalt túlélőjátékos vagy, vagy élvezi a kreatív módot. Mindazonáltal végigvezetem Önt minden apróságon, hogy már az első próbálkozásra megízlelje a sikert. Maradjon velünk.

A jelzőfények gyönyörű tárgyak, amelyek fénysugarakat vetítenek az égre, és a közeli játékosok sebességének, erejének, sietségének stb. javítására szolgálnak.

Egyszerűen fogalmazva, mindössze három dologra van szüksége ennek a csodálatos tárgynak az elkészítéséhez:

  • Üveg – könnyen beszerezhető
  • Obszidián – még mindig könnyű
  • Nether star-nem olyan egyszerű

Tehát ezt az útmutatót három részre osztjuk, hogy megkapjuk az üveget, az obszidiánt és az alsó csillagot.

Ez egy hosszú. Nyugodtan igyon egy kávét vagy pizzát. 😅

Üvegkészítés

Az üveg elkészítése nem jelent nagy gondot. Csak homokra vagy vörös homokra van szüksége az üzemanyagon kívül. Ezután tegye be ezeket a kemencébe, hogy üveget kapjon.

Ne felejtsen el annyit tenni belőlük, hogy öt pohárhoz jusson. Ezenkívül ne pazarolja az idejét a szén keresésével, mivel minden fa (nyír, tölgy stb.) jól használható.

Obszidián blokkok készítése

Az obszidián blokkok láva és víz kombinációjából jönnek létre.

Az egyik módszer az, hogy vödrökben (három vasrúdból készült) lávát öntünk bármely víztestbe. Minden ilyen gyakorlat egy obszidián blokkot ad, és csak 13-ra van szükségünk. (10-et használunk egy alsó portál létrehozásához a további szakaszokban.)

Alternatív megoldásként feloszthatunk egy lávatót, majd bármelyik részbe vizet öntünk, hogy obszidián blokkokat kapjunk.

Ez a második módszer egyszerűbb, mivel egy vödör kiöntésével még mindig egy blokk vizet kell feltölteni, és addig kell folytatni, amíg három obszidián blokkot nem kap.

Ne feledje, csak gyémánt csákánnyal bányászhat obszidián tömböket. Ha kíváncsi, itt található az útmutatónk arról, hogyan találhat gyémántokat a Minecraftban.

Szerezz Nether Stars-t a Minecraftban

Ez a Minecraft beacon útmutató legtrükkösebb része.

Kitűnő felszerelésre és némi varázslatra van szüksége (lehetőleg), hogy megölje a hervadást, egy boss mob-ra, hogy egy alsóbb csillagot szerezzen.

  Kövesse nyomon, milyen ételeket égetett el napi aktivitási szintjével

Az érdekes az, hogy a hervadást maga a játékos hozza létre, és annyira pusztító (és repül), hogy tökéletesen kell stratégiát készíteni ahhoz, hogy a dolgokat egy mozdulattal elvégezze.

Hogy segítsek átérezni a helyzet súlyosságát, hadd fogalmazzak úgy: a hervadást nehéz megölni a Minecraft kreatívban.

Ott mondtam. De még mindig közel sem vagyunk a hervadás „teremtéséhez” és legyőzéséhez. Az alsó csillag megtalálásának megkönnyítése érdekében osszuk tovább ezt a részt mikrolépésekre.

1. Lépj be egy alsó erődbe

A Nether or the Nether a Minecraft pokolábrázolása.

Őszintén szólva, sok olyan könyvet olvastam már át, amelyek leírják a túlvilágot, és a Minecraft’s Nether nagyon közel került, annak ellenére, hogy blokk textúrája van.

Emellett a háttérzene és az időnkénti nyögések lenyűgöző élménnyé teszik, különösen, ha minőségi fejhallgatót használsz, és átrepülsz.

Az ellenséges tömegek szabadon dobálják a tűzgolyókat, és a halál küszöbön áll abban a pillanatban, amikor elernyedünk.

Nevezetesen, találnunk kell egy alsó erődöt, még egy kis feladatot. De először létre kell hoznunk egy alsó portált az alsóba lépéshez. Aktiválásához 10 obszidián blokk, kovakő és acél szükséges.

Ennek a portálnak legalább két háztömb szélesnek és három blokk magasnak kell lennie. Bár lehet nagyobbakat is létrehozni, nincs rájuk szükség.

Ez a portál az élőholtak birodalmába vezet, a netherbe. Lávára és ellenséges tömegtámadásokra számítsanak.

Ezenkívül ez egy sötét hely lesz, így sokkal jobb, ha rendelkezik az éjszakai látás főzetével. Legalább növelje a képernyő fényerejét, mert az elsorvadt csontvázak, a mi célpontjaink, az alsó erőd nagyon gyenge megvilágítású területein jelennek meg.

Az erőd megtalálása nem túl nehéz, de még keresgélni kell. Könnyű kiút, ha a nehézséget békéssé változtatjuk, így az alsót minden csőcselék nélkül hagyjuk.

És fordítsa vissza a kívánt nehézségi szintre, ha egy erődöt észlel. Ezt megelőzően gyűjtsünk össze legalább négy darab lélekhomokot vagy lélektalajt, építőköveket a netherből, amivel hervadást hozunk létre.

Ezután keressen valami sötét szerkezetet, amely kiemelkedik. Lehetnek befejezetlen hidak, fedélzetek, lépcsők stb.

  5 kreatív felhasználási lehetőség az intelligens csatlakozókhoz

A Minecraft túlélésében egyetlen képlet létezik egy alsó erőd megtalálására. Nyomja meg az F3 billentyűt, és kövesse az X vagy Z irányt, amíg ilyen struktúrákat nem lát.

Ha észreveszed őket, lépj be, és készülj fel a harcra.

2. Szerezz három marókoponyát

Sok elszáradt csontvázat meg kell ölnöd, hogy három elszáradt koponyát találj, mivel az eshetőségük mindössze 2,5%. Azonban használhatsz zsákmányolással varázsolt kardokat, hogy ritkább cseppeket szerezhess.

Ne felejtsen el valamilyen tervet készíteni az egészség helyreállítására (étel vagy főzet), mivel sok kárt okozhat. Ezen kívül jól jön a tűzálló páncél.

Kétféleképpen lehet megölni az elsorvadt csontvázakat: közelharci támadást vagy nagy távolságot, íj és nyíl segítségével. A második különösen hasznos, és segít elkerülni a sebzést vagy a hervadási hatást (az állapotjelző sáv feketévé válik, villog és fokozatosan leromlik), ami halálhoz vezethet.

De ha úgyis eléri a hervadás hatását, ne felejtsen el meginni egy vödör tejet, hogy véget vessen a nyomorúságnak.

Nézze meg ezt, ahol közeli támadásokat alkalmaztam az elszáradt csontvázak megölésére:

Ami nekem bevált, az egy két háztömb magas falat alkotott, ami távol tartotta ezeket a magas csontvázakat. Valójában létrehozhat néhány ilyen akadályt az alsó erődben, hogy segítsen biztonságosan távolról támadni.

Ne feledje, három elszáradt koponyára és négy tömb lélekhomokra vagy lélektalajra van szükségünk, mielőtt visszamegyünk.

3. Hozd létre és öld meg Withert

Itt az ideje, hogy megalkossuk és megöljük a szörnyet, amely megadja nekünk azt az értékes alsó csillagot, hogy Minecraft-jelzőt készítsünk.

Az emberek gyakran rendetlenséget csinálnak ebből a feladatból. A Youtube-on számos oktatóanyagot találhat, amelyek arra kérnek, hogy mindenhez illesszenek. Elvarázsolt páncélok, bájitalok és miegymás, így ez egy hosszú és fárasztó munka.

És sajnos ezek mind legálisak, hacsak nem kreatív Minecraftot játszol. Ebben az esetben egyszerűen készíthet egy alapkőzetcsapdát, amely egy kéttömbnyi magas nyílásból elsorvad és elpusztítja.

Tehát soroljunk fel néhány varázslatot és bájitalt, amelyek segíthetnek:

Varázslatok bájitalok (opcionális)Megtörő Azonnali egészségSmiteErőJavítás Éjszakai látás (vagy fáklyák)

Lehet több is, de úgy érzem, ezek is elegendőek ahhoz, hogy sikeresen és gyorsan leküzdjük a hervadást. Ezenkívül az elvarázsolt páncélok hasznosak lesznek, de a gyémánt páncélok is jól működnek.

  Miért kérdezi folyamatosan az iPhone a háttérben történő helyhasználatot?

Segít, ha tudjuk, hogy a hervadás szerelemrobbanások. Ergo, a legtöbb ember által követett sikeres stratégia a szörnyeteg létrehozása mélyen alatta, miközben egy két háztömbnyi magas alagútból támad.

Az ötlet az, hogy elkerüljünk minden zavaró tényezőt és az elsorvadást, amikor nem lát minket teljesen. Hátrafelé fogunk haladni, miközben folyamatosan támadjuk az elsorvadást, és elég hosszú alagutat hozunk létre ahhoz, hogy megöljük, mielőtt elérnénk a másik végét.

Végül ne felejtsen el néhány vödör tejet készenlétben tartani, mert megütheti, és halálos fonnyadási hatást válthat ki.

Egy további tipp, amit fel tudok ajánlani, az, hogy a kézből való ételt használja.

Így szabadultam meg a szörnyetegtől:

Így most megvan az utolsó összetevőnk, az alsó csillag, könnyedén készíthet egy jeladót öt üvegtömbből, három obszidián tömbből és egy alsó csillagból.

Minecraft Beacons

A Minecraft Beacons használata egy hosszú téma, amelyre ebben az oktatóanyagban nem térünk ki, és a Minecraft Wikire bízzuk. Ez betekintést nyújt a használatába, a kapott képességekbe, és egy teherautónyi hasznos információval szolgál a jelzőfények használatáról, amelyeket nem szabad kihagynia.

Egyszerűen fogalmazva, a jelzőfény teljesítménye és hatótávolsága az alatta lévő ásványi blokk piramis méretétől függ, 3*3-tól 9*9-ig. Bármilyen ásványi ércet használhat, és akár keverheti is.

Végül a jelzőfények egymásra rakhatók, és bármilyen eszközzel leejtik magukat.

Tehát ez minden a mi oldalunkról szól, és most itt az ideje, hogy elköszönjünk.