Hogyan készítsünk Instagram Avatart

Az Instagram avatar az Instagram hosszú funkciólistájának legújabb tagja. Az Instagram anyavállalata, a Meta ezt a nagy Metaverse terv kezdeti lépéseiként határozta meg. Úgy tűnik, hogy ezeket az avatarokat a Snapchat Bitmoji-ja ihlette. Használatuk azonban nem korlátozódik a személyre szabott matricák küldésére. A Meta azt tervezi, hogy platformközivé teszi. De mindezek a tervek a távoli jövőben vannak. Az Instagramon és a Facebookon található Avatar egyelőre csak egyszer használatos tokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az interakció személyes és szórakoztató legyen. Most sok kérdésed lehet, például hogyan láthatom az Instagram avatarom, vagy hogyan készíthetek Instagram-avatart magamnak? Olvass tovább a végéig, hogy minden választ megkapj! Hasznos útmutatót hozunk, amely segít megérteni, hogyan hozhat létre Instagram-avatart.

Hogyan készítsünk Instagram Avatart

Olvasson tovább, hogy megtalálja az Instagram-avatar készítésének lépéseit, és részletesen megtekintheti Instagram-avataromat hasznos illusztrációkkal a jobb megértés érdekében.

Mi az Avatar opció az Instagramban?

Az Instagram hozzáadott egy új lehetőséget Avatar néven. Az Avatar az Ön 3D-s virtuális személyisége, amely teljesen személyre szabható. Az Avatar-beállítások lehetővé teszik, hogy olyan Instagram-avatart készítsünk és lássunk, amely pontosan úgy néz ki, mint te. Vagy játszhatsz vele, hogy úgy nézzen ki, mint egy karakter a képzeletedből. Tehát nem helytelen azt állítani, hogy az avatar opció virtuális téged hozhat létre.

Az avatar opciót két helyen találod:

  • Instagram Story: Az Instagram Story nagyszerű módja a rövid formátumú tartalom közzétételének. Az IG avatar opcióval pedig vonzóbbá teheted a történeteket. Ha megérinti a Tartozékok opciót, ott megtalálja az IG avatar opciót.

  • Instagram DM: Az IG DM egy másik hely, ahol lehetőség nyílik Insta avatar hozzáadására. A szövegmező mellett ugyanazt a Kiegészítők opciót találja. Innen az IG DM-en érheti el az avatart.

Miért adott hozzá Avatarokat az Instagram?

Az Avatar koncepciója nem új. A Snapchat leginkább személyre szabott matricáiról ismert. Tehát az Instagram versenyez a Snapchattel? Lehetséges. Hogy lépést tartson a TikTok versenyével, az Instagram korábban elindította a Reels szolgáltatást. Ezek a technológiai óriások egy dologért harcolnak, a figyelemért. A több szemgolyó eléréséhez egyetlen helyet biztosítanak a felhasználóknak, ahol minden kedvenc funkciójuk megtalálható. Minél többet marad az alkalmazásban, annál jobban célozhatja meg a hirdetéseket. A hirdetések jelentik az olyan technológiai óriások fő bevételi forrását, mint a Meta.

De miután a Facebook márkanevet Meta névre cserélt, úgy tűnik, a Metaverse az egyetlen fókuszuk. Az Insta avatarok elindítása pedig egy lépéssel előrébb jár a Metaverse irányába. A Meta minden platform számára elérhetővé akarja tenni az IG-avatarokat. Úgy vélik, hogy a Web3 úton az avatarok alapvető szerepet fognak játszani az egyén számára. Segítenek a virtuális világban való interakcióban. Így készítettek Insta avatarokat, amelyek nem csak matricák. Ezek az avatarok nemcsak kreatívak, hanem befogadók is. Tehát az IG avatarokkal Metának nagy tervei vannak. Nyilvánvaló rövid távú előnyökkel, például több hirdetési bevétellel.

Ingyenes az Instagram Avatar?

Igen, ingyenes. Az Instagram nem számít fel semmilyen díjat az Instagram-avatar készítéséért. Teljesen ingyenes avatar létrehozása az Instagramon. Pillanatok alatt egyedül is létrehozhat IG-avatarokat. Az IG avatar opció számos testreszabási lehetőséget kínál. Dönthet úgy, hogy nem csak a ruháit, hanem az arcvonásait is megváltoztatja. Az Instagram létrehozta ezt az avatar opciót, hogy megfeleljen a különböző embereknek a világ minden tájáról. Így különböző kultúrákból választhat ruhákat. Mindezeket a funkciókat pedig egyetlen fillér fizetése nélkül használhatja.

Hogyan készítsek saját avatárt?

A saját Instagram elkészítése egy könnyen követhető folyamat. Az Instagram avatar számos testreszabási lehetőséget kínál. Így kreatív lehet, és az IG-avatart pontosan úgy nézheti ki, ahogy szeretné. Az avatar létrehozásához az Instagramon kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa el az Instagram alkalmazást Android és iOS eszközöket.

2. Érintse meg a Profil fület a képernyő jobb alsó sarkában.

3. Érintse meg a hamburger ikont a képernyő jobb felső sarkában.

4. Érintse meg a Beállítások elemet a képernyő alján megjelenő menüben.

5. Ezután érintse meg a Fiók elemet a többi beállítási lehetőség közül.

6. Érintse meg az Avatar opciót.

7. Válassza ki az avatar kívánt bőrtónusát, majd érintse meg a Folytatás gombot.

8A. Érintse meg a Testreszabás elemet az Instagram alkalmazás meglévő avatar karaktereinek módosításához.

8B. Vagy koppintson a Létrehozás a semmiből elemre, hogy az avatar a kezdetektől olyan legyen, ahogy szeretné.

9. Ezután folytassa a bőrtónus, az arcvonások, a testtípusok, a frizura, az arcforma, a ruhák stb. kiválasztásával és testreszabásával tetszés szerint.

10. Az avatar elkészítése után érintse meg a Kész gombot.

11. Érintse meg a VÁLTOZÁSOK MENTÉSE menüpontot a megerősítő felugró ablakban a mentéshez.

Így készíthet Instagram-avatart. Az Instagram-avatarod pillanatok alatt elkészül, és felhasználhatod Instagram-történetekben és DM-ekben.

Hogyan lehet nőivé tenni az Instagram Avatart?

Az Instagram avatarok eltérnek az avatarok más platformokon történő létrehozásától. Pontossá teheti az Instagram-avatart a fizikai jellemzőihez. De ettől ezek az avatarok nem hasonlíthatnak az Ön etnikai hovatartozására és nemére is. És a befogadás érdekében az Instagram nem tartalmazza az avatarod nemének kiválasztásának lehetőségét. Tehát ez azt jelenti, hogy nem tudsz női avatart létrehozni? Nem, könnyen létrehozhat egyet.

Amikor elkezdi létrehozni az avatar testreszabását a kívánt módon, számos testreszabási lehetőséget fog találni, amelyek a női avatárhoz hasonlóvá teszik. Lehetősége van hagyományosan ugyanúgy kinézni. Vagy légy kreatív, és úgy nézz ki, mint aki mindig is szerettél volna lenni. Kövesse a fent említett lépéseket a női Instagram avatár létrehozásához a semmiből.

Hogyan látod az avatarod az Instagramon?

Az IG avatar még mindig új funkció. Az emberek gyakran összezavarodnak velük kapcsolatban. Az egyik leggyakoribb kérdés, hogy hol láthatom az Instagram avatarom. Néhány lépést követve megtekintheti Instagram-avatarját. Ha meg szeretnéd tekinteni avatarod az Instán, kövesd az alábbi lépéseket.

1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást eszközén.

2. Érintse meg a Profil fület > hamburger ikon > Beállítások lehetőséget.

3. Érintse meg a Fiók > Avatar elemet a létrehozott IG avatar megtekintéséhez.

Láthatják mások az Instagram Avatarom?

Igen, de csak a matricákon keresztül. Az IG avatar az Ön digitális személyisége. A Meta azt tervezi, hogy az Avatar többplatformos lesz. De az IG-n az avatar még a kezdeti fázisban van, így már csak 3D-s animált matricákként használják. Most ez a funkció csak az Instagram Story-n és a DM-en érhető el. Ehhez többféle forgatókönyv lehet:

Tehát az a kérdés, hogy hol használod az IG avatarod. Ha nem szeretné, hogy mindenki lássa, ne használja olyan helyen, ahol nyilvánosságra kerülhet. Mintha más testreszabást választana az avatarodhoz. Meghatározhatja, hogy ki láthatja. Tehát most megtudta, hogy mások láthatják-e az IG avatarom vagy sem.

Hogyan küldhetsz Avatart az Instagramon?

Miután elkészítette az Instagram-avatart, elkezdheti használni az Instagram Story-ban és a DM-ben. A DM-ek azok közvetlen üzenetek, amelyekből egyenként kommunikálhat egy Instagram-felhasználóval. Ha el szeretné küldeni avatarját az IG DM-en, kövesse az alábbi lépéseket.

Megjegyzés: Először létre kell hoznod az IG-avatart, hogy elküldhesd bárkinek az Insta DM-eken keresztül.

1. Indítsa el az Instagram alkalmazást a telefonján.

2. Érintse meg a Messenger ikont a Kezdőlap fülön.

3. Érintse meg a kívánt csevegést, amelyre el kívánja küldeni az avatarját.

4. Érintse meg a Matrica ikont a chat ablakban.

5. Érintse meg a kívánt avatárt a Saját avatar részben.

Megjegyzés: Érintse meg a Továbbiak megtekintése elemet több avatar betöltéséhez.

A kiválasztott avatar az adott IG-profilba kerül elküldésre.

Miért nincs Avatar opció az Instagramon?

Megjött az Avatar az Instagramon, és ez egy nagy hír lett. Mindenki elkezdte létrehozni és megosztotta őket, amint elindultak. Ha nem látod az avatárt, és lemaradsz arról, hogy lépést tarts a többiekkel, ne ess pánikba.

Számos oka van annak, hogy miért nem látja az avatar opciót.

  • Elavult Instagram-alkalmazás: Az IG avatar elindul az új frissítéssel. Ha az Instagram-alkalmazásod nincs frissítve, akkor nem fogod tudni elérni az IG avatar opciót. Az alkalmazás frissítéséhez keresse fel a Play Áruházat vagy az App Store-t.

  • Sérült gyorsítótár: Lehet, hogy nem látja az avatar opciót a sérült alkalmazás-gyorsítótár és adatok miatt.

  • A funkció nem érhető el az Ön régiójában: Az IG avatar kezdetben az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban jelent meg. Aztán néhány hónap elteltével a világ több pontján is elindultak. Ha olyan régióban élsz, ahol az Avatar még mindig nem érhető el, nem tehetsz ellene. Meg kell várnia, amíg az Instagram elindítja ezt a funkciót az Ön régiójában.

***

Az Instagram-avatar felpörgett az interneten, és mindenki kíváncsi, hogyan készítsünk Instagram-avatart. Beszélgettünk arról, hogyan tehetsz magadnak avatart az IG-n. Ha Önt kérdezi, hol láthatom az Instagram avatarom? ennek megoldásához kövesse a mi módszerünket. Ellenkező esetben meg kell várnia, amíg az Instagram elindítja ezt a funkciót az Ön régiójában. Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és megtanultad Instagram-avatart készíteni. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.

  A Fókusz mód használata az Instagramon