Hogyan készítsd el a hírességeket, hogy kövessenek téged az Instagramon

Az Instagram egy ingyenes fotó- és videómegosztó alkalmazás, amely Android és iOS eszközökön egyaránt használható. A felhasználók feltölthetnek és megoszthatnak fényképeket és videókat barátaikkal és követőikkel. Hozzászólhatnak és kedvelhetik a feltöltött fotókat és videókat. Hírességek milliói találhatók az Instagramon, ahol népszerűsítik márkáikat több millió felhasználó előtt, miközben bemutatják életmódjukat. Ez az a szoftver, amely lehetővé teszi, hogy elkötelezett követőként lépést tartson a híresség napi tevékenységeivel és figyelemre méltó eseményeivel, miközben online is kifejezi támogatását. Képzeld el, hogy követési kérést kaptál kedvenc hírességedtől az Instagramon, amint reggel felébredtél. Biztosak vagyunk benne, hogy elragadtatnád, mivel ezt meglehetősen egyszerű megérteni. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy többet tehetsz, mint egyszerűen elképzelni? Megkaphatod kedvenc hírességedet, hogy újra kövessen téged az Instagramon. Jól olvastad. Az alábbiakban bemutatunk néhány módszert arra vonatkozóan, hogyan lehet elérni, hogy a hírességek kövessenek téged az Instagramon. Ez a cikk segít abban is, hogy megértse, hány követője tesz híressé az Instagramon, és ki a legnépszerűbb személy az Instagramon.

Hogyan készítsd el a hírességeket, hogy kövessenek téged az Instagramon

Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan követheti el a hírességeket az Instagramon, és hogy hány követője tesz híressé az Instagramon. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Hány követőd tesz híressé az Instagramon?

Néhány évvel ezelőtt mindenki azt tanácsolta volna, hogy színészi vagy énekes pályára lépjen. De a huszonegyedik században akkor is lehet népszerűséget és rajongókat szerezni, ha nem vagy híresség. Az emberek Instagram-hírnévre vágynak, mert ez lehetővé teszi számukra, hogy gazdag befolyásolókká váljanak. Vannak olyan Instagram-felhasználók, akik mindössze 5-10 000 követővel szereznek bevételt. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy híresek az Instagramon.

Cristiano Ronaldo körülbelül 509 millió követővel a legnépszerűbb személy az Instagramon. Ne izgulj! Nem kell sok követőd. Mert a legtöbb tapasztalt Instagram influencer véleménye szerint ahhoz, hogy komolyan vegyék, mint tekintélyt a domainben, legalább 30 000 követőre van szükség. A 100 000 követő megcélzása jó ötlet, ha népszerű emberré szeretnél válni az Instagramon. Most már tudod, hány követőd tesz híressé az Instagramon.

Hogyan lehet elérni, hogy a hírességek kövessenek téged az Instagramon?

Lássunk néhány módszert, amelyekkel elérheti, hogy a hírességek kövessenek téged az Instagramon.

1. módszer: Jelölje meg őket a bejegyzésben

  Egységtesztelés Python egységteszt modullal

A legjobb kezdésnek az, ha elkészítünk valamit, és felcímkézzük Instagram. Legyen szó rajongói művészetről vagy egy róluk szóló bejegyzésről, bármi, ami kifejezi az irántuk való motivációdat, miközben meg is jelöli őket a bejegyzésben, reakciót válthat ki belőlük. Tudom, mire gondol, minden nap több ezer dologban kell megjelölni őket. Mit érne el egyetlen apró címkéje a többivel ellentétben? Legalább megkockáztattad, hogy innovatív voltál. Ezenkívül az emberek hajlamosak a találékonyságra egy általános üzenet helyett emlékezni.

2. módszer: Legyen az első, aki hozzászól

Íme tehát néhány további stratégia, amelyek segíthetnek felkelteni érdeklődésüket és visszakövetni őket. Ki kell használnia azt a tényt, hogy az embereket érdekli, hogy mások hogyan vélekednek róluk. Ezért, ha először éri el a megjegyzéseiket, nagyobb az esélye, hogy választ kap. Mindig engedélyezheti az értesítéseket az adott híresség számára, így mindig tudni fogja, mikor tesz közzé. Egy másik általános szabály az, hogy kerüljük az elsőhöz hasonló kifejezéseket a megjegyzésekben. Wow, vagy más kifejezések nem váltanak ki választ.

3. módszer: Legyen jelentős a megjegyzésekben

Ehelyett írj valami jelentőset, mert ha valódi súllyal kérdezel vagy megjegyzést teszel, akkor a hírességet valószínűleg meghatja az üzeneted, válaszolni fog neked, és esetleg követni is fog. Mert a legtöbb ember valóban szeret interakciót folytatni munkája rajongóival, és készen állnak arra, hogy a napjukból szánjanak egy kis időt arra, hogy megjegyzéseket tegyenek és válaszoljanak nekik.

4. módszer: Jelölje meg barátaikat

Különféle módszereket alkalmazhatsz, hogy felkeltsd a figyelmüket, de azt tanácsolom, próbáld ki, hogy jelöld meg a hírességet és a haverjukat egy bejegyzésen, abban a reményben, hogy a barát végül válaszol neked, mert ez felemeli az üzenetedet. a híresség látványa. A barátodtól, és nem csak tőled érkező értesítés miatt megnövekszik annak lehetősége, hogy ők is látják. Eltekintve attól a ténytől, hogy spamnek tűnik, nem javaslom mindenkit megcímkézni, akivel az illető gyakran beszélget. Törekedjen azonban némi kontextus hozzáadására. Olvasson tovább egy másik módszerért, hogy megtanulja, hogyan teheti rá, hogy a hírességek kövessenek Önt az Instagramon.

5. módszer: Közvetlen üzenetek (DM) küldése

Egy másik lehetőség a közvetlen üzenet küldése. Ebben az esetben odaadó követője lehetsz, miközben ijesztő vagy stalker-szerű is lehetsz. A sztárok bármennyire is szeretnének kommunikálni követőikkel, vannak határaik is, amelyeket be kell tartani, és egy követő, aki túlságosan szívesen követi, túl messzire megy. Az üzenetet gondosan meg kell fontolni az Ön által előnyben részesített híresség számára.

Megpróbálod ezeket a technikákat és tanácsokat, de semmi sem működik. Ebben a helyzetben a legjobb lépés, ha rendben van vele. Legyen tudatában annak, hogy a hírességeknek szüksége van a pihenésre. Értékelje azt a tényt, hogy válaszolnak a rajongóknak, figyelembe véve, hogy csak egy rövid alkalom van erre.

  Játékfájlok áthelyezése másik Xbox One-ra

Hogyan válhatsz híressé az Instagramon?

Tehát az Instagram a legjobb hely, ha online szeretnél híressé válni. Valójában a korábban említett Quintly-elemzés kimutatta, hogy az összes közösségi média platformon a csatorna követőinek növekedési üteme a legmagasabb. Ha azt mondanám, hogy híres lehetsz az Instagramon, akkor nem csak híres emberek Instagram kezelését kellene követned. Mostantól az Instagram legnépszerűbb személyei közé is bekerülhet, ha követi az alábbi tippeket

1. módszer: Határozza meg specializációját

Meglehetősen tehetséges lehetsz, és sokféle érdeklődési köröd van, beleértve az irodalom, a divat, az életmód és a fitnesz iránt érdeklődőket is. Ezenkívül szabadon használhatja az Instagramot e kategóriák mindegyikéhez tartozó tartalom egyidejű előállítására. Ha azonban azt szeretné, hogy tartalma megbízható és azonosítható legyen, a probléma az, hogy a célközönségből nem mindenki osztja ezeket az érdeklődési köröket. És ha továbbra is olyan tartalmat állít elő, amely nem kapcsolódik az érdeklődési körükhöz, fennáll a veszélye, hogy követőit veszít.

2. módszer: Készítsen tekercseket divatos zenével

Az orsók az első dolog, ami eszünkbe jut, amikor arról beszélünk, hogy népszerűek vagyunk az Instagramon. Az egyik dolog, ami híressé tesz téged, és segít abban, hogy vírusossá válj, az Instagram-tárcsák. Egy dolgot érdemes szem előtt tartani, hogy ha tekercset készítesz, mindenképpen a trendi zenére szeretnél koncentrálni. Nyomatékosan javasoljuk, hogy amikor tekercseket készítesz, inkább az Instagram zenei gyűjteményéből használj zenét, ne pedig a saját zenédet, mert ezek már népszerűek. Ezért ha használja őket, kétségtelenül megnöveli annak valószínűségét, hogy orsója megjelenik.

3. módszer: Mindennapi közzététel

Egy másik javaslatom, hogy tegyen közzé minden nap, ahelyett, hogy egyáltalán ne tegye közzé. Fontolja meg, hogy naponta kétszer-háromszor, heti két-három napon posztoljon a blogján. A hátralévő napokban minden nap egyszer küldhet bejegyzést. Bárhogyan is dönt, ügyeljen arra, hogy folyamatosan kövesse az ütemtervét, hogy a meglévő támogatók motiváltak maradjanak, és újakat vonzzon. A tény az, hogy a következetes közzététel növeli a közönség elérését, az általános elérést és a követők számának növekedését. Olvassa el ezt a cikket az elejétől, hogy megtudja, hogyan teheti rá, hogy a hírességek kövessenek téged az Instagramon.

4. módszer: Hashtagek használata

Az Instagram egyik csodálatos tulajdonsága, hogy hashtagek használatával elérheti a maximális közönséget, és híres emberek Instagram-profiljait is megcímkézheti kedvenc hírességük elismeréseként. Játssz a hashtagekkel; Lehet, hogy sokféle nézetet hallott a láthatóság optimális hashtag-stratégiájáról. Mások azt tanácsolják, hogy minél több hashtaget használjon, míg mások azt tanácsolják, hogy kevesebb hashtaget használjon, hogy elkerülje a spam jellegű megjelenést. Próbáljon meg egyszerre annyi releváns hashtaget elhelyezni egyes bejegyzéseiben, amennyit csak tud. Olvassa el ezt a cikket az elejétől, hogy megtudja, hány követője tesz híressé az Instagramon.

  SCORM magyarázata: A tartalomcsomag megértése

5. módszer: Kommunikáció fenntartása közönségével

Előfordulhat, hogy bizonyos fiókokat követ, amelyek soha nem válaszolnak a megjegyzéseire. Lehet, hogy habozás nélkül leállítja a követésüket egy bizonyos ponton, még akkor is, ha nincs ellenséges velük szemben. Ha nem is veszik a fáradságot, hogy kapcsolatba lépjenek veled, nem fogsz igazán kapcsolatot érezni. Ezért elengedhetetlen, hogy az influencerek tartós kapcsolatot alakítsanak ki követőikkel. A cél az, hogy megnyerd a hűségüket, hogy ne veszítsd el őket támogatóként. Annak bizonyítására, hogy figyel a követői megjegyzéseire, szánjon egy kis időt arra, hogy válaszoljon rájuk.

6. módszer: Legyen körültekintő a cselekvésre ösztönzés használatakor

Ne feledje, hogy az Instagram inkább társalgási platform, nem pedig közvetítés, amikor a cselekvésre való felhívást belefoglalja. A darab elolvasása után mit szeretnél a követőidtől? Részvételre ösztönöz, és világossá teszi, hogy mit szeretnél, hogy a csapattagok tegyenek. A cselekvésre való felhívás egy okos lépés, amely arra ösztönzi az olvasókat, hogy interakcióba lépjenek az anyaggal, és osszák meg azt, így növelve annak vírusos potenciálját.

Végül is ez egy folyamat; nem valószínű, hogy egyetlen olyan tartalmat teszel közzé, amely elterjed és híressé tesz az Instagramon. Ha azonban következetesen cselekszel, és nagyszerű tartalmakat teszel közzé, különösen a tekercseket, akkor hosszú távon jutalmakat fogsz látni, függetlenül attól, hogy mit. De ügyelj arra, hogy ne ess túlzásba, nehogy hátborzongató legyen kedvenc sztárod.

Soha ne élj vissza a megközelítéseiddel csak azért, mert most van egy ötleted, hogyan kényszerítsd rá a hírességeket, hogy kövessenek téged az Instagramon. Az egészséges hírnév megőrzése fontos, mert ennek eredményeként kedvenc híressége is beperelheti Önt. Nyilvánvalóan ahhoz, hogy népszerűvé váljon az Instagramon, bizonyos számú követővel kell rendelkeznie. De nem kell aggódnod amiatt, hogy hány követővel fogsz híressé tenni az Instagramon, ha az anyagaid felkeltik a közönséged számára. Csak élvezze a folyamatot, és folytassa az alkotást.

***

Reméljük, hogy megtanultad, hogyan teheted meg, hogy hírességek kövessenek téged az Instagramon, és hogy hány követőd tesz híressé az Instagramon. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.