Hogyan kell játszani a Tridle-t

Míg a Wordle a kirakós játékok igazi OG-ja, sok más rejtélyes szójáték is megjelent a hivatkozás után. Mindezek a szókirakós játékok izgalmasak és addiktívak. A játékosoknak rácsszerű dobozokban kell kitalálniuk a rejtélyes szavakat. Ezek a játékok nem csak tippeket adnak, hanem némelyikük azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy újra játsszák a játékot. Az egyik ilyen játék a Tridle, amely lehetővé teszi, hogy addig szórakozzon a rejtvényen, ameddig csak akarja. Ha még nem ismeri a játékot, és szeretné tudni, hogyan játsszon Tridle-lel a Wordle 2-n, akkor a megfelelő oldalra került. A mai Tridle szójáték kalauzban a játék minden alapját megismerjük. Ezenkívül megvilágítjuk, mi is az a Tridle játék, a játék közben követendő szabályok, néhány trükk, amelyek segíthetnek megnyerni a játékot, és ami még fontosabb, minden apró részletre, amelyekre a játékosoknak szükségük van a játékhoz. Tehát kezdjük útmutatónkkal, és tudjunk meg mindent erről a 3 betűs Wordle játékról.

Hogyan kell játszani a Tridle-t

Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan kell játszani a Tridle játékot a hivatalos webhelyen, és a Tridle játékot a Wordle 2-n. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

Mi az a Tridle játék?

Tridle népszerű megfelelőjére, a Wordle-re épül, amely egy szókirakós játék. A játékban a játékos egyszerre három rejtvényt (Triple Wordle) próbált megfejteni. A játék más játékokból is hivatkozott, mint például a Dordle (2) és a Quordle (4).

  • Ebben a játékban a játékosoknak három egymást követő szót kell kitalálniuk.
  • A felhasználók 8 próbálkozást kapnak három szó megoldására.
  • Mindhárom rejtélyes szó külön rácsokkal rendelkezik, amelyeket nekik szentelnek.
  • Mindegyik rács pontosan ugyanúgy működik, mint a Wordle rácsban.

  • Mindegyik szó ugyanazokat a szabályokat követi, mint a Wordle-ben.

  • A játékban bevezetett színek a zöld, narancs és fekete.

Hol lehet Tridle szójátékot játszani?

Csakúgy, mint a többi szókirakós játékot, ezt a játékot is online játszhatja. Nincs hivatalos alkalmazás ehhez a kirakós játékhoz. A játék iránt érdeklődő játékosok ellátogathatnak a hivatalos Tridle webhely online. A webhelyet több eszközről is elérheti, például asztali számítógépről, laptopról, mobiltelefonról vagy akár táblagépről.

Hogyan kell játszani a Tridle-t Wordle 2-n?

A Tridle rácsának több négyzete van, mint a Wordle-nek. Ettől azonban nem kell aggódnod, hanem arra a három szóra kell koncentrálnod, amelyek segíthetnek megnyerni a játékot. Ha többet szeretne megtudni a játékról, kövesse az alábbi lépéseket:

Megjegyzés: Frissítheti az oldalt, ha másik játékot szeretne játszani.

1. Ha játszani szeretne a játékkal az eszközön, indítsa el a Tridle weboldal és olvassa el az utasításokat.

2. Ezután kattintson az X ikonra a játék elindításához.

3. Most, hogy a tábla megjelent, egyszerűen írja be a tippjét, és kattintson az Enter gombra.

4A. Ha vannak helyes betűk, azok zöld színben jelennek meg a Tridle játék közben.

4B. Ha helyesek, de rossz helyen vannak, akkor a betűk narancssárgára változnak.

4C. Ha a betűk nem a megfelelő szóban jelennek meg, akkor feketévé válnak.

5. Most ismét találjon ki egy szót a korábban beírt szó nyomai alapján.

6. Ismételje meg a folyamatot, amíg el nem éri a szavait.

Megjegyzés: Nyolc próbálkozásra kitalálhatod a helyes szavakat.

Ha befejezted a játékot, az eredményeidet megoszthatod barátaiddal is.

Hogyan oszthatom meg a Tridle eredményeit?

Miután befejezte a szórejtvényt a játékban, az eredményeket megoszthatja barátaival online is. Az eredményeket a vágólapra is másolhatja, és megoszthatja bármely közösségi média platformon.

1. Miután befejezte a Tridle játékot, kattintson az Eredmények megosztása elemre.

2. Másolja ki az eredményt, és ossza meg bejegyzéseként a Facebookon.

Így oszthatja meg az eredményeket a Tridle játék után.

Mik a tippek és trükkök a 3 Letter Wordle játékhoz?

Bár rendkívül egyszerű játszani a játékkal, van néhány tipp és trükk, amelyek segítségével kitűnhetsz benne, és megnyerheted azt. Ezek a tippek növelik a játék hatékonyságát is.

  • A játék megkezdéséhez először az első szót kell jól megtervezned. Fontos, hogy egy ilyen szóval kezdje, amely segít egyértelműen kitalálni a következő lépését. Az első szava segíthet néhány fontos tanácsban. Kitalálhatja az első szavait magánhangzókkal, mivel ez rendkívül hasznos. Például az AUDIO, AULIO, ADIEU, LOUIE és OUIJA használata remek kiindulópont lehet.
  • A 3 betűs Wordle játékot 5 teljesen különböző betűből álló szavakkal is elindíthatja. Ez sokkal jobban segíthet a tippekben. A legtöbb használt 5 betűs szónak A, E, I, T, O, U és S betűje van. Néhány példa, amelyet a játékban használhat: ULTRA, RAISE és ROATE.
  • A következő tipp, ami segíthet a játékban, az, hogy a legnagyobb figyelemmel ellenőrizze a 3 rácsot. Szinte mindenki, aki a játékkal játszik, egyidejűleg mind a 3 rácsra irányíthatja a figyelmét. Ez nem más, mint egy figyelemelvonás, amely még nehezebbé teheti a szavak megfejtését. Tehát ebben az esetben próbáljon meg először egyetlen rácsra összpontosítani, és először azt megoldani, majd folytassa a következővel.
  • Egy másik trükk, ami nagy segítségedre lehet ebben a szójátékban, az az, hogy ellenőrizd az összes megoldást. A játékban van egy 5 betűből álló szókészlet, amelyeket általában válaszként használnak. Kezdésként kiválaszthat három véletlenszerű szót a listából.

Hogyan lehet ellenőrizni a Tridle szójáték válaszait?

Ha kiválasztja az első három szót a leggyakrabban használt szavak listájából ebben a kirakós játékban, ez nagyban segíthet. A következő lépések segítenek megtalálni ezt a szólistát:

1. Nyissa meg a böngészőt a számítógépén, és keresse fel a Tridle weboldal ahol Tridle játékot játszol.

2. Kattintson a jobb gombbal az oldalra, és válassza a menü Inspect menüpontját.

3. Ezután az oldal jobb oldali paneljén kattintson az Elemek fülre.

4. Ezután nyomja le a Ctrl + F billentyűkombinációt, és írja be a háromszót a keresősávba.

5. Most keresse meg a kiemelt szót, és kattintson rá jobb gombbal.

6. Kattintson a Hivatkozás címének másolása gombra.

7. Most illessze be a hivatkozás címét egy új ablakba a böngészőben.

8. Kapsz egy listát azokról a szavakról, amelyekkel elindíthatod a játékodat.

Újra játszhatok Tridle-t?

Igen, ugyanabban a böngészőben újra lejátszhatod a játékot. Frissítheti a böngészőt, vagy egyszerűen válassza a Folytatás, majd a Játssz újra lehetőséget, miután befejezte az aktuális játékot. Naponta többször is lejátszhatod egy vadonatúj rács segítségével.

Kaphatok több mint 8 tippet a játékban?

Nem, a Tridle-ben legfeljebb 8 tippet kaphatsz. 8 tipp általában elegendő három szó megoldásához a játékban. Ha azonban úgy találja, hogy ezek nem elegendőek, segítséget kérhet a fenti útmutatóban található tippek és trükkök részből.

Vannak játékmódok a Tridle-ben?

Nem, a Tridle-nek csak egy játékmódja van. Ezt a játékot azonban naponta többször is játszhatja, vagy ha akarja, többször is.

Melyik kategóriába tartozik ez a játék?

A Tridle a Wordle játék napi szó alatt rejlik. A játékot minden korosztály számára ajánljuk. Az interneten is találhat hasonló játékokat, ugyanazzal a koncepcióval.

Mi az a Wordle 2?

A Wordle 2 egy ingyenes online szókirakós játék, amelyben a játékosok hat próbálkozással kitalálhatnak egy rejtett szót. A szó 5 betűből áll, és általában egyszerű választ tartalmaz.

***

Reméljük tehát, hogy megértette, hogyan kell Tridle-t játszani, és hogyan kell Tridle-t játszani a Wordle 2-n, a segítségedre szolgáló részletes lépésekkel. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.

  A G-SYNC engedélyezése a FreeSync monitorokon: Az NVIDIA G-SYNC kompatibilis magyarázata