Hogyan kell játszani a Stick Fight: The Game játékot Linuxon

A Stick Fight: The Game egy fizikai alapú online verekedős játék PC-re. A Landfall West fejlesztette ki, és a Landfall adta ki. Így élvezheti a Stick Fight: The Game játékot Linuxon.

Hogyan kell játszani a Stick Fight: The Game játékot Linuxon

Stick Fight: A játék Linuxon működik a Steam Protonon keresztül. Ha szeretné játszani ezt a játékot a számítógépén, be kell állítania a Steam alkalmazást.

Telepítse a Steam-et

A Steam alkalmazás Linux PC-re történő telepítéséhez nyisson meg egy terminálablakot az asztalon. A Linux asztalon a Ctrl + Alt + T billentyűkombináció lenyomásával indíthat terminálablakot. Vagy keresse meg a „Terminál” kifejezést az alkalmazás menüjében.

A terminálablak megnyitásával megkezdődhet a telepítés. Kövesse az alábbi telepítési utasításokat, amelyek megfelelnek a jelenleg használt Linux operációs rendszernek.

Ubuntu

Ahhoz, hogy a Steam működjön az Ubuntun, futtassa az alábbi apt install parancsot.

sudo apt install steam

Debian

A Debian-on lévők telepíthetik a Steam-et. Először azonban le kell tölteni. A Steam legújabb kiadásának számítógépére való letöltéséhez használja a következő wget download parancsot.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Miután letöltötte a Steam legújabb kiadását Debian Linux számítógépére, megkezdődhet a telepítés. Az alábbi dpkg paranccsal állítsa be a Steamet.

sudo dpkg -i steam.deb

Miután a Steam DEB csomag konfigurálva van Linux számítógépén, a telepítési folyamat során ki kell javítania a függőségi problémákat.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

A Steam használatához Arch Linuxon engedélyeznie kell a „multilib” szoftvertárat. Engedélyezheti ezt a szoftvertárat, ha megnyitja az /etc/pacman.conf fájlt egy szövegszerkesztőben (rootként).

Miközben a szövegfájl meg van nyitva a szerkesztőben, keresse meg a „multilib” sort, finomítsa a szimbólumot, és távolítsa el. Ezenkívül távolítsa el a szimbólumot a közvetlenül alatta lévő sorokból.

A szövegfájl szerkesztése után mentse el a módosításokat. Ezután a szerkesztések mentése után zárja be a szövegszerkesztőt, és az alábbi paranccsal szinkronizálja újra a rendszert a hivatalos Arch Linux szerverekkel.

sudo pacman -Syy

Végül telepítse a Steam programot Arch Linux számítógépére a pacman segítségével.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Ha Fedorát vagy OpenSUSE-t használsz, azonnal telepítheted a Steamet a mellékelt szoftvertárolókkal. A Steam Fedora és OpenSUSE natív kiadása azonban nem működik olyan jól, mint a Flatpak. Ezért azt javasoljuk, hogy kövesse a Flatpak utasításait.

Flatpak

A Steam Linuxon Flatpakként való használatához telepítenie kell a Flatpak futtatókörnyezetet. A futási idő beállítása magában foglalja a „flatpak” alkalmazáscsomag telepítését a csomagkezelő használatával. Ha segítségre van szüksége a futási környezet beállításához, kövesse a témával kapcsolatos útmutatónkat.

Miután beállította a Flatpak futtatókörnyezetet a számítógépén, az alábbi két parancs segítségével telepítheti a Steam legújabb kiadását a számítógépére.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Játssz a Stick Fight-ot Linuxon

A Steam alkalmazás telepítése után indítsa el a programot a Linux asztalon. Az alkalmazás elindítása után jelentkezzen be fiókjába a Steam hitelesítő adataival. Ezután kövesse az alábbi lépésenkénti utasításokat a Stick Fight: The Game játékhoz Linuxon.

1. lépés: Keresse meg a „Steam” gombot a Steam alkalmazásban, és kattintson rá az egérrel. Ezután válassza a „Beállítások” lehetőséget a Steam beállítási terület eléréséhez.

A Steam beállítások területen keresse meg a „Steam Play” gombot, és kattintson rá. Ezután jelölje be a „Steam lejátszás engedélyezése a támogatott címeknél” és a „Steam lejátszás engedélyezése az összes többi címnél” négyzetet is. Végül válassza az „OK” gombot a módosítások mentéséhez.

2. lépés: Keresse meg a „Store” gombot a Steamben, és válassza ki a Steam Store eléréséhez. A Steam Áruházban keresse meg a keresőmezőt, és kattintson rá. Ezután írja be, hogy „Stick Fight: The Game”.

Nyomja meg az Enter billentyűt a keresési eredmények megtekintéséhez.

3. lépés: Nézze meg a Steam keresési eredményeit a „Stick Fight: The Game” kifejezésre. Válassza ki a játékot a keresési eredmények között, majd kattintson a „Stick Fight: The Game” elemre a Steam Store oldal eléréséhez.

A Stick Fight: The Game áruház oldalán keresd meg a zöld „Kosárba helyezés” gombot a vásárláshoz, és add hozzá a Steam könyvtáradhoz.

4. lépés: A játék megvásárlása után kattintson a „Könyvtár” gombra a Steam könyvtár eléréséhez. Ezután nézze meg, és keresse meg a „Stick Fight: The Game” című részt.

Keresse meg a kék „TELEPÍTÉS” gombot, és kattintson rá a Stick Fight: The Game letöltéséhez és telepítéséhez Linux számítógépére.

5. lépés: Amikor a Stick Fight: The Game letöltése és telepítése befejeződött a Linux PC-re, a kék „TELEPÍTÉS” gomb zöld „PLAY” gomb lesz. A játék elindításához válassza ki a zöld „PLAY” gombot.