Hogyan kell játszani a klasszikus Minecraftot a böngészőben

Lehet, hogy különböző Minecraft játékmódokkal játszottál, például Survival, Creative, Hardcore vagy Adventure. És lehet, hogy kipróbáltad a Minecraft legújabb frissítéseit új blokkokkal és mobokkal. De mi van, ha lehetőséged nyílik az eredeti, 2009-ben megjelent Minecraft játékkal játszani? Mostantól ingyenesen megtapasztalhatod a klasszikus Minecraft játékmenetet az interneten. Minden bizonnyal el fogja érni a nosztalgia, ha már 2009-ben játszotta volna a klasszikus verziót, amikor megjelent. Ennek ellenére előfordulhat, hogy egyesek nem tudnak róla, és most klasszikus Minecraft játékokkal szeretnének játszani. Tehát ebben a cikkben megtudhatja, hogyan kell ingyenesen játszani a Classic Minecraftot böngészőben.

Hogyan kell játszani a klasszikus Minecraftot a böngészőben

Ez a Minecraft játék nem bármilyen mód, és nem kell először letöltenie az alkalmazást a rendszerére. Mondhatni ez a ma létező legalapvetőbb Minecraft játék. Ennek ellenére vannak olyan funkciók, amelyekkel bárki játszhat ezzel a játékkal anélkül, hogy csúcskategóriás konzolra vagy készpénzre lenne szüksége a zsebében. Vessen egy pillantást alább:

 • Ez a klasszikus Minecraft játék bármilyen böngészőn és operációs rendszeren játszható.
 • Legfeljebb 9 másik játékossal játszhatsz, ha meghívod őket egy linkkel.
 • Az egyszerű játékmenet lehetővé teszi, hogy bárki játssza ezt a játékot hardverkövetelmények nélkül.
 • Ebben a klasszikus Minecraft játékban kicsitől hatalmas szintig generálhatsz szinteket.
 • A játék által létrehozott linket megoszthatod e-mailben vagy bármilyen üzenetküldő alkalmazásban.
 • Az egyszerű WASD játékvezérlők használhatók a játék billentyűzetéről való játékhoz.
 • Költség nélkül működik a böngészőjében.
  RSS-hírcsatornák hozzáadása és olvasása az új Firefoxban Androidra

A játéknak vannak korlátai a legújabb és továbbfejlesztett Minecraft-játékokhoz képest, de ez másképp hat, ha a legjobban kedvelt játékkal kell játszani a kezdeti szakaszában. Ha meg szeretné tudni, hogyan kell játszani a Classic Minecraftot böngészőben, olvassa el és kövesse az alábbi lépéseket:

1. Nyissa meg a Minecraft Classic játék oldalát a böngészőjében.

2. Miután a játék létrejött a böngésző lapján, kiválaszthat egy felhasználónevet, és kattintson a lent látható Start lehetőségre.

3. A blokkokat a bal egérgombbal bányászhatja vagy elhelyezheti, és ezek között az egér vagy az érintőpad billentyűinek jobb gombjával válthat.

A játékbeállítások megváltoztatása a klasszikus Minecrafton

Mostantól tudnod kell, hogyan kezdj el játszani a klasszikus Minecraft játékokkal a böngésződben. Most pedig nézzük meg, hogyan módosíthatja a játék beállításait az alábbi lépések követésével.

1. A játékban nyomja meg az Esc billentyűt a billentyűzeten a Játék menü megnyitásához. Kattintson az Opciók… lehetőségre az alábbiak szerint.

2. Ebben a menüben módosíthatja a játék beállításait és beállíthatja az opciókat tetszőleges módban.

  A Microsoft Word 27 legjobb alternatívája

3. A módosítások mentéséhez kattintson a Kész opcióra.

Klasszikus Minecraft játékvezérlők

Mint tudod, ez a klasszikus Minecraft játék a valaha létezett legalapvetőbb verzió. Tehát ennek a játéknak a kezelőszervei is olyan egyszerűek, amennyire csak el tudod képzelni. A játékhoz nincs szükség konzolokra. Csak egy billentyűzetre van szüksége néhány billentyűvel, és egy egérrel vagy érintőpaddal a gombokkal. Íme a vezérlők, amelyekkel játszhat és navigálhat ebben a klasszikus Minecraft játékban:

 • W: Lépjen előre ezzel a gombbal.

 • V: Ezzel a gombbal léphet balra a játékban.

 • S: Lépjen hátra ezzel a gombbal.

 • D: Menjen a megfelelő irányba ezzel a gombbal.

 • B: Ahogy megnyomja ezt a billentyűt a billentyűzeten, megjelenik a képernyőn a build menü. Kattintson a bal gombbal a kívánt blokkra, hogy az alsó sávba kerüljön.

 • T: Nyomja meg ezt a gombot a többi játékossal való beszélgetéshez játék közben. A képernyő alján megjelenik a csevegősáv, és az üzenetek elküldéséhez gépelhet, majd kattintson a billentyűzet Enter billentyűjére.

 • F: Ezzel a gombbal válthatod a köd sűrűségét a játékban.

 • Bal kattintás: Új blokkokat hozhat létre, fákkal pusztíthat el, földet áshat, alagutakat hozhat létre, és még sok mást is létrehozhat ezzel a billentyűzettel.

 • Jobb klikk: Ezzel a gombbal válthat a blokkok elhelyezése és bányászata között.

 • Szóköz: ugorhatsz a játékban, hogy megmászd a magasabb blokkokat a játékban.

 • Számbillentyűk 1-től 9-ig: Ezek a billentyűk lehetővé teszik az elhelyezendő blokktípusok kiválasztását az alsó sávból.

 • Esc: Ennek a gombnak a megnyomásával megnyitja a játékmenüt a vezérlőkkel és beállításokkal.

Játékszintek a klasszikus Minecrafton

A klasszikus Minecraft játékban nincsenek feloldások és célok, de mégis kiválaszthatod a játszható térképméreteket. Vannak teljes kis, normál és hatalmas térképméretek, amelyek közül választhat, és élvezheti a játékot barátaival.

***

Tehát így játszhat a klasszikus Minecraft böngészőben anélkül, hogy pénzt költene, vagy letöltene alkalmazásokat és különféle frissítéseket. A korlátok ellenére ezt a játékot még mindig sok Minecraft-rajongó játssza. És ez volt az egyetlen oka annak, hogy a játékfejlesztők 2019-ben újra kiadták, hogy mindenki böngészőben játsszon. Oszd meg a nosztalgikus élményeidet, amelyeket a játék közben még egyszer átélhettél az alábbi megjegyzések részben.